Pluspunten

Snel en correct.

Pluspunten

snellle levering, product perfect

Pluspunten

Excellent Price Value. CameraNu is not only selling something, but it provides you satisfaction on what you have bought. They initiate training, service, cares to make sure you have bought something worth of what you have spent here. Great Store !

Pluspunten

Super, goede service, snelle levering.

Niets, als het goed is moet je niets veranderend.

Pluspunten

Goede website en de levering is ook perfect. Ik heb een Lowepro cameratas gekocht, vanwege de aanschaf van een andere camera. En een accu'tasje' Ik heb hier al vaker mijn spullen gekocht en nog nooit teleurgesteld eigenlijk.

Het enige dat jammer is dat er nooit een avond- of zondagopening is.

Pluspunten

Super service! Snelle en nette levering.

Pluspunten

- goede prijs - snelle levering - goede service

- betaling via IDeal verliep niet soepel

Pluspunten

Snelle service, met een product dat nergens anders op zo’n korte termijn te krijgen was!

Pluspunten

Je wordt bij camera nu deskundig geholpen Scherpe prijzen

Pluspunten

Snelle levering, de website is erg duidelijk en bevat voldoende informatie over het bestelde product, duidelijk inzicht in de verzendstatus, beantwoorden vragen snel en correct.

Eventueel gratis retourneren

Pluspunten

Via CameraNU.nl een workshop van Bas Meelker bijgewoond in Elburg: Cityscaping. Absolute top-workshop gegeven door een expert. Aandacht voor techniek, materiaal, compositie, tips & tricks en daarna zelf aan de slag. Een paar dagen na de workshop via de mail nog de nodige aanvullende info. Als je van dit soort fotografie houdt en nog wat te leren hebt, dan is deze workshop een absolute aanrader!

Helaas hadden we regen tijdens de workshop, waardoor het praktijk-deel letterlijk wat in het water viel. Als CameraNU.nl daar nog iets aan zou kunnen doen......

Pluspunten

Snelle levering, en duidelijke website, na een bestelling gedaan te hebben te weten een combi set van 3 filters voor mijn Nikon camera, had ik ze de volgende dag volgens afspraak in huis. Een dikke pluim voor CameraNu.nl

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

goede en snelle service. Uitgebreid assortiment. Kundig personeel

Pluspunten

CameraNu.nl, voor mij iedere keer weer een positieve ervaring. Service in bijvoorbeeld omruilen of schade: geen probleeem. Ze denken mee en lossen het op. Als prof kun je altijd op ze rekenen!

Pluspunten

Super snelle levering. Echt top service

Pluspunten

Goede info, track and trace en de mogelijkheid om ergens anders te bezorgen.

Nvt

Pluspunten

snelle levring, goede kwaliteit, grote voorraad.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelheid van leveren

Pluspunten

Voortreffelijke uitleg en advies betreffende het gebruik in het veld van deze kleine paraplu, die ik o.a. ga gebruiken voor flora en fauna macro fotografie. Ben zeer tevreden over de adviserende service van de verkoop medewerkster. Het was mijn eerste bezoek aan Het Spijk op Urk maar niet de laatste denk ik.

Pluspunten

Goede Service netjes op tijd geleverd

Pluspunten

Of het nu vòòr of na het plaatsen van een order is, CameraNu geeft service naar volle tevredenheid en handelen deze correct af.

Pluspunten

Prima website en vlotte levering. Vakbekwame mensen in dienst bij de beantwoording van vragen en vooral betrouwbaar.

Pluspunten

De ervaring in de winkel: Vakkundig en vriendelijk geholpen. Er werd alle tijd voor je uitgetrokken om je goed en naar tevredenheid te woord te staan en te adviseren. Dat ervaar je als zeer aangenaam. Bij ervaring via de site en daarop volgend e-mail contact is het niet anders. Vriendelijk en vakkundig.

Blijf zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

artikel ontvangen dat na hele korte tijd niet meer werkte. hierna snelle afhandeling en direct geld retour

8 De Spijk

Urk 8321WT