Pluspunten
Kwaliteitsproducten, duidelijke specificatie en functie omgeschrijving op hun website wat vergelijken van soort gelijke producten gemakkelijk maakt, hele snelle levering en bij nalevering een spoedige en efficiente communicatie wat kopen bij dit bedrijf heel fijn maakt.
Producten worden netjes afgeleverd met tracking wat veel onnodige problemen voorkomt, zijn tevens goed verpakt en compleet. Alles werkt naar behoren en is visueel zoals het aangeboden wordt op de website.
Bij enige ongemakken of dergelijke is ruilen of terugzending ook snel en simpel te regelen plus 30 dagen op proef wat het voor mij handig maakt om iets te kunnen uitproberen of te zien.
Kortom voor mij een bedrijf welke echt passie heeft voor zijn aangeboden producten en daarnaast professionaliteit, kwaliteit en service in een hoog vaandel heeft staan.
VerbeterpuntenDe website verbeteren voor gebruiksgemak op smartphone aangezien deze op dergelijke knoppen of filteren hier en daar vastloopt maar wel in zijn algemeen erg overzichtelijk.