Snelheid van afhandelen

Pluspunten

Zeer snel geleverd. Ik had voor het eerst een doek besteld en het werd zeer snel bezorgd en de kwaliteit is super. Ik ben dus zeer tevreden.

Geen verbeterpunten, alles goed. Ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering en een goede service.

Pluspunten

zoals altijd snel geleverd goed verpakt beter kan niet

Pluspunten

Tevreden

Pluspunten

Zijn heel behulpzaam als er iets is. Goede kwaliteit

Prints laten afdrukken hierbij kan ook voor kleinere pakjes een tracking worden voorzien

Pluspunten

Goede klantenservice. Snelle levering en groot assortiment voor een betaalbare prijs.

Zou het niet per direct weten.

Pluspunten

Rond 20:00 uur een nieuwe batterij besteld voor mijn camera en de volgende dag met de post afgeleverd. Super service en ruime keuze via de online shop - verwacht dat de service in de winkel in Urk ook fantastisch is, dus binnenkort maar een keer langs gaan.

Pluspunten

Na een ongelukje met mijn tripod was de hulp en de service bij het vinden en bestellen van een vervangende onderdeel uitstekend. Binnen een week had ik het vervangende onderdeel in huis. Er werd zelfs zowel per mail als per telefoon gemeld dat het onderdeel onderweg was en wanneer ik het kon verwachten. Top en dank!

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling van de bestelling zowel wat betreft het geleverde materiaal als ook de administratie facuratie. Geleverd Cannon materiaal is top!

Pluspunten

Snelle orderbevestiging en goede duidelijke communicatie. De prijs is goed te noemen en de omschrijving bij het product was duidelijk en uitgebreid.

Pluspunten

Snelle levering!

Geen bericht van ontvangst gekregen, wellicht wel handig bij een order van grote financiele waarde.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, gewoon een toppertje!

Geen idee!

Pluspunten

Alles snel compleet en netjes verzonden

Nvt

Pluspunten

Ik wilde altijd al een nieuwe camera lens en heb uiteindelijk de goede gevonden op CameraNU.nl met behulp van de filters. De lens zelf kwam de volgende dag in huis, goed en stevig ingepakt waardoor hij geen schade had van de bezorging. Het was duidelijk hoe ik de lens kon gebruiken waardoor ik er gelijk mee aan de slag kon! Dankjewel.

Pluspunten

Van te voren heb ik uitgebreid advies ingewonnen in de winkel. De verkoopster heeft mij nav mijn verhaal meerdere aanbevelingen gedaan en ik heb op basis hiervan uiteindelijk een Nikon D5300 + Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Nikon + Yongnuo YN 50mm f/1.8 Nikon objectief gekocht. Wat mij bij het advies het meeste opvalt (in positieve zin) is dat ze geen verkooptrucjes uitvoeren, maar echt willen dat jouw aankoop op jouw wensen aansluit. Ik ben in ieder geval erg tevreden (met name over de portretlens - voor zo weinig geld, zulke goede kwaliteit) en zal hier ook blijven terugkomen.

Allround lens was helaas een tijdje niet op voorraad, maar dit lag volgens mij aan de leverancier

Pluspunten

snel en communiceert duidelijk

Pluspunten

Benaderbaarheid (Fysieke winkels en call-center) Expertise personeel (Adviserend vermogen)

Facebook advertenties niet anders geprijsd dan concurrenten

Pluspunten

snelle levering en duidelijke webite!!

Pluspunten

Denken goed mee, probleemloos retourneren, snelle reactie op vragen

Misschien op de site uitleggen waarom het aantal clicks van tweedehands body's niet wordt vermeld. Verder niets.

Pluspunten

Heb levering op de zelfde dag gevraagd. Dit werd fantastisch gedaan. Ik koop altijd bij cameranu.nl omdat dit een betrouwbare en specialistische partij is!

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke uitleg op de site. Leuke video's.

Een winkel in Dordrecht zou welkom zijn.

Pluspunten

vriendelijk geholpen aan de telefoon nadat ik een vraag gesteld had over het artikel wat ik wilde bestellen, waarna ik besloten heb om het artikel aan te schaffen.

Pluspunten

Leveren snel en in goede staat aan! Nooit problemen ondervonden en kan volop van het product genieten!

n.v.t

8 De Spijk