Mijn vaste fotografie leverancier met het meest uitgebreide en scherp geprijsde artikelen. Ook de 2e hands artikelen zijn van erg goede kwaliteit en betrouwbaar. Op alles krijg je garantie. Ook voor goed en eerlijk advies is dit de winkel waar je wilt zijn.
Alles snel opgestuurd en afgehandeld....alleen als er gezegd word dat op Zondag word geleverd en t komt pas op Maandag is dat toch jammer
Enorm scherpe prijs. Omwille van de enorme vraag was de voorraad tijdelijk uitgeput. Mooie communicatie over een richtdatum wanneer ik de producten mocht verwachten. Uiteindelijk nog een week vroeger gekregen. Heel fijne ervaring.
Ik keek al heel lang uit naar een full frame camera. Dit weekeind, eindelijk een super aanbieding waarmee het in bereik kwam. Zou het echt zijn en geen vergissing.... ja, geweldig. Keurig geleverd!!!!
Men neemt de tijd om je te helpen, advies te geven. Ook wijst men je op een occasion, als deze er is. Ben zeer tevreden met het gekochte product.
Ik had iets besteld en had het de volgende dag al in huis en het was tevens zeer netjes verpakt en alles klopte zoals het zou moeten.
Snel en correct geleverd, goed verpakt en correcte communicatie via de mail over de bestelling.
snel leveren en betrouwbaar
Er werd snel gereageerd op mijn vragen en plaatsen van de bestelling zeer snel geleverd.
...de bezorgingsdienst heeft er voor gezorgd dat ik een dag langer heb moeten wachten op mijn bestelling. PostNL heeft ook geen briefje achtergelaten. Mijn ervaringen met bezorgers Dynalogic waren wat dat betreft professioneler. Krijg een sms-bericht en als er niet direct werd opgedaan werd ik gebeld.
CameraNU kwam direct naar voren in Google shopping, duidelijke shop. Checkout verliep vloeiend en ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn order, dit is hoe je en webshop runt.
Kan in de tas mijn uitrusting voor een dag of weekendje gemakkelijk en comfortabel meedragen. Geen last van de eenzijdige druk zoals bij een messengerbag. Kan een fullframe met 70-200 meenemen of meerdere kleinere lenzen en flitser b
Omdat ik een onderdeel van mijn gimbal miste, informeerde ik naar de mogelijkheden om dat onderdeel via cameraNU.nl te bestellen. Wat schetst mijn verbazing: krijg ik het gratis opgestuurd!
Gelijk bevestiging van mijn bestelling. Door foutje van mijn kant was de levering niet volgende dag. Maar na contact via messenger alsnog eerder levering en gelijk mijn factuur via de mail. Bieden 5 jaar garantie aan en keurig netjes verpakt kreeg ik de camera binnen. Betrouwbare webshop voor al uw fotospullen.
Bestelling op de website loopt heel handig en vlot. De levering is zoals beloofd de volgende dag. Helemaal goed!
Panasonic Lumix DC-FZ82 compact camera besteld, welke de eerstvolgende werkdag werd geleverd. Alles in perfecte staat, mede door de zorgvuldige verpakking. Camera voldoet aan al mijn verwachtingen en zelfs nog meer!
Een Vanguard statief bestelt bij CameraNU. De afhandeling verliep voorspoedig. Ik kreeg een keurige bevestiging van de bestelling en de levering verliep zoals was beloofd. Statief ziet er goed uit en het was door mij besteld om, vanwege de afmetingen en gewicht, mee op reis te nemen. Het statief voldoet daaraan uitstekend en uiteraard is het een statief dat goed functioneert.
Ze willen dat je met een product de deur uit gaat ,waar de verkoper en de klant beide achter staan. Ik zou voor een goedkopere lens maar tja goed koop is in mijn ogen duur koop
ik had een Q2n-VR video recorder bij jullie gekocht voor 40 euro duurder dan Bax music. Had deze bij bax music besteld voor €209,-, deze is naar de winkel in Rotterdam gestuurd en toen heeft een medewerker deze verkocht aan een klant in de winkel, lekkere service dus. Had deze het weekend nodig en was niet meer leverbaar door Bax music, dus kwam ik uit bij jullie, binnen een dag geleverd, dus prima, alleen ik was €40,- lichter. Voor de rest prima service. Groet, Jaap Pameyer
Het volledige bestel- en leveringsproces verliep volgens wens en verwachting.
Als hobbyist werd ik bijzonder goed en serieus geholpen met de aanschaf van mijn Sony a7. Er werd ruimschoots te tijd genomen om de verschillende lenzen uit te proberen. De reistijd voor mij naar hun winkel in Apeldoorn is ruim een half uur. Maar voor mij zeer de moeite waard om terug te blijven komen. Bovendien is hun winkel in Apeldoorn heel gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg.
Op zoek naar mijn 3e flitser. Overal intussen of niet leverbaar of ruim €30,- duurder geworden. Hier besteld, en volgende dag netjes geleverd.
De beoogde camera moest aan specifieke eisen voldoen voor gebruik bij beeldbegeleiding. Via de klantenservice heb ik me laten adviseren. Dat proces waarin een aantal keren heen en weer gemaild is verliep plezierig en vlot. Om de uiteindelijke keuze te maken ben ik naar een winkel gegaan. Daar vond men het advies van de klantenservice niet adequaat en bleek de specificatie van de camera op de website niet kloppend. Heel vervelend want er moest opeens dieper in de buidel getast worden dan verwacht. De verkoper was ook zeer voortvarend in het bepalen wat ik allemaal nog meer nodig had. Het werd ronduit irritant toen de verkoper er een collega bij vroeg voor advies over een externe microfoon. Door de redenering van deze verkoper kwamen we bij steeds duurdere microfoons uit. De verkoper meende precies te weten wat ik nodig had want 'eigen ervaring bla bla bla'. Ik kreeg sterk het idee dat er misbruik gemaakt werd van het feit dat ik geen camera-technische kennis heb. Uiteindelijk besloot ik alleen de (minst prijzige) camera te nemen en uit te proberen wat het effect was zonder microfoon om goed te kunnen bepalen wat ik nodig had. De tweede verkoper kon het niet nalaten te zeggen 'nou dan zie ik u hier maandag terug'. Blijkbaar vond hij het belangrijk zijn gelijk te halen. Ondertussen heb ik de camera meerdere malen in de praktijk gebruikt; hij voldoet prima zonder externe microfoon. Scheelt een hoop geld.
Fijn en correct,duidelijk
uitgebreid assortiment, goed verpakt, snel geleverd, scherpe prijs
8 De Spijk
Urk 8321WT