Goede service. Snelle levering. Extra informatie.
Mijn bestelling was snel verzonden en de producten waren naar tevredenheid!! Aanrader!
Ik bestelde voorheen bij camera Express nu haal ik alles bij cameranu. Ik wordt altijd goed geholpen zowel online als in de winkel. Retourneren is nooit een probleem en de artikelen bij cameranu zijn nooit duurder dan bij concurrenten! Heel fijn bedrijf.
Als eerste heb ik de chat gebruikt om uit te leggen wat ik zocht en wat ik had. Daar al super geholpen naar het juiste product en daarbij ook zeker niet het duurste aangeraden (wat nog wel eens bij andere sites gebeurd). Vervolgens heb ik via de links die mij werden gestuurd heel simpel de spullen kunnen bestellen. Ook over de afhandeling niets negatiefs te melden top geregeld. Deze winkel / site is een absolute aanrader. Er is duidelijk kennis van zaken en de gehele ervaring is super. Vele sites kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Overigens is dit ook geen toevalstreffer, ik heb vaker op deze site besteld en altijd zonder problemen perfect geregeld
Ik had silicagel marine en silicagel in containertjes besteld. Alles was verzadigd. Zodat alles meteen voor 3 uur op 120 graden de oven in kon. Het kan maar maximaal 5 keer.
Goedemiddag! We hebben inmiddels contact gehad en onze excuses aangeboden voor de manier waarop je dit ontvangen hebt. Veel plezier met het nieuwe setje gewenst. Met vriendelijke groet, CameraNU.nl
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! Top!
wat een fijne mensen.
Ze laten je eerst op je gemak rond kijken en komen dan pas naar je toe om je van goed advies te dienen. Fijn en vriendelijk en deskundig personeel die je goed helpt. Ook de service is heel goed, ze denken echt met je mee daar. Er was een defect aan mijn lens, werd goed opgelost zonder dat ik het moest betalen.
Recentelijk een richtmicrofoon aangeschaft voor mijn DSLR camera. Laat in de avond besteld en de volgende dag in huis voordat ik het wist. Super verpakt, dik tevreden. Daarbuiten waren ze ook nog eens de goedkoopste.
Ik wilde een vlogcamera voor mijn youtube kanaal. En ben goed geslaagd ik heb mijn camera half 12 savonds besteld en kreeg hem de volgende dag om 3 uur. Wat een topservice ! Ik krijg er ook nog is in plaats van 2 jaar 5 jaar garantie op. Ik ben blij en alles is boven verwachting.
Ik heb mijn nieuwe camera, Canon 250D, via camernu.nl gekocht. Het kwam netjes op de aangegeven datum bij de afhaal locatie aan en na tekenen kon ik het meenemen. Het zat goed verpakt en alles zat er in wat ik had gekocht. Ik kan eindelijk weer mooie foto's maken, want dat doe ik het aller liefst!
Heel erg zitten twijfelen of soort flitser, mede door de goede omschrijving van het apparaat gekozen voor de Godox Witstro 180 AD. En natuurlijk na de gelezen reviews. De service het opsturen subliem, alleen jammer dat Post NL weer de afspraak niet nakomt.
Advises gehad beide in de winkel (achter de kassa zo als in de studio op 1e etage) en online. Ook daar mijn camera’s onderhoud laten doen. Altijd heel tevreden met de aangekocht artikelen en advises. Vooral positief ervaring bij Dani’el (Urk winkel met studio Fotografie), die de tijd nam om door al de voor en na delen van verschillende locatie fliters met me te gaan. Ik ben ZO tevreden met mijn profoto fliters dat ik nu nog 2 heb aangeschaft! Soms is de winkel in Urk wel erg druk. De nummer systeem werkt goed (als hij werkt) maar zou fijn zijn als zo als bvb bij de arts of visboer dat je weet hoe veel in de rij zijn voor jouw nummer - dan kan je met gemakt rondkijken zonder 45 min naar de scherm te kijken voor je nummer. Ervaring met internet - de chat medewerker is nooit v rij dus nutteloos wachten (verstandig) - maar die komt altijd terug via de e-mail met detailed advises, prima oplossing. Onderhoud ook goed en snel. Tweede hands objectieven ook gekocht, echt een aanrader en heb al naar veel medecursisten en andere die zit op hobby/ vak grens aangeraden als een goed plek voor twede hands betrouwbaar objectieven.
Goed en professioneel advies, goede telefonische bereikbaarheid. Duidelijke website en vriendelijke medewerkers.
Artikel is goed, snelle verzending. top.
Snelle levering, goede prijs, goed verpakt en gratis 5 jaar garantie, wat wil je nog meer?
Mijn Canon 300mm f2.8 en 1.4 converter serie 3 ingeruild voor een nieuwe Canon 100-400mm. Kreeg bij CameraNu tenminste een nette reëele inruil prijs voor mijn set. Ze nemen daar ook de tijd voor je en dat is erg prettig.
Blij met de levering op dezelfde dag! Een stuk goedkoper dan bij andere websites.
Ik heb voor het eerst bij Cameranu.nl besteld en het was een goede ervaring. Ik heb veel kunnen leren van de tips die de website geeft en ik vond het makkelijk om de dingen waar ik naar op zoek was te vinden.
Beetje getwijfeld tussel verschillende aanbieders, maar toch voor cameranu.nl gekozen. En verwachtingen werden ingelost. Snelle afrekening, snelle levering, correcte bestelling. Top dus.
Op de website heb je enorm veel keuze in producten. Er zit altijd wel iets tussen van jouw eigen gading, althans, dat was bij mij wel het geval. Mijn vraag werd snel beantwoord en ook de levering was supersnel en netjes verpakt.
Vriendelijke verkoper maar het artikel dat op voorraad stond was niet aanwezig. Had kunnen aanbieden het zonder verzendkosten na te sturen. Had het assortiment in de winkel groter verwacht.
Zoals steeds vlugge en correcte levering!
De levering is snel en correct verlopen, ik zal zeker mijn volgende aankoop bij CameraNU.nl plaatsen.
Inruil is altijd een moeilijk onderwerp. Je weet dat je bij inruil altijd aardig moet inleveren op het product dat je inbrengt. Voor een betere prijs kun je beter zelf je spullen particulier verkopen inplaats van inruile bij de fotohandel. Op zich is dat logisch, want men moet garantie geven op een product en dat risico moet in de prijs zijn afgedekt. Maar zelf verkopen heeft ook risico's. Handel op indernet heeft ook vaker zijn specifieke gevaren. Daarom ben ik tevreden met de afspraken die ik met CameraNu kon maken. Omdat Urk ver weg was, kon ik ook bij CityFoto terecht wat voor mijn reisafstand heel prettig was. En daar soepel en kundig werd afgehandeld.
8 De Spijk
Urk 8321WT