Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

Post nl maakte mijn pakketje zoek. Cameranu.nl was super behulpzaam!!! Binnen een week hebben zij een nieuwe gestuurd. Ze waren echt SUPER klantvriendelijk

Geen. Super bedrijf!

Pluspunten

Prima service, nooit geen problemen gehad bij cameranu.nl

Geen verbeterpunten vanuit mijn opzicht

Pluspunten

snel en vriendelijk geholpen. verkopers hebben kennis van zaken

Pluspunten

Snel

Pluspunten

The employees are very good professional, very friendly and very helpfull.

Pluspunten

- super snelle levering (optie zelfde dag bezorgen) - goede klantenservice (via fb contact gehad) - overzichtelijke website met vergelijkingsmogelijkheden

Pluspunten

Snelle service en goed advies!

Pluspunten

Snelle levering prijs doet goed mee in de markt. Super service

Kan ik zo niet bedenken

Pluspunten

- Scherpe prijzen - Snelle levering - correcte productinformatie, maar in geval dat een verkeerd product besteld is, een betrouwbare retour-service. - niet alleen een webshop, maar ook enkele fysieke winkels

- Geen vestigingen in het Westen van het land

Pluspunten

Duidelijke website

Pluspunten

Prettig bedrijf om zaken met te doen. Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Communicatie via telefoon of mail werkt prima. Altijd snel antwoord op vragen. Vlotte leveringen. Voor mij zeker een aanrader en CameraNu heeft ook absoluut de gunfactor van mij.

Door veel lopende cashback acties soms het overzicht kwijt als men je een aanbieding doet.

Pluspunten

Goed telefonisch advies, scherp geprijsd, goede communicatie, goede levering

Pluspunten

Altijd perfect geleverd, correcte omschrijving op website. Zeer aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Groot assortiment, nette prijzen, snelle verzending, goede klantenservice (zowel voor- als na aankoop)

Pluspunten

Verschillende mensen bij support die je kunnen helpen met allerlei vragen. CameraNU heeft een persoonlijkere kant dan een andere (grote) fotografie winkel waar ik tot voor kort mijn spullen kocht. Ik ervaar een persoonlijke behandeling hoewel mijn bestelling en communicatie via mail en telefonisch verlopen is. Ik stel me zo voor dat het in de winkel ook zo is.

Geen verbeterpunten. Het enige dat ik hier kan benoemen is dat 1 artikel niet op voorraad bleek te zijn. Maar ook dat is prima opgelost!

Pluspunten

Groot assortiment, geweldige service, top kwaliteit en laagste prijsgarantie. Heb tot volle tevredenheid regelmatig fotomateriaal en apparatuur gekocht en zweer bij CameraNu.

Zou het echt niet weten.

Pluspunten

Super geregeld!!! Snelle levering, perfect!!!!

Pluspunten

Ze hebben ALLES, leveren snel en in de winkels hele goede en behulpzaam personeel, (in tegenstelling tot Kamera Expres, waar ze je helemaal niks kunnen vertellen over hun eigen producten...)

Pluspunten

goede en snelle service..netjes verpakt...mooi product met goede prijsverhouding.. onze dochters zijn erg blij met hun nieuwe camera

Pluspunten

Supergoede en snelle antwoorden gehad op mijn vragen per e-mail over een statief voor m'n camera.

Beter aangeven wanneer de pakketjes bezorgd worden.

Pluspunten

Ik heb al diverse dingen bij CameraNU.NL besteld o.a. omdat je tot laat in de avond kunt bestellen en dan ook nog je bestelling de volgende dag thuis bezorgd krijgt (behalve als je iets op zaterdag besteld). Levering is dus snel, goede communicatie verloop bestelling en ook de afhandeling van de retourzending verliep snel en positief! Kom zeker weer terug bij CameraNU.nl mocht ik iets voor mijn camera nodig hebben.

Pluspunten

Goede service, brede kennis

8 De Spijk

Urk 8321WT