Bedankt voor de goede en snelle bezorging
Geweldige medewerkers. Kom al jaren in Urk
Ooit gekocht met defect, snel nieuw geleverd. Daarom volgende aankoop ook weer bij camera nu.
Wanneer ik bij CameraNu iets wil kopen of info vraag, dan krijg ik het gevoel dat er goed geluisterd en meegedacht wordt. Ook met de eenvoudige 'huis- tuin- en keukenfotograaf'. Er wordt niet iets anders of duurder 'aangesmeerd' om toch maar te verkopen. CameraNu geeft ook eerlijk advies om iets juist niet aan te schaffen en geeft duidelijke uitleg, dat van kennis getuigt. Fijn! Ga altijd tevreden naar huis.
Duidelijke uitleg d.m.v een video in begrijpelijke taal. Snelle en verzorgde levering van de bestelling.
Voor onze oma van 98 een digitaal fotolijstje besteld waar je op afstand foto's naar toe kan sturen. Volgende dag al gelijk in huis. Top service!!!
Werd fijn geholpen en goede uitleg en diverse statieven etc geprobeerd. Ik voelde me echt een klant waarvoor alles uit de kast(magazijn) werd getrokken.
De printer kwam op tijd binnen zoals beloofd. Zeker in deze corona tijd is het niet vanzelfsprekend dat je aankoop de volgende dag binnen komt. Dit was wel het geval en daar zijn wij enorm bij mee. De printer werkt heel goed en super snel. Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Hier hebben ze verstand van zaken. Eerlijk advies En een goede prijs-kwaliteitverhouding
Kreeg voor een technisch vraagje snel en adequaat antwoord onderdeel besteld en snel geleverd
Snel uitgepakt, gebruiksaanwijzing gelezen en de eerste films gedigitaliseerd, geweldig, niets op aan te merken.
Erg snelle en goed service.
Top service!!
Hele snelle levering van mijn pakket in mooie doos en ook nog voor een hele scherpe prijs, wat wil je nog meer? Heel blij mee!
Ik belde omdat ik vragen had over de camera die ik wilde kopen. Alle vragen, ook de niet zo voordehandliggende werden uitstekend beantwoord. De camera was niet voorradig in de winkel van mijn keuze en daarom bestelde ik hem via de webshop. Helaas had ik mijn e-mailadres verkeerd ingevuld, en ontving ik na betaling geen factuur en bevestiging en ook geen tracecode van de pakjes dienst. Maar ik had de camera op de verwachte dag (een zondag) in huis. De volgende dag heb ik gebeld over het e-mailadres en mijn factuur kwam nu wel in mijn postvak. Voor een nabestelling van een accessoire hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Hulde dus.
Begin mei ben ik voor het eerst bij cameraNU geweest. Ik wilde al een tijdje een spiegelreflex camera kopen maar ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Het was redelijk druk in de winkel maar ondanks dat nam ze ruim de tijd om even met mij langs de camera’s te lopen en advies en uitleg te geven over de camera’s Uiteindelijk ben ik tevreden de deur uit gegaan met een prachtige canon en een waardebon voor 3x gratis sensor cleaning!
Via mail meteen respons (op zaterdag!) Bestelling in België op zaterdag geplaatst en maandag al in huis. Heel tevreden!
Ik heb een telefoontje gepleegd en ben 3 minuten in de winkel geweest voor n verrekijker ..heb weinig gevraagd of zo ik wist wat ik wilde hebben ...
Altijd correct altijd de juiste prijs geen haken en ogen vandaag besteld morgen in huis in ben van België dus één dagje later dankdankdank
Bij iedere bestelling bij CameraNu heb ik al telkens een vlotte en correcte afhandeling ervaren. Ditmaal was er een klein probleem met de voorraad op de website, maar ik heb onmiddellijk duidelijke en correcte informatie hieromtrent verkregen. En de situatie werd zo snel mogelijk rechtgezet.
Al verschillende nieuwe en gebruikte producten gekocht. Altijd snelle levering en zeer betrouwbaar. Ook een paar keer advies gevraagd en ook daar nette informatie. Ik heb ook een product wat wereldwijd slecht leverbaar is en daar geven ze eerlijk en open info over de levertijden.
Bestelling van een camera-afstandbediening verliep vlot en probleemloos. Het geleverde produkt voldeed prima aan de verwachtingen.
Product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Kreeg hier meteen een mail over en uiteindelijk werd het product eerder bezorgd dan verwacht dus dat was een mooie meevaller.
Via CameraNU is een verrekijker besteld. De informatie /voorgang via de mail van de bestelling, is prima. Niets op aan te merken. via trunkrs wordt de bestelling ondanks de drukke tijd , de volgende dag bezorgd, netjes en op aangegeven tijd, Perfect gewoon.
8 De Spijk
Urk 8321WT