Mooi gereserveerd voor mij aangezien ik van België ben heb ik produkt gereserveerd

Geen enkel probleem met iets te reserveren als niet binnen is 2 produkten vriendelijk en vertrouwelijk sturen ze me 1 mail waneer alles binnen is betalen en dag daarop heb ik mijn bestelling al thuis .bedankt voor Julie service En de reservatie Camera Nu.NL

Goede en snelle levering

Wij hebben 's avonds een tweedehands telelens gekocht via internet. Deze is de volgende ochtend geleverd. Beschrijving klopt exact met het product. Zeer tevreden over Cameranu.nl.

Dik in orde!

Bij Cameranu koop ik al jaren mijn fotospullen: de website is duidelijk en overzichtelijk, er is een heel ruim assortiment, alles is gemakkelijk te vinden en voorzien van duidelijke informatie. En bestellen gaat eenvoudig, gedegen en is betrouwbaar. Op vragen krijg je snel en goed antwoord. Ook deze keer weer. Compliment.

• Kennis en Vakmanschap

Het beste bedrijf voor cameraequipment.

Ik was al een aardige tijd aan het twijfelen om de Fujifilm instax minj 9 aan te schaffen. Ik heb een aantal websites met elkaar vergeleken en cameranu.nl sprak mij hierbij het meest aan. Dit vanwege de hoge recenties, de variatie en de prijs. Tot mijn verbazing was deze instant print camera goedkoper bij cameranu.nl dan bij een andere electronicawinkel. Ik heb deze camera nu ongeveer een week in gebruik en ik ben erg tevreden, ook de accessoires die ik erbij gekocht heb werken na verwachtingen. Kortom ben ik erg te spreken over de service van cameranu.nl en ik zou hier zeker vaker mijn bestelling plaatsen voor mijn cameraequipment.

• Kennis en Vakmanschap

Super snelle bezorging savonds besteld en smorgens vroeg in huis.

Super snelle service 👍🏻

Super snel en netjes

Supersnelle levering en netjes verpakt. Goed product, de extra batterij voor de Olympus OM-d.

Prijs kwaliteit en garantie TOP

Sony video camera super snelle levering en netjes en veilig verpakt aangekomen, top! Volgende keer bestel ik gewoon weer op cameranu.nl je krijgt zelfs 5 jaar garantie dat is pas service!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Door ervaren personeel met gemak over de streep getrokken bij aankoop Nikon coolpix p900

Omdat de winkel bij mij in de buurt is, ging ik langs ipv online shoppen. Niet vergeten een nummertje te trekken. Camera's daar te kust en te keur om even te testen. Ik ging voor de Nikon Coolpix p900. Er werd uitgebreid tijd genomen en alles uitgelegd. Heel ervaren medewerker. Ook duidelijk de verschillen kunnen aangeven ten opzichte van het overig assortiment. Hierna buiten even testen. Superding. Met wat extra accessoires te hebben gekocht tevreden naar huis gegaan.

• Snelheid/levertijd N.v.t.

Inruil leidt tot aankoop

Als men een goed werkend product niet meer gebruikt is inruilen een prima optie. Een nieuw product komt binnen bereik en je hebt minder het gevoel dat het oude nutteloos ligt te verstoffen.

• Kennis en Vakmanschap

Altijd eerlijk advies en uitstekende service

Dit is een bedrijf waar het gaat om de klant. Hier krijg je altijd een eerlijk en objectief advies van de verkopers. Geen extra artikelen aansmeren o.i.d. maar gewoon anticiperen op je vragen en daarbij het best passende artikel zoeken.

• Prijs N.v.t.

goede aankoop.

Het betreft een Canon Pixma PRO100S printer die na installatie goed werk levert.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snelle levering, goed verpakt, perfecte service!

Ik heb de DJI osmo pocket besteld bij cameranu.nl. Ik heb voor cameranu gekozen omdat ik al veel goede dingen over het bedrijf had gehoord en zelf ook al goede ervaringen met het bedrijf gehad had, en deze keer was het niet anders! De volgende dag was mijn perfect verpakte bestelling al voor 12:00 in huis en toen ik mijn pakketje openmaakte werd ik erg blij: Mijn camera was goed in bubbeltjesplastic gewikkeld en was daardoor goed beschermd. Ik heb al veel leuke beelden kunnen schieten met mijn nieuwe camera! Mijn volgende camera-aankoop gaat zeker bij cameranu zijn!

Vertrouwd

Dit jaar heb ik meerdere keren artikelen via cameranu.nl aangeschaft. De klantendienst heeft ruime "openingstijden" en heeft mij meerdere keren goed weten te adviseren. De kennis van de medewerkers is er groot. Hierdoor voldoen alle aankopen goed aan mijn verwachting. Daarnaast biedt cameranu.nl een goede garantie en heb ik er alle vertrouwen in dat als iets niet naar wens zou zijn, het probleem op een goede manier wordt opgelost.

gemakkelijk en snel

Ondanks het feit dat CameraNu laat weten dat de levering afhankelijk is van de toelevering hun leverancier, alle artikelen met een week in huis.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Zeker waar voor mijn geld!

Goede aankoop. 2 kleine batterijen en een oplader voor € 50,- waar andere aanbieders duurder zijn. Bovendien zijn de batterijen snel geladen is het een klein formaat. Ideaal ;-)

een klasse apart

keurig en correcte levering van al van de door mij bestelde goederen binnen de gestelde termijn

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Altijd snelle levering en een goede prijs.

Garantie wordt goed afgehandeld

Wederom hetzelfde probleem met een tasje voor onze TZ100. Gelukkig zit er 25 jasr garantie op dus het tasje is wederom kosteloos omgeruild. Super service.

• Kwaliteit N.v.t.

Voldoende tijd en aandacht

Twee nieuwe lenzen aangeschaft, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg (dit x) genoeg tijd om mijn keuzes te maken.

• Kennis en Vakmanschap

Een prima aankoop waar ik heel veel plezier en gemak van heb.

Deze Velbon RUP-L43 II monopod is inmiddels mijn derde die ik in de loop van de tijd heb aangeschaft en vind het nog steeds een prima en zeer betaalbare aankoop. Ik moet zeggen dat ik hem heel veel gebruik en dan ook bijzonder vaak op lengte moet verstellen vanwege het onderwerp dat ik ga filmen of fotograferen dus dat geeft dan uiteraard over de tijd wat slijtage. De kwaliteit vind ik uitstekend en het in en uitschuiven tot de gewenste lengte gaat zeer gemakkelijk. Ook de verstelbare kop vind ik bijzonder handig want ik heb juist deze monopod gekocht om tijdens het fotograferen en filmen in de natuur een betere stabiliteit te krijgen omdat mijn camera de Canon PowerShot SX65 HS een behoorlijk groot zoombereik heeft. Ik heb er nu in de loop van de jaren al enorm veel foto’s en filmpjes mee gemaakt waarvan het te fotograferen onderwerp zich soms op een behoorlijk grote afstand bevond maar wat mij juist dankzij deze monopod bijzonder goed afgaat. Natuurlijk moet je af en toe nog wat kleine correcties blijven doen maar die zijn volledig onder controle te houden. Ik kan daarom deze monopod dan ook zeker aanbevelen. PS, om een nog betere stabiliteit te krijgen heb ik onderaan en heel eenvoudig een stalen tentharing gemonteerd. Die steek ik dan in de grond en dat geeft de monopod met camera een prima stabiliteit.

zeer snelle levering

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Prima service en goede kwaliteit

Een Nikon D7500 aangeschaft. Levering binnen twee dagen. Was goed verpakt en geen enkele klacht over het toestel en toebehoren. Vooraf telefonisch contact gehad i.v.m. de datum van levering. Medewerker was zeer vriendelijk, luisterde goed naar mijn vraag en was hulpbereid. Gaf uit zichzelf afdoende oplossing. Heeft mij veel vertrouwen voor een volgende aankoop gegeven. Helaas konden ze geen restwaarde meer uitkeren voor mijn oude toestel.

Topklasse

Artikel voorgaande avond voor 22.00 uur besteld.volgende ochtend voor 10.00 uur in huis.dat is klant gericht de beste deal.kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen.ik weet voortaan waar ik mijn spullen op dit gebied zal halen.echt topklasse camera NU.nl

• Kennis en Vakmanschap

Goede communicatie en snelle levering

Een batterygrip nodig, snel gevonden voor een goede prijs, bestellen, en ophalen. Dat is wat je wilt als klant,

Product & levering zoals geadverteerd

Voor herhaling vatbaar!