Ik koop al jaren bij Cameranu. Laatst nog een aankoop gedaan. maar deze was niet helemaal goed. Aangegeven bij cameranu. Geen probleem, komt u maar dan ruilen we deze om. Dit is perfect geregeld door zeer vriendelijke medewerkers. Ben zeer tevreden.
Het statief is erg stabiel, zelf met Nikon D500 + Tamron 150-600mm G2. De kantelbare middenzuil is erg handig bij macro-fotografie. Het werkt allemaal super makkelijk, kortom een erg handig statief.
Waarom word een setje "Stylus rubber nibs" in een kartonnen doos opgevuld met luchtzakken tegen € 3,95 verzonden in plaats van in een enveloppe waarvoor dan het PostNL tarief voor max. 20 gram betaald moet worden??? Door het gebruik van deze plastic luchtzakken draagt u NIET bij aan het milieu!!! mvg Egbert Boonstra. Graag uw reaktie hierop via mijn e-mail adres: [email protected]
Beste Egbert, We doen helaas niet meer aan niet-aangetekende zendingen. Hier zijn we ruim een jaar geleden mee gestopt omdat we alle zendingen willen kunnen traceren. We proberen het vaak wel zo milieubewust mogelijk in te pakken maar dat is in dit geval dan helaas niet gelukt. Ik zal onze collega's in het magazijn hier nogmaals op wijzen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, CameraNU.nl
De plustek 8200i werkt goed. De silverfast 8 software heeft vele instellingen. De handleiding is te dun...maar online is nog wel meer uitleg. Als de sofware goed is ingestel kijg je mooie digitale bestanden van je dia/negatief.
Direct gevonden op de site wat ik zocht, overzichtelijk, aangenaam en vlot verwerkbaar. Snelle levering en goed produkt.
Echt goed hoeveel kennis er zit. Ongekend! Dus je gunt ze de business.
Mijn camera lag al een poosje defect in een hoek tot ik ontdekte dat Canada-nu 5 jaar garantie geeft op haar aankopen! De reparatie verliep super vlot. Mijn camera is gemaakt! Dank voor de vlotte en goede service.
Ik heb al verschillende malen bij CameraNU.nl gekocht: cameras, accessoires voor cameras, en nu een printer. CameraNU.nl had de beste prijs, en ik had al ervaring met hen, dus is het logisch dat ik van hen kocht. De printer werd, zoals gewoonlijk, snel en zonder problemen geleverd. Toen er problemen waren met één van de cameras, werd deze trouwens ook snel en probleemloos vervangen. Ik ben tevreden over CameraNU.nl
De batterygrip voor mijn camera was nergens zo goedkoop. Besteld en de volgende dag geleverd. Precies wat ik besteld had en uitstekende kwaliteit. Volgende keer bestel ik hier weer. Bedankt
Goede beschrijving en rappe levering
Mijn bestelling correct geleverden snel !! de site is heel overzichtelijk en ruime keuze alsook correcte prijzen . Is voortaan mijn voorkeur site voor mijn camera en accessoires. Welverdiende pluim CameraNU.nl
Cameranu.nl levert vlot en verwerkt retouren en vertragingen ook vlot en naar tevredenheid op. Dat is fijn werken zonder extra kopzorgen.
Ik heb reeds enige jaren grotere en kleinere bestellingen gedaan. Bij de laatste bestelling was er de éérste keer een product niet op voorraad. De resterende werden op mijn verzoek direct uitgeleverd en 3 dagen later volgde het resterende product, Extra verzendkosten ??? Mooi niet 👍 Dank je wel voor de Super Service.
Zoals hierboven omschreven!
Laowa had een nieuwe lens die nog niet leverbaar was. De e-mailservice wanneer de lens wel leverbaar was, werkte perfect. Na bestelling was die de volgende in huis.
Perfecte service, zeer vlotte en accurate communicatie inzake de zending. Een dikke merci.
ik heb veel bekende zaken bekeken. Prijs en aanbiedingen maar ook hulp in mijn camerackeuze en zeker ook lenskeuze. Omdat het te spendere bedrag uit een bijzondere hoek kwam wilde ik iets voor een wat langere tijd. Ik was sterk aan het twijfelen. Wat je bij veel andere zietvis dat het eindbedrag belangrijker is dan wat je koopt. Bij cameranu.nl is dit totaal niet belangrijk maar wel dat je tevreden naar huis gaat. Tevreden mensen komen nl graag terug. En zo is het ook. Tis niet het eerste wat ik er gekocht heb en mijn partner vreest ook niet het laatste. :)
Goed product , snel verzonden, ben erg blij mee
De instax foto prints waren snel geleverd, ruim op tijd voor onze bruiloft. Goed en duidelijk overzicht wanneer het product geleverd word en bovendien de voordeligste op internet inclusief verzendkosten!
Goede service - product is altijd als omschreven - en altijd geweldige prijzen - en snel verzonden!
Alles perfect verlopen, correcte betaling, levering.
De medewerkers van Cameranu zijn deskundig en betrokken. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verstuurd/geleverd. De kwaliteit van de producten is hoog. Voor mij is het de beste fotowinkel annex webwinkel op fotografiegebied.
Prima assortiment, redelijke prijzen, strakke service.
Had een wat zeldzame connector voor mijn recorder nodig en CameraNU had er eentje op voorraad dus in paar dagen was ik geholpen.
Geen negatieve punten te vinden.
8 De Spijk
Urk 8321WT