Pluspunten

Snelle levering van product, zeer informatief en ook "offline" beschikbaar voor een korte babbel. Zeer genoten van de klantvriendelijkheid in winkel Eindhoven. Zou zeker de tweedehands sectie aanraden die altijd echt scherpe deals heeft.

Ik had verwacht nog wel wat papierwerk mee te krijgen zoals de bestelbon etc en misschien nog wel een "bedankt voor het shoppen bij..." flyer. Dat had de ervaring toch nog wat beter gemaakt.

Pluspunten

Keurige respons toen de bezorging niet naar wens was verlopen. Mijn bestelling was netjes ingepakt.

Overleg goed met de bezorger (in dit geval PostNL) die het pakketje niet bij mij (hoewel ik gewoon thuis was) maar bij de buren hebben bezorgd.

Pluspunten

Goede service en snelle levering, aangevuld met goed advies.

Pluspunten

Heel snelle levering en duidelijke website

heb ik niet!

Pluspunten

vriendelijke en kundige medewerkers

zo doorgaan

Pluspunten

Topproduct, super advies en levering

Pluspunten

Snelle service, Snelle levering en (door eigen doen) problemen werden direct verholpen door de medewerkers waarmee ik in contact kwam via een makkelijke chatfunctie op de website!

Geen verbeterpunten kunnen vinden.

Pluspunten

goede, duidelijke, to the point communicatie. Prijzen zijn zeker goed te noemen. uitgebreide collectie Veel op voorraad

Kan zo niets verzinnen, dat is dus goed. Nog geen aftersales meegemaakt, wat ik ook niet hoop. Maar als dat net zo goed is als de verkoop dan zit het wel goed.

Pluspunten

Prima service. Vertraging in de levering gehad, kon bedrijf niets aan doen. Gemakkelijk telefonisch te benaderen. Aangenaam contact met medewerkers. Prompte service. Klein probleem met aangeschafte drone, geen gedoe, meteen omgeruild voor een nieuwe die prima functioneert. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Ga zo door

Pluspunten

Snel en zorgvuldig

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes te woord gestaan

Ik kreeg een tweede hands in plaats een nieuwe. De beschrijving zat onder de vlekken. Ik mocht hem omruilen maar omdat ik het de volgende dag nodig had, alleen melding gemaakt dat ik het niet netjes vind.Als je een nieuwe besteld, wil je ook een nieuwe.

Pluspunten

Allemaal fijne accessoires besteld waar ik enorm blij mee ben! Goede hulp ook gehad bij het uitzoeken welke body bag goed bij mijn camera zou passen. Online net zo goed geholpen als in de winkel! En altijd enorm vriendelijk personeel!

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd, klantenservice bereikbaar

Pluspunten

Heel stipt en correct zowel over info als levering, groot aanbod, goede en duidelijke website.

prijzen zouden iets voordeliger mogen/kunnen t.o.z. van de andere online winkels

Pluspunten

Snelle levering, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke en bereikbare klantendienst.

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering, goede service

Geen!

Pluspunten

CameraNu was amazing. It's really fast. Customer support is also pretty good. Didn't have any problems with them

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website en hele snelle levering.

Pluspunten

ze laten je netjes de spullen uitproberen zodat je er echt zeker van bent dat je het wil

Pluspunten

klant vriendelijk en werd snel geholpen 1 keer een garantie gevalletje meegemaakt ook dat verliep soepel

acties en aanbiedingen iets eerder presenteren

Pluspunten

Snelle levering en kwalitatief goede producten!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en snelle bezorging

Pluspunten

Supersnelle levering! Perfect product. Héél blij mee.

CameraNU.nl mag een wat modernere uitstraling krijgen. En qua associatie met andere dan camera producten JustNU.nl oid

8 De Spijk

Urk 8321WT