Ik had een nekband voor de nieuwe camera besteld maar die bleek niet te passen. Na een chat direct goed advies gekregen en een andere besteld die wel goed is. Alles heel adequaat en vriendelijk.
Omdat we steeds meer wandelen en willen genieten van de natuur om ons heen waren we op zoek naar een goede verrekijker. Omdat we geen ervaring hadden met verrekijkers ben je afhankelijk van de geleverde informatie op de website. CameraNU.nl levert heel veel nuttige tips en informatie zodat het maken van de juiste keuze stukken gemakkelijker werd. Uiteindelijk hebben we een goede verrekijker gevonden voor een redelijke prijs en zijn we erg tevreden over dit product. De bestelling werd super snel verzonden zodat we direct konden genieten tijdens onze wandeling!
Ik heb het statief op diverse hoogtes en op verschillende ondergrond geprobeerd. Ik wil er niet meer zonder!
goed en vertrouwd
prima geholpen en ook telefonisch,correcte afwikkeling in 1 zin, een keer een webshop die klopt!
heel snelle levering, zoals beloofd... camera en accessoires heel zorgvuldig en veilig verpakt, geleverd door Post NL bij mij thuis in Belgie… Dus een welgemeend dank je wel, aan het personeel van Camera NU.nl Jullie verdienen sowieso een opsteker!! Jullie hebben mijn volste vertrouwen en mijn volgende aankoop zal vanzelfsprekend ook bij jullie shop gebeuren... Ook een opsteker voor de diensten van Post NL, voor de correcte levering. Een heel tevreden klant.
Een mooie tweedehands lens gekocht. Ook nog met een leuke 20% korting actie. Laat op de avond besteld en zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Goed verpakt en de lens was in perfecte staat. Weer zeer tevreden met mijn aankoop bij Cameranu.
Goedkoopste winkel in NL voor iPhone EarPods met 3,5 mm jack. Soepel bestelproces. Levering de volgende dag met PostNL.
Uitstekende service. Medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen goed adviseren. Levering is supersnel.
Na lang aarzelen een Canon 6d Mark 11 besteld bij CameraNu. Gemakkelijke bestelmethode en snel geleverd. Goede site en advies.
Product zoals omschreven (tweedehands aankoop) snelle verzending.
Prima service, het enige wat ik eigenlijk mis is een feetback van een specialist van het bestelde die aangeeft wat wel en niet of beter kan. Maar dat heeft niemand dus prima ervaring.
Zowel de website als de winkels zijn het bezoeken meer dan waard. Je merkt dat hier mensen werken die hun vak verstaan en het werk ook leuk vinden. Vakidioten op de juiste plek. Hier ontbreekt het nogal eens aan tegenwoordig.
Fijn de recensies te kunnen lezen. Geen hulp nodig gehad maar dat kan ook goed! De omschrijving en recensies over de lens waren voor mij genoeg. En snel in huis, zo fijn! Kon zelfs de zelfde dag al!
Ik kocht een driepikkel voor een camera. Het pakketje werd vrijwel meteen verzonden en kwam mooi op tijd aan. Ook op het product viel niets aan te merken. Top!
Prima service en communicatie via de mail. Niets op aan te merken.
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, zat perfect schokveilig verpakt en het product is een topproduct!
Bij cameranu.nl is het gemakkelijk om te bestellen, het wijst zichzelf. De bestelde producten werden snel geleverd en de prijs is goed.
ik ken cameranu van cameratools, altijd fijne ervaring mee. Fijn personeel die er echt verstand van hebben.
Printer direct gekocht bij CameraNU, via Bol.com is de printer duurder, waarom meer betalen als er voor de uitvoering geen verschil is met een directe levering
Ik heb de bestelde artikel de volgende dag gekregen. Per chat ben ik goed geïnformeerd.
Groot assortiment. Snelle levering en goede prijs. Goed advies op hun website. Aanrader.
Nu begrijp ik het.Het is dezelfde firma.Een tijdje geleden op zoek geweest naar printpapier Canson A3plus canvas.Heel België afgegaapt op het net.Bijna niet te vinden.Moeilijk om te bestellen.Niet voorradig. Niet in stock.Via de invoerder in België ,uiteindelijk terecht gekomen bij CameraNu;nl.Contact opgenomen via mail : alles is verkrijgbaar en bestelbaar.Telefonisch ook nog bijkomende info gekregen.Hoorn van telefoon bijna uit handen laten vallen van verbazing :Bestelling binnen kortste keren in orde ! Bestelling zonnekap Sigma . Coronadrukte plakt bij Post.nl buitenaards adres op zending.Geen probleem ,efkes mailen ,binnen een mum van tijd nieuwe mail met overzicht van alle uitgevoerde stappen. Je weet als klant waar je aan toe bent met je aankoop ! Zelfs al gaat het maar om een bescheiden bedrag . Neen ,het woord ZALIG mag hier gebruikt worden !
8 De Spijk
Urk 8321WT