Klantvriendelijke winkel

Sinds de laatste jaren koop ik nagenoeg al mijn fotoapparatuur bij CameraNu op Urk. Niet alleen omdat deze winkel dicht bij mij in de buurt ligt, maar ook om prijs kwaliteit verhouding en deskundigheid van het personeel. In het verleden was de website goed, snel en overzichtelijk de laatste maanden is dat aspect een beetje achteruit gegaan. Verder op de winkel niet aan te merken.

Helemaal top!!

Nog niet heel veel gebruikt maar voor de tijd dat ik ‘m heb gebruikt ben ik zeer tevreden!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

besteld en binnen 24 uur geleverd, mooi hoor!

Prima zaak

Overwegend goede ervaringen, maar ooit voor niks een uur gereden want gereserveerde lens was net verkocht, en eens een product gekocht waar op de productpagina accessoires bij leken te zitten - bleek niet te kloppen.

super

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe camera eos 77d Super snel handig in gebruik, ook met mijn lichte beperkingen aan handen goed te gebruiken. Een hele verandering vergeleken met mijn oude eos 350d Ben er super blij mee

• Kennis en Vakmanschap

Super goed geholpen bij cameranu

Ik heb laatst een nieuwe Nikon d750 gekocht bij camera. Ik ben daar heel goed geholpen en men het veel kennis van het product. De camera bevalt mij erg goed. En ik maak er prachtige foto's mee

• Kennis en Vakmanschap

Duidelijke communicatie en snelle verzending

Goed, Reageren snel en behulpzaam

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goede snelle levering in een prima verpakking.

Veel keus en goed beschreven product. De uitwendige maten waren belangrijk en daar kon ik goed van op aan.

Waar is die 6e ster?

Uitstekende (klanten)service. Ontzettend nette afhandeling na klacht over incomplete levering.

• Kennis en Vakmanschap

Snelle- en nette levering camera en goede prijs

Ik had snel een nieuwe camera nodig, omdat mijn vorige kapot ging net voor de vakantie. CameraNU.nl leverde de nieuwe camera snel en netjes af en daarbij ook nog voor een zéér scherpe prijs én 5 jaar garantie. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, het is echter de waarheid. Zeer tevreden met dit bedrijf en de camera.

geweldige lens

Heb een 2e hands lens gekocht. Status is goed, zoals de website het aangaf. Zeer tevreden over de klantenservice

• Kennis en Vakmanschap

Goede winkel met duidelijke communicatie en snelle levering

Online aanschaf gedaan van een camerariem. Hetgeen ik ontving kwam overeen met de beschrijving en de prijs ervan was netjes. Wederom gekozen voor CameraNU wegens de goede hulp die ik eens in de winkel in Urk heb gehad en het gemak van de mogelijkheid om online te bestellen.

• Kennis en Vakmanschap

Een geweldige steun voor mijn scherm

De steun is heel degelijk en functioneel. Montage is heel simpel.

Snel en goede service

Prima in orde

Mijn bestelling is volt en naar wens afgehandeld, helemaal top

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Eerlijk en duidelijk advies

Erg fijn geholpen. Duidelijk en kundige uitleg over een objectief dat ik graag wilde aanschaffen. Mijn volgende objectief en body ga ik ook zeer zeker bij cameranu weer aanschaffen!

• Kennis en Vakmanschap

Goede afhandeling van de bestelling

Zoals gewoonlijk alles weer correct verzonden en ontvangen

Perfect!

Ik kocht een Laowa lens, deze was nog nergens leverbaar. In de tussentijd hebben zij mij keurig op de hoogte gehouden, ook als er geen nieuws was. Uiteindelijk kwam er een binnen en die werd keurig meteen opgestuurd. Bij aankomst bleek de lens niet competabel te zijn met mijn camera. Zij hebben mij keurig geholpen door uit te zoeken waar het probleem hem in zit en hebben dit voor mij verholpen! Verder keurige snelle reacties en erg attent! Alleen maar goede dingen te melden, zeker een aanrader om een aankoop bij te doen.

Perfect voor elkaar!

Ik heb bij CameraNU.nl een monopod en een bijbehorend balhoofd van Manfrotto besteld. Dit werd zeer snel geleverd , uiteraard de juiste , netjes verpakt en voor de juiste prijs! Ik ben (ook door mijn overige ervaringen met CameraNU.nl) zeer tevreden over hun website , de levering , het assortiment en zeker ook de prijs! Ook de service is zeer goed te noemen , zowel via de website als in de zaak in Urk. Ik kan weer heerlijk foto's maken en mezelf verbeteren. Ook vind je bij cameraNU.nl op de website en pagina met allerlei tips die je goed verder kunnen helpen!

• Kennis en Vakmanschap

Gewoon een zeer betrouwbaar bedrijf!

Al jaren klant en als professional wil ik gewoon met een betrouwbaar bedrijf zaken doen. CameraNu is zo'n bedrijf. Altijd keurig op tijd leveren tegen goede prijzen.

Kei super apparaat

Hier vanuit Argassi Zakynthos vers van de camera pers haha mijn review kei blij met deze lumix Dc Vario . Maakt mooie foto’s beneden en boven water .Een aanrader als je onder water wilt fotograferen . Foto’s kan ik nog niet laten zien want zit nog midden in mijn vakantie .

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Fantastische service!

Tijdens mijn vakantie wilde ik online een cameratas bestellen maar in het buitenland lukte het niet om te betalen. Onderweg naar huis kreeg ik de melding dat de betaling weer voortgezet kon worden, helaas was de aanbieding inmiddels verlopen. Vanuit de auto gebeld en direct kreeg ik te horen dat ik de tas alsnog met korting kon bestellen. Direct heeft de medewerker alles geregeld, in de mail heb ik een betaalverzoek ontvangen en de volgende dag was ik eind van de middag met mijn spullen in de nieuwe tas op pad! Oprecht fantastische service!

Snel en overzichtelijk

Snelle levering en een mail met track n trace. Geen gedoe gewoon makkelijk en snel zoals het hoort

• Kennis en Vakmanschap

Goede service en snelle levering

Ik heb een aankoop gedaan via de webshop van CameraNU. Een erg duidelijke en overzichtelijke website. Groot aanbod. De service was top, de levering werd snel bezorgd en was keurig ingepakt. Er was zelfs extra moeite gedaan bij het inpakken om duidelijk te maken dat 1 van de cameralenzen in het pakket (normaal standaard bij de camera) er echt bij zat en deze was, net als de extra bijbestelde lens, netjes ingepakt om beschadiging te voorkomen. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Prima webshop

Prima webshop met een ruim assortiment. Het enige minpuntje is de verzendkosten. Voorheen was boven de € 20,- gratis verzenden, nu boven de € 50,-

8 De Spijk

Urk 8321WT