Kwaliteit en kwantiteit 💯 % top

Efficiënte en zeer snelle levering. Omschrijving perfect. Product bevalt uitstekend conform de verwachting. Goede service. Niet duur.

Goede prijs/kwaliteit, ruim assortiment

Geholpen in de winkel. Bij binnenkomst onderscheid via een bonnetjessysteem voor 'wel of geen aankoopadvies nodig'. Ik koos voor geen, maar artikel bleek niet in de winkel maar in het magazijn te liggen. Dus toch beetje advies nodig. De hulp was misschien daarom iets haastiger, maar ruim voldoende.

• Kennis en Vakmanschap

Goeie klantenservice en snelle levering

Ik had de klantenservice gecontacteerd met een vraag of ze mij konden adviseren met de aanschaf van een green screen. Ik ben zeer goed en vlot geholpen en de bestelling was ook nog eens super snel geleverd. Ondertussen al een paar keer met de green screen gewerkt en ben er dik tevreden mee.

• Kennis en Vakmanschap

Assortiment, produktinfo, prijs en levering: Team Five Star!

Voor een reis naar China was ik op zoek naar een kwalitatief goede verrekijker. Ik had dit te lang uitgesteld en had het dus snel nodig. Natuurlijk moest de prijs ook aantrekkelijk zijn. Na een kort online marktonderzoekje had ik vrij snel een aantal interessante alternatieven gevonden. CameraNU had ze allemaal in het assortiment en de uitstekende online vergelijktool stelde me in staat on de beste keuze te maken. De bestelling (om 23:00 's avonds) en de betaling via iDeal verliepen soepel en de volgende middag om 15:00 had ik het produkt in handen. Ik ben zeer tevreden over het gekozen produkt en nog meer over de afhandeling van de levering door CameraNU.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Super snel en mooie producten

Mooie site met snelle en vriendelijke service. Was een dag later al binnen. Goede kwaliteit en mooie prijs kwaliteit verhouding. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Goede product omschrijving en komt overeen met wat er verzonden wordt. Netjes track en trace. Kortom echt aan te raden!

Uitstekend bedrijf

Zoals iedere keer weer probleemloze levering van bestelde prodrukten.

MagMod Starter Flash Kit super product

Het MagMod systeem is een praktisch systeem en werkt snel en eenvoudig. De rubberhouder past mooi rond mijn opzetflitser en zit strak om de flitskop en zal er zeker niet vanzelf vanaf komen. Handig is dat je met deze houder vervolgens één of meerdere accessoires naar keuze kan combineren en dus ook meerdere accessoires stapelen bv: een magmod sphere en een grid. Ook kan je met de MagMod razendsnel accessoires wisselen en dus gemakkelijk wat verschillende setups uit proberen. Ik ben hier super blij mee!!!

Uitstekende professioneel advies

Daniël van den Berg heeft mij bijzonder hulpzaan, maar vooral professioneel advies gegeven. Als studioman weet hij de juiste zaken te benoemen. Efficiënt en vakkundig.

• Kennis en Vakmanschap

Zeer vlotte afhandeling en verzending

Afhandeling van bestelling is heel vlot

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goede fototoestellen voor een goede prijs.

Zakelijk gebruiken wij de fototoestellen (Canon IXUS 285 HS) voor het maken van foto's tijdens onze inspecties. De foto's hoeven niet van de allerhoogste kwaliteit te zijn, maar moeten vooral snel genomen kunnen worden de camera moet tegen een stootje kunnen. Wij zijn tevreden met de toestellen en service van CameraNU.nl

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snelle levering en altijd een goede prijs !

Wat velen soms niet in vooraad hebben, is hier altijd direct leverbaar en binnen 24 uur leverbaar!

Maakt verwachtingen waar

Ik was op zoek naar een afstandsmeter voor op de golfbaan. Deze site werkte goed, ik kon modellen vergelijken en ben tevreden met mijn keuze uit het grote assortiment. De afhandeling en levering was ook razendsnel, de volgende ochtend had ik hem al in huis!

Gewoon TOP

Duidelijke site met voldoende keuze mogelijkheden. Snelle levering met een heldere en duidelijke communicatie, via de mail, over de betaling en de bestel procedure. Levering is conform verstrekte info. Snel en duidelijk. Gewoon goed, zoals het hoort.

• Kennis en Vakmanschap

snel, goede spullen en betrouwbaar

Ik ben al jaren klant bij camera.nu en nog nooit teleurgesteld. Mijn laatste aankoop was een Panasonic TZ200 die was snel geleverd, precies zoals was aangekondigd op de site. Het is een goede veelzijdige camera die je ondanks zijn lichte gewicht tot een zwaargewicht maakt. Op de site wordt de maximale zoom 15 aangegeven, dat is terecht want dat is bij maximale kwaliteit, soms kun je echter een beetje kwaliteit opofferen en dan komt hij tot 30. Later, om kwart over 11 's-avonds nog een geheugenkaart en een extra batterij besteld die de volgende dag werd bezorgd. Een perfecte logistieke prestatie en dat zonder meerprijs.

• Kennis en Vakmanschap

Aanvulling op mijn bestaande cameracollectie.

De reden dat ik CameraNu.nl zo waardeer is de snelle levering, de geleverde kwaliteit en het is een bedrijf dat je als koper de zekerheid geeft dat je aankoop weer een toffe aanvulling is op je bestaande collectie fotoassesoires. " CameraNu voor de opname van morgen."

• Kennis en Vakmanschap

Prima camera en snelle levering

Omruilactie

Correcte prijs gekregen voor de lens die ik inruilde. Mijn nieuwe keuze werd onmiddellijk verstuurd nadat ik het saldo had betaald. Prima service

• Kennis en Vakmanschap

Direct het juiste advies!

Nadat ik mijn omschrijving had gedaan om welke oplossing ik graag wilde, kwam de medewerkster direct met het juiste advies. Ik wist niet van het bestaan van deze audio mixer. Het product werk naar volle tevredenheid. Er dat nog wel via mail contact!!

• Kennis en Vakmanschap

Ervaring van mijn aankoop zeer goed

Ik een klein statief en een afstandsbediening gekocht. Het zoeken was makkelijk en er stonden bruikbare reviews bij. De manier van bestellen en leveren is goed zoals een goede webshop het betaamt.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

CameraNu doet wat ie belooft

Lowe Pro Fototrolley gekocht. Deze bleek te klein. Retour en omruil aangevraagd. Telefonisch en via contactformulier. Op beiden werd binnen de afgesproken periode gereageerd. Ook waren de beide reacties intern al gekoppeld bij CameraNu. De nieuwe levering ook weer binnen een dag geleverd. Geen geld terug. Nieuwe aankoop werd gelijk verrekend met reeds betaalde factuur. Ook navraag gedaan over codeslot op trolley. Direct correcte uitleg gekregen.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering, goed artikel conform website.

Super webwinkel

Zeer blij met deze webwinkel, omdat ze een enorme grote voorraad hebben, waardoor ze heel snel kunnen leveren.

Goede winkel, prima service

Helemaal tevreden, hier doet men wat men zegt. Snelle levering goede prijs/ kwaliteit. Super!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en prima contact via chat.

Ik ben zeer tevreden over cameranu.nl. Ga zo door ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen

8 De Spijk

Urk 8321WT