Het is heel gemakkelijk om bij camaranu.nl te bestellen duidelijke site en heel snel geleverd. Zeer te vreden over mijn systeem camera de EOS M50 licht van gewicht en maakt perfecte foto's. En de travel statief van Rollei gekocht heel gemakkelijk als een klein pakketje in je rugzak te doen. Aanrader!
Snelle levering, goede prijs
Ik ben erg blij met m’n aankoop. Camera is eenvoudig te installeren en geeft super scherp beeld. Door de 180 graden kan ik heel de voorkant van m’n huis in de gaten houden. Ook vind ik de gratis opslag van een dag prima. Dit is bij veel leveranciers niet eens mogelijk. Kortom erg blij mee!
Camera nu heeft goed werkende website. Het bestelde artikel werd snel en keurig verpakt geleverd. Voldoet volledig aan de beschrijving.
Bestelling vlak voor het weekend leverde verzendkosten op. Zonder dit zelf aan te geven was de bestelling op zondag gezet. Bestelling in eerste instantie niet doorgezet maar werd toch door Camera.nu opgepakt. Met veel moeite kunnen cancelen. Een latere bestelling van hetzelfde artikel met aflevering de volgende dag in de week is wel goed verlopen. Site dient wat beter te worden afgesteld op wensen klant.
Duidelijke omschrijving. Met deze set breidt je de camera uit zodat hij veel multifunctioneler wordt. Zo is het nu mogelijk om filters / voorzetlenzen of een zonnekap te plaatsen. Dit alles voor een prijs die nog onder de € 20,- ligt. Ik kan het iedereen aanraden.
goede lens en scherpe prijs! alles snel geleverd.
Snelle levering, goede prijs
Gewoon goed!
Het gezochte product was zo gevonden en besteld via de makkelijke website. Ook de levering was netjes en vlot. Een prima winkel!
Altijd keurig op tijd geleverd. Vriendelijk personeel. Ook in de winkel (Apeldoorn) wordt goed meegedacht. Ook bij spoed situaties.
Volgende dag levering sprak me aan en werd ook nagekomen. Ook de bevestiging van order, bericht van de ter postbestelling en track & trace... Allemaal prima geregeld!
Fijne site om te shoppen Duidelijke uitleg wat je krijgt
zeer goed
Ik kwam met een vastomlijnd plan de winkel binnen. Een monoculair moest het worden. Maar de verkoper vroeg al snel door waaróm ik een monoculair wilde. Klein, licht, past makkelijk in tas, laagdrempeliger dan verrekijker. Hij heeft ons er wat laten proberen. En tegelijk ook wat verrekijkers die ook aan de criteria voldeden. Niks geen verkooppraat, maar gewoon eerlijk en goed advies. En nu superblij met mijn kleine verrekijker!
Een goed product, licht gewicht en makkelijk in gebruik.
Ik heb onlangs wat fotostudio accessoires aangeschaft via CameraNU.nl. Eenmaal ontvangen en uitgepakt waren er een aantal dingen niet helemaal duidelijk voor me of zoals ik me had ingebeeld waardoor ik de hulplijn inschakelde. Binnen 24 uur had ik een email met een downloadbaar bestand wat een video bleek te zijn van CameraNU.nl. Een medewerker had dezelfde artikelen erbij gepakt en liet me in de video alle tips en tricks zien die je maar kon wensen. Super service dus! ik ben helemaal geholpen en tevreden
Begin dit jaar een profoto set van 4500 euro gekocht, deze zou de volgende dag geleverd worden maar duurde veel langer. en nu met een statieven tas die op voorraad zou zijn duurt nu al meer dan een week. Verder geen klachten alleen de levertijd is erg onbetrouwbaar.
Zeer teleurgesteld door cameranu.nl klantenservice Amsterdam Een artikel ongebruikt en verpakt werd mij geweigerd omdat een binnenhouder ontbreekt. Het heeft me gewoon 200 euros gekost ... Retourbeleid lijkt afhankelijk te zijn van de klant. Ik raad u ten zeerste aan om de gelijktijdigheid naast de deur te bezoeken.
Komt afspraken niet na
Profi Winkel,
Doe graag zaken met CameraNu.nl. In 2018 in de zaak geweest in Urk en heel vriendelijk geholpen hoewel ik toen niets gekocht heb. Wilde gewoon eens een kijkje nemen met de mensen achter de online verkoop. Deze keer een Hähnel Captur Module Trigger Timer gekocht. Zeer tevreden.
Goede prijs, snelle levering met goede communicatie over aflevertijd. Voorbeeld voor andere webwinkels!
...
8 De Spijk
Urk 8321WT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.