Snelle service,goede uitleg Grt Johan
Ik ben naar de locatie in Urk gegaan en zat te twijfelen tussen 2 zoomlenzen. Super advies gekregen, heel vriendelijk en heel fijn om verschillenden lenzen te kunnen proberen.
Mijn ervaring met CameraNU ie altijd al positief geweest, ze groeien enorm mee met alle markten en blijven scherp op goede service en klantvriendelijkheid.
Ik kwam aan met specifiekere vragen over de camera en ook deze werden eerlijk behandeld. Ook niet te drukkend op het verkoop aspect!
Ik kocht nooit een studioflitser, omdat ik dacht dat die te duur zou zijn. Maar deze aanbieding kon ik niet laten liggen. Statiefje erbij… Wel gek: ik klikte op de knop voor bijbehorende onderdelen, en koos daaruit een reflector. Echter, die paste niet, dus die heb ik terug moeten sturen.
Overzichtelijke website en makkelijk je keuze te bestellen. Bevestiging, factuur en verzending verloopt altijd ook top.
Ik heb 2 jaar geleden een fotocamera gekocht met een extra batterij. De batterij is na 2 jaar kapot gegaan (wel nog binnen de garantieperiode gelukkig). CameraNu heeft deze direct omgewisseld voor een nieuwe.
Ik ben uitstekend geholpen in de winkel toen ik mijn bestelling “Nikkor lens” ging afhalen. Normaliter haal je gewoon je pakketje op, nu werd er echt gevraagd naar wat ik precies zocht en verwachte van het product. Zodoende heb ik uiteindelijk een andere keus gemaakt na het advies waar ik nu erg tevreden mee ben. Zonder deze service had ik nooit zulke goede foto's kunnen maken!
Opzoeken en bestellen ging zonder problemen en de levering ging ook helemaal naar wens. De verpakking was heel erg goed en het hele traject is gegaan zoals je verwacht. Prima winkel/webshop ten zeerste aanbevolen❣️
Zeer vakkundige personeel, ben goed geholpen en ik raad iedereen aan om hier een camera of dergelijke te kopen
Mijn bestellingen zijn altijd goed verzorgt en de beschrijvingen van het artikel zijn altijd prima weergegeven. Lof.
Ik ben in de winkel (Rotterdam) langs geweest met mijn camera om een goed te kopen voor mijn camera. Ik ben super goed en beleefd geholpen. Ik mocht rustig mijn camera erin doen en kijken hoe het mij beviel. Na het betalen ben ik weg gelopen met mijn camera in de hoes.
Zoveel goede uitleg en tips gekregen over mijn camera, eerst uitproberen in de winkel voor je iets koopt en super vriendelijk personeel.
Goede kwaliteit producten die doen waar ze voor gemaakt zijn en het ook goed doen.
De fotowinkel met kennis waar ik graag kom en waar ik altijd goed geholpen wordt.
Ze zijn klantvriendelijk en de koffie/thee staat altijd klaar. Je wordt altijd geholpen door iemand met kennis van zaken en ze nemen alle tijd voor je die daar voor nodig is. En je stapt vertrouwd de winkel uit dat het goed is met wat je hebt gekocht. Snelle levertijd.
Ik heb CameraNU.nl tot nu toe als betrouwbare webwinkel ervaren. Duidelijke website, marktconforme prijzen en levering zoals geadverteerd. Prettige bijkomstigheid vind ik dat er ook fysieke winkels zijn voor het geval er problemen zijn met de aangeschafte producten. Dan heb ik liever met een mens dan met een computer te doen. Over het personeel, hun kennis en vakmanschap en de nazorg en garantie kan ik nog niets zeggen. Wat mij betreft blijft dat zo want dat betekent dat er zich geen problemen voordoen.
GoPro Hero 9 s’avonds besteld en volgende middag ontvangen. En een dikke + voor de 5 jaar garantie
Een mooie camera niet groot, Moet nog wel het fotograferen testen .
Makkelijk te navigeren website, weinig overbodige luxe, maar wel alle functionaliteit die je nodig hebt. Helder en overzichtelijke bestel- en betaal functies. Snel en netjes geleverd, goed verpakt en met een A-klasse bezorgdienst. Ik zal hier vaker bestellen, denk ik.
Goed advies Deskundig Snelle levering Betrouwbaar
Al verschilende keren de winkel bezocht en altijd netjes en vakkundig geholpen. Soms moet je even wacten omdat ze met klanten bezig zijn, maar dit geeft aan dat ze de tijd voor je nemen als je aan de beurt bent. Goed werk heeft tijd nodig. En de koffie is gratis dusssss. Een topzaak.
Ik werd uitgebreid geholpen en voorgelicht. Ondanks het feit dat ik precies wist wat ik wilde hebben (Fujifilm XT 4) Kreeg tips en tricks en de verkoper nam alle tijd, ondanks de rij die er toch was. Kortom: Top service en alle tijd En niet onbelangrijk: ook nog eens de goedkoopste!
Goede voorlichting en goed advies gekregen. Bestelling de volgende dag in huis En kan het fotograferen beginnen
Het Joby gorilla statief is precies wat ik nodig had, compact en licht en handzaam. Ik ben er blij mee!
8 De Spijk
Urk 8321WT