Pluspunten

Het winkelen via de website is duidelijk, overzichterlijk en snel. De levering was erg snel en desondanks dat ik 5 producten had, kwam het handig in 1 doos binnen.

Blijf doen wat je doet

Pluspunten

5 sterren zegt toch genoeg.....

Pluspunten

Personeel met veel kennis. Vriendelijk en behulpzaam en altijd perfecte service. Overzichtelijke website en redelijke verzendkosten.

Pluspunten

Overzichtelijke informatie over het product en een snelle levering.

Pluspunten

Goede informatie en advies met betrekking tot producten. Ontzettend tevreden over mijn aankoop. Canon lens 85 mm 1.4 Snelle goede levering.

Pluspunten

Vlugge levering en alles perfect verpakt en verwerkt.

Pluspunten

Heb pas een Canon eos 800D body gekocht, deze was de volgende dag al in huis. Op de website staat ook veel uitleg over het gebruik van de camera. Zeker voor beginners is dit ideaal

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke mails over bestalling goederen

Pluspunten

Snelle levering. Goede productinformatie en bijna altijd bereikbaar per chat voor een eerlijk antwoord!

Eigenlijk is alles perfect, al valt het me soms op dat de zoekbalk niet direct de juiste resultaten geeft. Na wat doorzoeken kom je uiteindelijk wel bij wat je zoekt.

Pluspunten

Scherpe prijzen Goeie service

Pluspunten

Zeer deskundige uitleg over een aankoop. Er wordt geadviseerd wat voor de klant de beste oplossing is. Erg vriendelijk personeel en gratis koffie beschikbaar.

Pluspunten

Veel keuze en goede service

Weet ik zo niet, nog niet mee gemaakt

Pluspunten

Ik wilde een compactcamera om onderweg een camera mee te kunnen nemen. De medewerker van cameranu heeft alle voors en tegens van diverse compactcamera's met mij doorgenomen om tot een goede keus te komen. inmiddels heb ik de camera een tijdje in gebruik en ik ben er heel tevreden mee.

N.V.T.

Pluspunten

Super aan de telefoon geadviseerd en geholpen. De volgende dag de camera en toebehoren in huis voor een prima prijs!

Geen. Alles prima en snel

Pluspunten

Een telelens voor de Fuji XT3 gekocht bij CameraNu...werden vriendelijk geholpen...de verkoper had alletijd voor ons..een duidelijke uitleg over de werking van deze lens ....we mochten de lens rustig uitproberen in en buiten de winkel..geen probleem...hij gaf ons nog een aantal tips over de camera en de lenzen die wij hebben ....kortom een perfecte service...een dikke 10+

Pluspunten

Snel, alles correct, goede aankoop.

Pluspunten

Duidelijke site met fijne prijzen. Bestel er liever dan bij andere grote ketens. Snelle levering! TOP!

Pluspunten

- snelle levering, vandaag besteld morgen in huis maken ze in 99% van de gevallen waar. - in die ene % procent dat een artikelen niet op voorraad is dan duurt het nooit lang voordat de zending alsnog verstuurd word. - snelle reactie bij de online chat - goede en wederom snelle service mocht er onverhoopt iets niet goed zijn - kortom topbedrijf

Helemaal niets. Doorgaan op de huidige weg!

Pluspunten

Erg behulpzaam bij het maken van de keuze. Is een artikel niet op voorraad wordt het direct besteld en wordt je op de hoogte gehouden via de mail over de voortgang.

Pluspunten

goede afhandeling, snelle levering.

geen

Pluspunten

Snelle levering, tweedehands met garantie en zonder enige schade

Pluspunten

Topassortiment en een fijne service. Onlangs wat problemen met een product dat vertraagd was vanuit de VS, en werd daar ruim op tijd op geattendeerd. Ook werd er meegedacht over eventuele vervangende producten. Ik bestel hier in ieder geval vaker!

Nog niet ontdekt.

Pluspunten

Goede klantvriendelijke behandeling met een goede en deskundig advies.

Pluspunten

Een mooie tas gekocht die precies de indeling en afmeting heeft die ik zocht voor mijn aanstaande reis naar Zuid Afrika.

Pluspunten

Snelle levering en als iets niet op voorraad is dan krijg je bericht op de te verwachte levertijd. Alles netjes verpakt.

Geen.. altijd goede service gehad

8 De Spijk

Urk 8321WT