Heel goede ervaring

Ben zeer goed geholpen door CameraNU.nl had een objectief besteld maar die bleek niet te passen op mijn toestel. Had de lens heel snel in huis, heb deze gelijk retour gestuurd, en kreeg snel bericht. Ook het betaalde bedrag is netjes terug betaald. Zeer goede service en klantvriendelijkheid.

Mooie koop gedaan

Heb de lumix 13-32mm lens gekocht voor een Bulk prijs.met HoHoy37 mm uv filter. Maakt mijn lumix GH80h mooi en compact. Foto's zien er prima uit.Al met al een heel goede koop.

Uitstekende service, niets op aan te merken. Ook de bezorging was op tijd. Erg prettig

Goede ervaring

Als cameraman voor lokale- en regionale televisie word je soms geconfronteerd met iets dat snel opgelost moet worden of waar plotseling behoefte aan ontstaat. CameraNU is voor mij één van de bedrijven waar ik graag zaken mee doe omdat het telkens weer een betrouwbare leverancier is gebleken. Ik heb nog geen slechte ervaring gehad. Als ik om advies word gevraagd dan komt het bedrijf steevast in mijn opsomming 'goede leveranciers' voor.

Duidelijke info op de website. Hele snelle levering.

CameraNU, Price King & snel bezorgd

Camera zoals beschreven en simpele installatie. Juiste prijs / kwaliteit verhouding via CameraNU.

Fantastische service

Snel geholpen tijdens de betaling die niet helemaal vlekkeloos verliep. Filter dag erna al in het bezit. Fantastische service dus.

Makkelijke website en op tijd geleverd.

Dit is de tweede keer dat Ik bij jullie wat bestel en dat bevalt goed.

Zeer goed service

Allees is perfect

Goed ervaring

Goede service en ook goede levering

Levering was goed optijd en de service ook super. We ontvingen een mail toen de camera verzonden werd en hoe laat deze geleverd zou worden.

Tevreden

Tevreden

Pure klasse

Ik ben zeer tevreden over de drone die ik heb gekocht bij cameranu.nl. Optijd bezorgt, super kwaliteit en een lage prijs ten opzichte van andere sites.

Ze namen de tijd voor mij.

Ze namen de tijd voor mij en we hebben samen de juiste keus gemaakt voor mijn nieuwe statief.

Erg goed

Mijn oude camera was aan vervanging toe en na zoeken kwam ik uit op de canon 80d. Alles wat je wilde weten stond op de site. En de camera werd de dag erna gelijk thuis bezorgt. Ik ben er heel blij mee.

Snel en goed

Duidelijke info op de website. Hele snelle levering ondanks late bestelling. Prima SD kaart. Heel fijn nog net op tijd binnen voor de vakantie.

top!

ik kon mijn DJI osmo action cam makkelijk bestellen en ik kon hem ook snel al ophalen.

Bestelling snel ontvangen, product naar verwachting

Snel en netjes geregeld. En het product is dik in orde. Een tevreden klant dus.

Had een verkeerde filter besteld is keurig opgelost er wordt een andere filter opgestuurd zonder gedoe Dat vind ik nog eens service top

Een dijk van een zaak met geweldige mensen

Mijn ervaringen met CameraNU zijn al jaren heel positief. En mocht er een keer een misverstandje zijn, dan wordt dat razendsnel opgelost! Ik ben FAN!

Geweldige service

Ons nikon toestel ging binnen 1 jaar kapot, opgestuurd naar camera nu in Urk en na een paar weken kregen we de mededeling dat we een heel toestel kregen , dat is pas geweldige service.

Goed verpakt, zoals altijd. Hoewel dit keer eenvoudige lensdoppen, bestel ik meestal via Camera.nu

verhelderend

behulpzaam de tijd nemend vriendelijk alles is mogelijk

Een hele fijne ervaring.

Al meer dan 10 jaar vaste klant bij cameranu.nl Voorheen bezochten we altijd de winkel op Urk. Maar nu plaatsen we regelmatig een bestelling via de website. Prettig de reviews op de website, maar ook de vergelijkingsmodule werkt prima. Het hele bestelproces is duidelijk ingericht. Daarnaast altijd snelle levering.

8 De Spijk

Urk 8321WT