Pluspunten

Als zakelijke klant eenvoudig contact met het bedrijf gehad over een grote en meerdere kleinere bestellingen. Geen moeite met verzenden (DOA) en ontvangen van producten. Betalen op rekening verloopt ook top, zolang wij ons houden aan het termijn.

Bij vragen over onze 'grote bestelling' en advies over de producten in de lijst kwamen er antwoorden terug met 'die hebben we niet' terwijl ze wel degelijk in de webshop zitten. Klein slordigheidje.

Pluspunten

goed advies, goede prijzen, brede keuze, veel kennis bij het personeel, vooral relevant voor vogelaars.

geen

Pluspunten

Goede en actuele informatie over de producten en een kloppende voorraad status. Na bestelling een soepele afrekenflow en status updates over levering.

Verbeter svp de zoekfunctionaliteit. Deze geeft nu te weinig resultaten weer.

Pluspunten

Netejes optijd afgelverd en goed verpakt

Pluspunten

Had een kit lens 16-50mm op mijn a-6000. Wilde wat verder weg kijken. Keuze uit een drietal objectieven. Probeer maar. Tussen de bedrijven door cursus perspectief fotograferen. Uitleg over filters en het schoonmaken van de lens. Het werd de Tamron 18-200mm zilver. Helaas niet op voorraad word nageleverd. De koffie was goed zelfs mijn vrouw wil nog wel eens mee naar cameranu.

Pluspunten

Snel geleverd. Goed produkt voor een mooie prijs.

Pluspunten

Super mooie producten voor een goede prijs en een snelle levering.

Zou geen min punten kunnen bedenken

Pluspunten

Bij informatie opvragen, wordt direct opgenomen, Met veel geduld, eerlijk en vriendelijkheid krijg je de uitleg die je nodig hebt. Pakket Keurig, veilig en op tijd verzonden.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Levert ook tweede hands producten waarbij duidelijk de staat aangegeven wordt. Snelle levering

Pluspunten

Goede service Mooie workshops tegen betaalbare prijzen Goede uitleg over producten

Vestiging in het noorden

Pluspunten

mensen met verstand van zaken. concurrerende webwinkel prijzen maar wel een ruime fysieke winkel met voorraad. regelmatig interessante randactiviteiten als lezingen en workshops

(nog) meer mogelijkheden om hands-on camera's en lenzen vast te houden. parkeermogelijkheden

Pluspunten

Klantvriendelijkheid. Goed advies. Nette winkel.

Geen.

Pluspunten

Uitgebreide website, gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering. CameraNU biedt een breed scala aan producten zodat ik alles op gebied van fotografie en videografie hier kan vinden.

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk en klantgericht. Hoge servicegraad.

Pluspunten

Ik heb 5 sterren gegeven en daarmee een 10! Ik heb op vrijdag om 22:00 uur in de avond een objectief (firefly) besteld, ik had gemeld dat ik een snelle levering wilde. Nou dat heb ik gekregen, toen ik wakker werd had ik al een bericht in m'n mailbox zitten dat de lens af te halen was bij TNT post punt wat ik van te voren met het had afgestemd. Om 10:00 uur had ik de lens al in mijn bezit! De lens is wat ik er van verwachte, wel nog een vraag gesteld en hier is direct op geantwoord door camera.nu. Dus in een situatie waarin ik de bestellers ben en zin de leverancier is het precies gegaan zoals ik had gehoopt dat zou gaan, dus dik in orde voor mij! Ik zal zeker mijn volgende bestellingen ook hier doen.

Tot op heden geen!

Pluspunten

ruime keuze en supersnelle levering

Pluspunten

Ik wilde een Canon RP kopen en heb 2 uur overlegd met de verkoper en na verloop van tijd heeft hij met goede redenen mij overtuigd dat een Canon R voor mijn doel beter was. Hij deed dit rustig zonder opdringerigheid. Ik heb nog steeds een erg goed gevoel van de aankoop en een zeer goede camera er aan overgehouden. Top

Pluspunten

Bestelde en snel ontvangen accessoire voldeed niet geheel aan verwachtingen. Daarom retourformulier ingevuld en artikel retour gezonden. Ontving bijna per omgaande bericht dat pakket in goede orde is ontvangen en dat aankoopbedrag wordt teruggestort. Conclusie: adequaat handelen en prima service. Reden om nog eens terug te komen

Niet aan de orde bij deze levering en retour

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en informatieve website.

Verzendkosten voor koper bij retourneren.

Pluspunten

M'n bestelling werd correct en snel geleverd en voldeed geheel aan de verwachtingen. Prima.

Zou op dit moment geen verbeterpunten weten!

8 De Spijk

Urk 8321WT