Prima bedrijf en snelle levering met kundige mensen

Ik twijfelde nog een beetje over mijn keuze, na een telefoontje wist ik zeker dat ik een goede keus had gemaakt. Zending was goed verpakt en keurig op tijd geleverd. Kortom als ik weer wat nog heb voor mijn camera dan is CameraNu de eerste waar ik ga kijken.

Super goede snelle service

Gister rond 23.40 een bestelling geplaatst kreeg binnen 5 minuten de bevestiging en iets over 00.00 wist ik al wanneer mijn pakketje binnen kwam (vandaag tussen 09.00 en 11.30) Levering was snel , product netjes verpakt ... ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Proffesionele site met uitstekende personeel/communicatie

Voor de aanschaf van een product heb ik gebeld om te informeren naar staffelkorting. Ben kort daarna teruggebeld met de reactie dat dit niet mogelijk is vanwege de hoge service en garanties die ze bieden. Dit vond ik erg leuk om te horen, alsnog een product besteld.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle corrective actie na foutive levering.

Na lang overwegen en een financiële meevaller, heb ik besloten dat mijn oude Nikon D300 back-up wordt en er een D500 body bij komt. Na een zoektocht, in zowel fysieke- als online winkels, ben ik weer bij CameraNu uitgekomen. Hier is alles onder 1 dak te vinden. Niet alleen de body maar ook de L-Bracket en de andere accessoires die er moesten komen. En tegen de laagste- of vergelijkbare prijzen. De vreugde bij het uitpakken wordt gedimd door de ontdekking van een missende afdekking. Hierop wordt tijdens een telefoontje naar de klantenservice goed en deskundig op gereageerd. Het is echter het begin van de ontdekking van meerdere gebreken. In een hier opvolgende E-mail wisseling wordt er zeer deskundig gereageerd, door verschillende mensen, maar ze zijn allemaal op de hoogte van wat er aan de hand is. De zelfde dag dat de body retour gaat wordt er een andere naar mij gestuurd. Het geheel is vriendelijk, snel en professioneel afgehandeld. Binnen een week is alles gecorrigeerd en heb ik een gloed nieuwe body in handen.

• Kennis en Vakmanschap

erg traag in reacties op mail en messenger

ik heb verschillende malen vragen gesteld, per mail en messenger. Beloofde korte termijn antwoord nooit gehaald. Antwoord op vragen bijna 24 uur op moeten wachten. Bestelling gedaan die bezorgd moest worden in andere winkel, kreeg ik nooit bericht dat het klaar lag, terwijl dit beloofd was. hierdoor bijna over gegaan op maar een extra bestelling die thuis bezorgd moest worden. voorraad in winkel (niet Urk) is zeer beperkt helaas. bij reserveer en haal de volgende dag op moet je ook eerst betalen. Dit is voor het testen van materiaal niet fijn in de winkel wel heel prima geholpen

• Kennis en Vakmanschap

Optimale service...het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt!

De dag vóór een fotoshoot met een mooi Model waarmee al een afspraak was gemaakt zou ik moeten teleurstellen omdat 2 van de instel-lampen van mijn studioflitsers onverwachts stuk waren gegaan en een flashkaart die ik had uitgeleend had ik nog niet teruggehad. E.e.a besteld bij CameraNU.nl waar ik sinds 2013 tot nu toe hele goede service had gehad. Ik kreeg de middag van mijn bestelling een berichtje dat er maar één instellamp voorradig was en gaf een berichtje terug "jammer maar stuur het maar op". De volgende dag kreeg ik een pakket met de flashkaart en...2 instellampen..dus kon de shoot probleemloos doorgaan. Ik blij en het Model helemaal. Goede service CameraNU.nl

• Kennis en Vakmanschap

Professionele bediening, en antwoorden op vragen, snelle levering,Top

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Perfect product en uitstekende service, ook wanneer er iets mis gaat.

Na de online bestelling van mijn Sony 35 mm SEL 1.8 heeft Camera.nu snel kunnen leveren vanuit één van de andere locaties. Een ongelukkige samenloop opeenvolgende acties heeft Camera.nl snel en tevredenstellend opgelost.

Heel goede ervaring!!!

Had verkeerde besteld, zonder enig probleem retour. Blijf vaste klant!!!

• Prijs N.v.t.

perfect

Geweldige website, enorm aanbod, duidelijke taal, geweldige adviezen. En ditmaal een Sennheiser MKE400 microfoon gekocht voor mijn Sony DSC RX0 II. Prima geluid.

No nonsens bedrijf.

Een goede service zoals het hoort. Houden zo. Amazone komt er aan.

service een dikke 10

Onlangs een nieuwe Epson printer aangeschaft. Bij alle vragen die ik had uitstekend door het serviceteam geholpen. Printer functioneert volledig naar behoren. Thx!!!

apeldoorn prima ! Urk veel minder

groot verschil tussen de winkel in Apeldoorn en op Urk. in Apeldoorn word je heel goed geholpen, het is een super winkel. !!!! op Urk moet je een nummertje trekken en het personeel komt niet van hun stoel af. Apeldoorn dus zeker een aanrader de prijs van gebruikte spullen is erg omhoog gegaan,deze is veel te duur in verhouding tot nieuwprijs

Super service

Ik kocht de DJI mavic mini flymore combo bij hun maar was nog niet op voorraad. Elke week kreeg ik een update van de voorraad en wanneer dat de drone geleverd zou worden. Toen hij op voorraad was lag hij al binne de 24u aan de deur dat is pas survice. Ik koop hier nu al mijn camera en drone spullen ook omdat de prijs geweldig goedkoop is.

Goed opgelost

Ik kwam voor een occasion die ik besteld had (Canon 24-70 2.8 ii). Uiteindelijk was deze niet zoals omschreven helaas.. Uiteindelijk besloten om een nieuwe te kopen. Op de lens een beetje korting gekregen en een gratis UV filter voor al het ongemak, ik ben er uiteindelijk heel blij mee😀

goed prijs kwaliteit

goede technische ondersteuning en zeer vlugge levering

Uitstekend!

De BGP bino quard pro besteld voor mijn nieuwe kijker. Alles perfect gegaan, mooi op tijd afgeleverd op mijn favoriete afhaalpunt. Scherpe prijs.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

CameraNU.nl maakt belofte waar

Op maandag een Mavic mini besteld en volgens afspraak de volgende dag geleverd. Ik heb de Mavic mini nog nergens anders goedkoper gezien. Sterker nog; hij was nergens anders op voorraad.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snelle levering goed service mooie prijs

• Kennis en Vakmanschap

Snelle en betrouwbare levering!

De webshop werkt perfect en mijn bestelling werd erg snel bezorgd. Ook bevat de website super handige tips voor fotografie en materiaalgebruik. Helemaal top!

• Kennis en Vakmanschap

Supersnelle bestelling zéér snel afgewerkt!!

Vrijdagochtend een gebruikte D850 besteld, na wat gebeld te hebben, had ik deze 's zaterdags in mijn bezit! De telefonische contacten omtrent deze levering verliepen bijzonder goed. Ook teruggebeld voor wat details!! Communicatie intern en extern is super!!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

altijd klant gericht, producten snel geleverd

snelle levering en houdt je op de hoogte van de producten waar je vraag naar hebt.

OK

Ik had een lens en converter besteld, met in gedachte de 'voor 23:59 besteld, volgende dag in huis' belofte. Ik had ze namelijk nodig voor een shoot 2 dagen later. Er bleken kleine lettertjes van toepassing te zijn: de genoemde voorwaarde gold niet voor de betaalwijze waar ik voor had gekozen. Zoiets moet met vette letters in het bestelproces vermeld worden, niet ergens in kleine lettertjes in een bijlage. Resultaat was dat ik de spullen niet op tijd had. Hier komt wel nog bij dat, en vind ik eigenlijk erger, dat ook al had ik de spullen op tijd gehad, ik de lens niet zou hebben kunnen gebruiken, want ik had een Canon FE mount besteld en kreeg een Canon M mount versie(?!). Ik heb de spullen teruggestuurd en me hierover beklaagd, daar deden ze gelukkig niet moeilijk over, ze namen zelfs de retourkosten op zich. Ik zou in de toekomst best nog wel eens wat hier bestellen, maar geen dingen die spoed vereisen want daar kan je niet van op aan.

• Kwaliteit N.v.t.

Vakkundig,en snelle levering

• Kennis en Vakmanschap

Snel geleverd en top product precies wat het belooft

• Prijs N.v.t.

8 De Spijk