Pluspunten

Ondanks dat ik uit Belgie bestelde en vragen had over oa btw-vrijstelling werd ik uiterst snel en zeer accuraat geholpen. En de dag nadien werd alles netjes afgeleverd.

De paraplu van 2mplus is wel geen 2m groot :). Best content aanpassen op de website naar 1m50. Maar voor deze prijs hoor je mij niet klagen.

Pluspunten

Ik kocht een "Polar Pro DJI Mavic Air polarised" filter voor m'n drone voa CameraNU.nl, mijn eerste ervaring bij deze website. Ik ben zeer tevreden voor volgende redenen; - Goede kwaliteit product - Zeer stipte levering. (Zelfs in België) - Makkelijk opvolgen van de levering. -

- Geen

Pluspunten

Prima communicatie via de mail. Na valschade aan mijn lens werd ik regelmatig op de de hoogte gehouden over de voortgang van de reparatie.

Pluspunten

Voor 23.00 vrijdag besteld, zaterdag rond 15.00 bezorgd. Top!!

Houden zo.

Pluspunten

Ik heb hele goede ervaringen met cameranu.nl! Na het verpakkingsmateriaal vaak gezien te hebben op mijn werk. En later ben ik een keer langs geweest in de winkel op Urk om iets te retourneren (zonder enig probleem). Erg leuke mensen en een goed vertrouwend gevoel. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt zelf een bestelling te plaatsen bij cameranu.nl. Het was goed verpakt, en de volgende dag in huis!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie producten en snelle levering

Erg bitter als je iets gekocht hebt, je een paar dagen later daar 25% korting op kan krijgen. Flauwe actie.

Pluspunten

Prima bedrijf, snel verstuurd. Kort contact met service gehad en ook daar goed geholpen

Als ik al iets zou moeten zeggen dan de transportverpakking, deze leek wat snel in elkaar gezet/geplakt.

Pluspunten

Snelle service, zeer tevreden met mijn Sony A6000! En ook voor het navragen voor extra's kreeg ik snel en direct contact met één van de medewerkers! Al met al, TOP services & TOP kwaliteit!

Geen. Vooral zo door gaan!

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

2 Foscam ip camera’s besteld via de webshop. Snelle levering en diverse status updates per mail ontvangen. Zelfs postnl was binnen het gevraagde timeframe gekomen. Gemakkelijke montage en eenvoudige installatie. Meekijken en terugkijken via de gratis app en ook 1 jaar gratis beelden tot 8 uur terugkijken via de cloud.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Netjes verpakt en voor een goede prijs.

Pluspunten

Zeer kundige en overzichtelijke website en een meer dan geweldige levering (de volgende dag om 11:00 uur). Alleen maar lof!!!!!

Pluspunten

Snelle levering. Prima service

Ga zo door

Pluspunten

Prima informatie op de site en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website met heldere beschrijvingen van de artikelen Zeer ruime keuze Snelle levering

Pluspunten

Snelle verzending, altijd vriendelijk, goede service.

Laat zoveel mogelijk 1 persoon een bestelling afhandelen.

Pluspunten

Pluspunten

vakkundig en geïnteresseerd personeel goede overzichtelijke website goede prijs/service verhouding

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Zeer klantgerichte service, en ook telefonisch goed bereikbaar in geval van vragen. Ik morest gebruikmaken van garantie en dit werd netjes afgehandeld.

Controleer of bij het online aanmaken van een retour/ RMA door een klant inderdaad een mail naar de klant wordt verzonden; dit leek bij mij te haperen (hij zat ook niet in mijn Spam folder).

Pluspunten

Online bestellen en snel leveren, zoals je graag wil. En wil je meer informatie. De medewerkers van CameraNu zijn altijd geduldig en bereid om je te helpen bij jouw keuze.

geen

Pluspunten

snelle levering en redelijke prijzen

Pluspunten

Geeft goede garantie, levert snel, betrouwbaar bedrijf.

Pluspunten

Goede communicatie en erg snel!

8 De Spijk

Urk 8321WT