snelle reactie op vragen

snelle reactie op mijn vragen en hulp bij bestellen van het juiste product.

• Kennis en Vakmanschap

Zeer blij met inruil camera

Dit was mijn eerste aankoop bij CameraNu en tegelijk mijn eerste inruil van een camera body. Via de mail ontving ik een prijsindicatie waarna ik even moest nadenken. Uiteraard een en ander vergeleken, maar een paar dagen later ben ik toch naar Amsterdam gereden. Daar heb ik de camera ingeruild voor een prijs waar ik zeer blij mee ben. Over mijn nieuwe camera ben ik ook goed geadviseerd. Al met al een prettige ervaring en goed geregeld.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Uitstekende hulp bij bestellen, goede prijzen, snelle levering

Lang getwijfeld over de juiste lens, maar via de website van CameraNu de juiste keuze kunnen maken. Snelle levering, goede prijs en de lens werkt perfect!

In algemeen goed

Alleen in weekend besteld dan niet op maandag thuis. Hanteren standaard prijzen. Concurrentie in deze branche ver te zoeken.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snelle nette levering voor een zeer knappe prijs. Erg tevreden!

Gewoon goed

Levert zoals aangegeven en prijs / product kwaliteit is top. Een aanrader voor evt volgende bestelling via internet. Hou deze service vol

uitmuntend

Bij de inruilweken een prima inruil kunnen krijgen voor mijn oude camera en heb ik een Nikon Z6 gekocht. Was heel tevreden over mijn D7200 met Tamron 24-70 F2.8 maar wat is de Z6 een geweldig toestel. Prima geholpen, alle tijd genomen door verkoper, niet opdringerig maar goed en eerlijk advies. Thuis nog een protector aangeschaft voor display, kreeg hem niet goed zonder lucht erop. Na email contact met klantenservice, snel antwoord, na advies wat niet het bevredigende resultaat gaf zelfs nieuwe opgestuurd gekregen. TOP!!!!

Goede ervaring

Bij CameraNu.nl heb ik een cameratas gekocht. De tas was goed verpakt en zoals beloofd de volgende dag in huis dus ik ben zeer tevreden. Vergeleken met andere webshops en winkels heeft CameraNu altijd prima prijzen. Meestal aan de onderkant van de markt dus dat is zeker een reden om bij deze winkel te kopen.

Prima doen wat ik vraag

Prima doen wat ik vraag

• Communicatie N.v.t.

Snel en keurig verpakt

Fijne overzichtelijke website die voor iedereen toegankelijk is. Verpakking is keurig dus geen zorgen over de verzending en de inhoud.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Prachtige service, snel, accuraat en veilig

Zeer goed geholpen bij het doen van mijn web bestelling. Snelle levering. Goed beschermd verpakt. Nu kan ik op full frame van start.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en top service!

Vragen over producten worden altijd snel en professioneel beantwoord!

• Kennis en Vakmanschap

Keurige afhandeling, Prima Service.Ken net better(Kan niet beter)

Compactcamera besteld. Conform mijn bestelling keurig afgehandeld en op afgesproken tijdstip bezorgd, evenals de geheugenkaart, was ik eerst vergeten erbij te bestellen. Daarna ook nog een tasje voor mijn camera,ook prima verzorgd. In positieve zin, driemaal scheepsrecht. Ben er zeer wijs mee en tevreden.

Super service!!

Na het inruilen van 2 oude camera's, kwam ik thuis erachter dat ik mijn sd kaartjes nog in de camera's had laten zitten. Als service werden deze kosteloos opgestuurd!!! Dat is een van de redenen dat ik graag bij CameraNu kom. Het advies is eerlijk, met kennis van zaken en betrouwbaar.

Geweldige service en behandeling

Ik stond voor de keuze voor een videomicrofoon voor mijn fototoestel. Uitvoerige uitleg door de service-agent over het hoe en waarom + dat hij vanuit zichzelf alternatieven aangaf voor de microfoon die ik in eerste instantie voor ogen had. Dat is wel het plezierige aan CameraNu. Ze nemen de tijd voor je of je nu via de webshop of via de winkel zelf een aankoop doet. Een echte aanrader. Het enige minpuntje is wellicht dat in de advertentie stond dat het pakket, mits voor 12.00 besteld, diezelfde dag nog geleverd zou worden. Dat wordt morgen, maar is in dit geval niet erg. Over garantie oid. heb ik geen mening: is niet aan de orde geweest...

• Kennis en Vakmanschap

Aardig personeel en deskundig, veel leuker winkelen als internet en goede prijzen!

Goede uitleg

Slechte communicatie bij inruil van Camera. Het verschil was € 150,00. Daarna werd ik middels een mail afgescheept

Perfecte service

Ik was op zoek naar een statiefkop. Gezien het ruime aanbod, kon ik moeilijk een keuze maken. Daarom chatte ik met een medewerker, die me voortreffelijk adviseerde. "s Anderdaags had ik de statiefkop reeds in huis. Het was exact wat ik ervan verwachtte. (Manfrotto -mvh400ah-befree-live-head).

geen probleem alles stipt

Super service

S avonds 2 Savage achtergronden van papier besteld in prachtige kleuren. Door het formaat konden deze niet met de reguliere post en zouden deze met de bezorgservice binnen 1-3 werkdagen bezorgd worden. De volgende ochtend stond er al een bezorger op de stoep die ook nog eens zo vriendelijk was de pakketten even mee naar binnen te brengen. Later ontving ik per mail ook nog tips hoe ik zo lang mogelijk plezier kan houden van de achtergronden. Top service!

• Kennis en Vakmanschap

Één van de beste fotozaken !

Ik koop regelmatig wat bij CameraNu. Dat wisselt van camera body's, lenzen tot filters. Regelmatig koop ik 2e hands lenzen en ze hanteren gewone prijzen daarbij. Service en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel. Ze reageren snel op mail. Ik heb echt nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Zelf dacht ik in het begin dat het een éénmanszaakje was in Urk. Totdat ik er een keer geweest was, toen zag ik dat het best een grote fotozaak was met vriendelijk personeel en kundig. Ik ben blij dat ze nog niet opgeslokt zijn door een grotere zaak. Als u op gebied van fotografie iets wilt kopen of u voor wilt laten lichten dan kan ik van harte CameraNu aanbevelen !! Kopen via internet is "in "tegenwoordig en dat kan je gerust doen. Ze leveren snel en alles is goed verpakt.

Prima service.

Snelle leving, prima product.

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Super service in de winkel

Ik kreeg in de winkel goed advies bij de aanschaf van een Gopro. Het artikel mocht uit de verpakking om te bekijken.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Mijn bestelde artikel werd daags na bestelling al geleverd, degelijk verpast. Artikel voldeed aan de verwachtingen.

Prima webshop

Prima webshop. Ook fijn dat ze een echte winkel hebben. Kregen een camera die het niet deed. Dat kan een keer gebeuren. Zat gewoon nieuw in de verpakking. Maar mochten direct komen omwisselen. Hebben batterijen erbij gekregen en chocolaatjes. Daarna zelfde camera voor andere dochter besteld. Was snel in huis en keurig verpakt.

8 De Spijk

Urk 8321WT