's Avonds printer besteld, dag erna in huis.
Om 20:00 uur besteld en ondanks de drukte bij PostNL gewoon de volgende werkdag in huis. Uitgebreide beschrijving over het gekochte product met ervaringen van gebruikers. Goed verpakt. Dank je wel.
Zowel aankoop als daarna teruggave accuraat afgegandeld
CameraNu is al heel lang een favoriete shop. Ook wel eens in Urk langs geweest en prima geholpen. Bestellen, betalen en email bevestigingen zijn allemaal uitstekend geregeld. Het bestelde (Lensbaby Burnside 35mm voor Pemtax K) was ruim 40€ goedkoper als elders in Nederland dus ik ben helemaal tevreden.
Na telefonisch advies een tafelstatief gekocht en de volgende dag al in huis. Statief werkt goed.
Toen ik mijn camera en lens bestelde kreeg ik meteen berichten over de beperkte voorraad, de wellicht langere leverduur van de door mij bestelde camera, die erg populair blijkt te zijn en over de ‘coronasituatie’. Ik kon me dus voorbereiden op lang wachten. Prima. Tot mijn verrassing kreeg ik een week later mijn camera en een dag later de lens! Nu zou deze vorm van communicatie ook een strategie kunnen zijn, maar daar ga ik niet van uit. Een blije klant.
Had een probleem met de bevestiging van mijn bestelling en tevens de compatibiliteit van de accu's met de bestelde apparatuur. De bijstand via whatsapp was super en in een halfuur waren alle problemen opgelost. De verzending was prima op tijd zodat ik de bestelde apparatuur tijdig in huis had voor een livestream die enkele dagen later gepland stond. Gewoonweg super.
Het heeft nog geen 24 uur geduurd tot ik mijn lens binnen had. Snelle levering en goede prijs.
in deze tijd lekker snel geholpen
S’avonds camera besteld, betaling lukte niet, via de app binnen 5 min. nieuw betalingsverzoek gekregen en camera volgende dag in huis ! Super om zo’n goede communicatie en service te ervaren. Dat gebeurt niet vaak meer tegenwoordig!
Had problemen met vervoerder. Na een telefoontje naar cameranu.nl werd er direct en met succes actie ondernomen. Zelfs na de goede afloop zocht Stefan nog even contact. Echt heel klantvriendelijk en meedenkend, top! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Goede aanbiedingen, konden de volgende dag in Groningen ophalen. Camera en lens bevallen uitstekend.
Camera ge kocht rx10 mark2, 949 euro voor betaald, terwijl die elders voor 799 te koop staat. Mannetje aan de telefoon wilde geen concessies doen in de vorm van accessoires of zo. De enige optie die hij gaf was. Stuur m maar terug. Dan krijg jeje geld terug. Als je het dan over klantvriendelijk hebt pfffff. Dus ik ben nu geen klant eer bij camera. Nu. Gr. Sjaak Samson . Bergambacht.
Ben zeer tevreden over de adviezen en snelle levering !
In mijn zoektocht naar een goede prijs/kwaliteit verhouding voor een nieuwe verrekijker kwam ik toevallig bij jullie uit. Wát een ‘treffer’! Erg vriendelijke dame( Nienke) die me uitstekend verder heeft geholpen, zéér tevreden en bedankt. Ik zal jullie verder aanbevelen
Wat besteld is, is in record tempo geleverd. Ook was het bestel proces duidelijk en de site is netjes afgewerkt
Zeer snelle levering en goede informatie en goede prijzen ik heb er mijn camera plus een extra lens gekocht en de service bevalt zeer goed
betreft Reflecta X22scan, werd keurig geleverd maar toen bleek pas dat ik er nog 2 accessoires bij had moeten kopen., Een geheugenkaart en een kaartlezer. Anders heb je er toch niets aan, vermeld dat! En geef dan de prijs voor wat je nodig hebt en niet onvolledig zodat het net onder de 100 euro lijkt te zijn. Eerste telefonische informatie was onvolledig, tweede keer iets beter. Ik heb de aardige meneer wel gezegd dat hij niet 'eigenlijk' of 'in principe' wel nodig' moest zeggen als hij wist dat ik niks met die scanner kon doen als ik die twee niet had. Duidelijk zijn! Omdat ik geen zin had om tweede keer bezorgkosten te betalen, heb ik die twee opgehaald in de van Woustraat en dat ging goed. Wel een hoop onnodig gedoe. Inmiddels in gebruik en hij doet het redelijk...
Sigma 14-24mm f.28 Art lens gekocht. Online besteld, opgehaald in Apeldoorn. Prima service ook in deze (voor iedereen) moeilijke tijd.
Mijn pakket retour duidelijk hoe en daarna snel.mijn geld terug alleen jammer dat ik verzendkosten moest betalen maar gied dat stond in de voorwaarden
Hoewel er op de website stond dat de producten in voorraad waren, bleken er van de drie verschillende producten waarvan ik meerdere exemplaren wilde bestellen, telkens slechts 1 op voorraad. Ik werd later wel geinformeerd dat niet alles er was, maar dat zou binnen een dag of 2 -3 nageleverd worden. Toen ik na 9 dagen wachten maar eens belde waar de spullen bleven, bleken ze die dag 'toevallig' net binnengekomen te zijn. Ik vind 1 stuks voorraad van een product wel erg zuinig! Dat moet beter kunnen. Bovendien zou men de klant beter op de hoogte hebben moeten houden over de veel langere levertijd!
Deskundig. Zeer behulpzaam aan de tefefoon
Makkelijke website, eenvoudig te orderen en levering prompt. Product (Rødo) is echt fantastisch.
Verkeerde keuze gemaakt naar adviseur heeft goed en deskundig adviseur gegeven en nu een top lens en dat tweedehandse
Ik heb een tekentablet en een lensball besteld. Ik was aangenaam verrast dat bij het bestellen mij werd gevraagd om de artikelen apart of pas te leveren wanneer beide artikelen weer op voorraad waren. 1 van de artikelen was niet op voorraad en ik had dus niet goed gekeken. Super fijn dat ik mijn bestelling kon aanpassen om een artikel te kiezen dat wel op voorraad was waardoor mijn totale bestelling de volgende dag al binnen was.
8 De Spijk
Urk 8321WT