We moesten, ivm corona, een afspraak maken via de website. Dat ging goed. De informatie en service in de winkel waren top.
Spullen voor mijn Gopro gekocht welke binnen 3 werkdagen geleverd zouden worden. Op werkdag 2 vroeg ik of ze het toevallig al binnen hadden omdat ik een weekendje weg zou gaan en graag deze spullen mee wilde nemen. CamerNU heeft voorgesteld om de spullen te laten verzenden naar het vakantiehuisje en had alles voor mij uitgezocht. Echt een geweldige service!
Via de webshop kreeg ik een product niet gereserveerd. Nadat ik een mailtje gestuurd had met deze aanvraag kreeg ik binnen een paar uur al een bevestiging en toen het product op voorraad was een betaalverzoek. Goed geregeld!
Had een camera besteld en bericht dat ik deze kon komen ophalen. De inruil is prima gedaan met de oude camera en ben er tevreden over. Werd in de winkel in Amsterdam prima geholpen met wat advies er ook verder bij. Ook leuk is de mail om de nieuwe camera snel onder de knie te kunnen krijgen,. Camera.nu helemaal top geregeld.
Goede service en snelle levering
Ik heb heel fijn contact gehad met de klantenservice, om te weten hoe ik de camera kon bestellen en een afspraak te maken om hem op te halen in de vestiging van mijn keuze. Ook de afhandeling in de winkel was relaxt en prettig.
Prima ,eerst mail gestuurd voor info ,kreeg snel antwoord . Gelijk de aankoop gedaan , .
Nikon fototoestellen kunnen vergelijken en daarbij de goede uitleg op mijn vragen gekregen zoals ook bij mijn eerder aankopen. Goede service en antwoorden gekregen via de mail.
Ik twijfelde over een lens die ik wilde aanschaffen. Ik ben een beginner in de fotografie. Via de chat heb ik mijn vragen gesteld. Hierop kreeg ik snelle en in mijn ogen eerlijke antwoorden en advies. Het advies van camera.nu opgevolgd en besteld. Een dag later kreeg ik mijn lens al geleverd. Zo blij mee. Hartelijk dank voor jullie goede service camera.nu.
Enorme keus en snelle levering. Verder is ook alle (uitgebreide) informatie snel te vinden op de site. Ik kom volgende keer zeker terug hier.
ik had een probleem met de fit van een eerder gekochte houder. Na een aantal keren een mail gekregen te hebben waar niet verder mee kwam nam ene medewerker de telefoon en overlegde met me. opgelost.
Had wat probleempjes, 1 telefoontje en alles werd in werking gezet om mij te helpen. Gewéldige service en vriendelijke mensen. Zeer blij met mijn 5D
CameraNU.nl heeft wat mij betreft alles wat je van een goede webwinkel verwacht: een zeer compleet en goed geprijsd aanbod en ook nog eens een goed bereikbare klantenservice met kennis van zaken. Een absolute aanrader!
Makelijk te gebruiken
Had wat problemen met een objectief. (Lag aan mijn gebrek aan kennis, haha) Kon hem kosteloos terugsturen en had hem binnen twee dagen alweer terug. Top service! Verzending ook snel en snelle reactie op mijn Whatsapp berichten!
In mijn omgeving zou dit DE winkel zijn van de omgeving. Speciaal vanuit Hoogeveen naar Urk! Best een ritje. Nu kwamen wij aan en hebben gelukkig de vragen kunnen stellen die we hadden. Niet alle vragen werden duidelijk beantwoord kreeg het gevoel dat de tijdsdruk daar onder heeft geleden. Gezien de recensies in mijn omgeving kreeg ik niet dat wauw gevoel. We werden gewezen op ons halfuurtje. Wat volkomen terecht is! Begrijp mij niet verkeerd. Achteraf jammer dat ik geen uur heb gedaan of die keus heb kunnen krijgen. Verder een camera gekocht waar ik een week later nog steeds geen spijt van heb. De eerste foto’s zijn gemaakt en echt een fijn toestel! Mijn moeder komt binnenkort dezelfde ophalen ze is helemaal om!
Ondanks dat mijn bestelde item niet voorradig was en ik van te voren daarvan op de hoogte was gesteld toch nog snel ontvangen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Bestelling zag er netjes uit en werk top!
Ik had een vraag over een product en ik deed zelf wat fout op de website. Ze hielpen mij super vlot zodat ik het alsnog kon bestellen en volgende dag in huis.
Altijd een correcte prijs en snelle levering.
De bestelling van mijn compact camera ging online heel eenvoudig. Overigens een prettige website. Vervolgens was het snel geleverd zoals vooraf aangekondigd (ondanks drukte bij de pakketdiensten). Tussentijds netjes per mail de bevestiging, factuur en bezorgmoment ontvangen. Onze aanschaf was heel gericht op een specifieke camera omdat we al 'voorwerk' hadden gedaan. Mijn dochter is er heel blij mee. Kortom, wij hebben een uitstekende ervaring met CameraNu.nl.
Erg tevreden over mijn aankoop, het is een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast was het erg snel geleverd.
Laatste aankoop was een camerarugzak. Thuis bleek bij het inruimen dat er een paar zaken niet helemaal volgens wens te regelen waren. De tas via internet retour gemeld met de opmerking dat ik 'm graag wilde omruilen voor een ander product. De volgende dag kreeg ik een mail van de klantenservice met de vraag of ze in het betreffende filiaal (Urk) al tassen konden reserveren om uit te proberen. Op de betreffende ochtend stonden de tassen inderdaad gereed om de meegebrachte apparatuur te passen.
Ik kom al jaren bij wat voorheen CityFoto Eindhoven was, en sinds kort CameraNU. Tot mijn opluchting gemerkt dat ik nog steeds even vriendelijk en vakkundig wordt geholpen als voorheen. Alle tijd (zelfs nu we met de corona-maatregelen alleen kunnen winkelen binnen afgebakende tijdstippen). Daarnaast maakt het niet uit of je voor een duur product komt of iets eenvoudigs als een camerariem of een sd-kaartje moet hebben: alles wordt evenveel aandacht gedaan. Ik ben zoals altijd dik tevreden. Tot de volgende keer, City-CameraNU-Foto-Eindhoven ;-)
Ik was op zoek naar een goede zoomlens voor mijn Fujifilm camera en zag een lens die in "bulk" werd aangeboden. Ik kreeg telefonisch een heldere uitleg die iedere twijfel over een mindere kwaliteit bij mij weg nam. Binnen 48 uur na bestelling ontving ik de lens, die volledig voldoet aan de verwachtingen die ik er van had. Beter kan niet.
8 De Spijk
Urk 8321WT