Geholpen door Niels, vakman die oprecht adviseert.
We waren die dag de eerste klanten bij CameraNu.nl in Apeldoorn. Daarna stroomde winkel als snel vol. De verkoper had alle aandacht voor ons en gaf prettig en deskundig advies op onze vragen. Hij wist waarover hij sprak en hielp ons om de juiste camera met toebehoren te kopen. Dik tevreden!
Vorig week een Vortex Diamondback 8x42 verrekijker gekocht. De medewerker nam alle tijd voor het uitleggen en liet me vele kijkers proberen. Ben zeer tevreden over het advies en over deze kijker. Prachtig helder beeld, ook in de schemering. Degelijke afwerking en levenslange garantie. Top kijker voor een aantrekkelijk budget!
Via het algemene nummer oa. de Peak Design -Everyday Sling 6L ultra compacte kamera tas naar de van Woustraat in Amsterdam laten sturen. De volgende ochtend al een mailtje dat alles daar klaar lag om te proberen. Voor mijn nieuwe Nikon Z6 met voortreffelijke 24-70mm F/4 Kit lens zocht ik een ultra compacte tas waarin ik toch ook mijn geliefde Voigtlander 58mm F/1.4 SLII MF met de FTZ adapter, een kleine Nissin flitser en nog een of meer klassieke snelle groothoek Manual Focus Nikon F-mount AI-s lenzen kon bergen. En die vooral ook als heuptas gebruikt kon worden, zoals bij wandelen / trekking en op de race fiets. Naast de Z6 met 24-70 F/4 kan ik in de 6 liter versie ( er is ook een 3 liter- en 10 liter versie) mijn Voigtlander 58mm F/1.4 met FTZ adapter kwijt met daarbij nog Nikkor 20mm F3.5 AI-s, 24mm F/2 AI-s, 35mm F/2 AI-s. Al deze Manual Focus lenzen gewikkeld in bubbel plastic. Daarnaast een extra EN-EL15b kamera batterij, een micro vezel lens doek, portefeuille, lens- & body doppen in Z- & F- mount en ook auto- & huissleutels als ook m'n Sony Xperia XZ2-Compact met erg goede 25mm weergave voor het What's App front. Totaal gewicht 3,6 kg. Zo zwaar geladen draagt net niet optimaal op de heup met de tas aan de rug zijde. De tas heeft dan de neiging wat af te zakken, of je (riemloze) broek naar beneden te drukken: Bouwvakkers spleet!! Voor een belading van max 2 - 3 kg is dit een heel goede, comfortabele- en compacte foto tas, die veel bewegingsvrijheid biedt. Ook het systeem van afstelling naar je lichaam en snelspanner rond heup of schouder is heel doordacht en, eenmaal afgesteld, heel gebruiksvriendelijk en comfortabel. Dit is de eerste tas waarmee ik langere (100km +) tochten op de racefiets maak met een behoorlijk assortiment lenzen zonder dat ik deze tas ook maar gewaar wordt. Aanbevolen! Ps. Super geholpen door Ton! De PD Every Day Sling 6L is de eerste fototas
Bestelde artikel was goed verpakt en is op tijd bezorgd.
Vind zo fijn dat er iets beloofd hebt en aan de belofte houdt. Ik heb hiervoor bij iemand anders mijn bestelling gedaan maar omdat die niet aan hun woord houden , ben ik naar jullie gegaan. Zo gezegd zo gedaan.
Afstemmen van de huur van een lens verliep zeer vlot (huursom, borg etc). Ook bij vragen overdag tijdens het gebruik kreeg ik snel antwoord.
Vorige week een spiegelreflexcamera van Canon besteld. Dag daarop werd e.e.a. tot volle tevredenheid afgeleverd. Door middel van de nieuwsbrief meteen een aantal tips over hoe je beter kunt fotograferen. Kortom naar verwachting.
Bij het zoeken naar een zonnekap, werd ik telefonisch goed geholpen, en kreeg de link per e-mail om te bestellen.
Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. De verkoopmedewerker die mij heeft geholpen, heeft echt de tijd genomen. Hij gaf mij professioneel advies en een uitleg over welke telelens het beste tot zijn recht zou komen met mijn camera. Hij liet mij verschillende opties zien: goedkoop segment, midden-segment en tweedehands. Hij had oog voor mijn budget. Hij liet zelfs foto's van zijn eigen collectie zien om aan te tonen wat het resultaat zou kunnen zijn. De verkoopmedewerker gaf ook een eerlijk advies over bijhorende accessoires. Hij vond de prijs van een zonnekap van het originele merk te duur en raadde een goedkopere aan. Ik vind wel dat voor de prijs van de lens zou dat er eigenlijk binnen moeten zitten.
De bestelling, is met zorg ingepakt. Binnen de afgesproken tijd. Ik kan bellen voor vragen. Camera.nu staan altijd klaar!
Prijzen zijn scherp en de levering snel.
Bij aankoop van producten wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Alternatieve producten worden ook aangeboden en hoeven niet altijd duurder te zijn. Samen met de verkoper kom je tot een goede aankoop. Verkopers zijn professionele enthousiaste medewerkers.
Ben al enige tijd aan het dubben welke camera voor mij het meest geschikt is. Heb daar nu duidelijkheid over en zal moeten wachten tot de betreffende camera leverbaar is. Wel een geweldig boek gekocht van “De mooiste fotolocaties van Nederland “. Ben er blij mee!
Online bestelling geplaatst.. fantastische opvolging en direct met een oplossing betaling snel kunnen laten gebeuren.. Uitstekende tijdige levering.. TOP
Goede en snelle service, kwalitatief goed product afgeleverd ... Bedrijf werkt vlot mee. Snel bestelling plaatsten en snel geleverd. Kwaliteit 100% ...
snel geleverd, super blij met mijn camera :) bij verkeerd besteld product terug zenden, word op een prettige en snelle manier afgehandeld, persoonlijke service, geen automatische mails er zit een persoon achter de mails die ook snel terug mailt, je krijgt een ontvangstbevestiging als je product in goede orde is ontvangen.
Camera om 17.00 uur bestel en volgende dag om 11.00 uur in huis.
Personeel neemt de tijd voor het uitzoeken van de juiste apparatuur. Kennis van zaken mbt voor-en nadelen en meedenken in wensen klant. Snelle levering; steeds binnen een dag opgestuurd (aangetekend) Snelle afhandeling retouraanvraag (toch te zware lens ingeruild voor een lichtere). Prijzen zijn zeker concurrerend; nadeel daarvan is wel dat er weinig kadootjes worden gegeven. Oude Nikon D5200 werd niet meer ingeruild; prijs voor Nikon inruil-zoom-objectief viel wat tegen (80 euro). Kortom zeer tevreden
Ik ontving mijn aankoop de volgende dag, zoals beloofd! Het voldeed aan mijn verwachtingen.
Canon camera gekocht voor mijn vrouw! Ik had al zo’n canon camera die erg goed bevalt! Goede service en vooral betrouwbaar en eerlijk! Camera nu is een goede betrouwbare organisatie! Daar bestellen is altijd top! Bedankt!
Groot assortiment, kundig en vriendelijk/behulpzaam personeel. Mooie ruime winkel. Dit is voor de winkel op Urk, de andere winkels zijn wij nooit geweest. Ook via de webshop gaat het altijd goed.
In de winkel in Apeldoorn geweest. Advies gevraagd over diverse filters voor mijn systeem camera. Heel goed geholpen door Jesse. Top service
Mijn bestelling was wat later, waarna ik prima geholpen ben via whatsapp
Veel keus ,bijna alles te krijgen tegen prima prijzen.
8 De Spijk
Urk 8321WT