Pluspunten

Netjes alles op tijd geleverd in een goede verpakking. Fijne site om op te kijken met goede adviezen.

Pluspunten

- Gratis verzending voor volgende werkdag - Prijzen zijn lager dan meeste grote concurrenten - Klantenservice bijna altijd bereikbaar

- Meer producten ik wil alles hier kopen

Pluspunten

Geweldige zaak, supersnelle en deskundige reacties (via Facebook messenger maar ongetwijfeld ook via mail). Gaven na overleg een mooie tas cadeau bij mijn aankoop van een Canon 800D, die mij overtuigde de camera hier te kopen. Ontzettend behulpzaam tijdens het aankoopproces en de camera was de volgende dag al in huis. Je merkt echt dat je hier met kenners te maken hebt, in tegenstelling tot aankopen bij bijvoorbeeld Bol of Coolblue, terwijl de prijzen gelijk zijn. Grote aanrader om hier je aankoop te doen!

Ik heb nog niets negatiefs kunnen ontdekken aan het bedrijf.

Pluspunten

Goede service, scherpe prijzen en snel verzonden! En het beste voor mij, ze verkopen nog steeds film! Kudos!

Pluspunten

Geen enkel probleem gehad tijdens mijn bestelling. Hulp gevraagd via de chat en direct antwoord gehad waardoor ik mijn keus makkelijker en snel kan maken. Zoals op de site staat volgende dag in huis helemaal top want twee dagen later ging ik op vakantie nu heb ik prachtige foto's kunnen maken met mijn nieuwe camara (:

Pluspunten

Goed en vakkundig geholpen. Rustig de tijd gekregen om tot de juiste aankoop te komen.

Pluspunten

Goed en vlot behandeld

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

correcte en snelle levering levering

Slechte service Bij Camera Nu en Canon camera SX620HS gekocht. Hierbij was geen uitgebreide schritelijke handleiding,alleen digitaal Heb gevraagd bij Camera Nu deze voor mij op schrift te stellen omdat ,gezien mijn leeftijd ,digitaal voor mij te bezwaarlijk was Maar dat was blijkbaar te veel werk,,.,.FOEI !. Voor€ 7,50 elders klaar gekregen,. Is me heel erg tegen gevallen van Camera NU Het bleek elders maar een hele kleine moeite te zijn

Pluspunten

Dit ging super soepel, van zoeken tot bestellen tot levering met Trunkrs! Ik had al gehoord dat CameraNU goede deals heeft, dus super chill om te merken dat het echt zo is.

Pluspunten

Goed en eerlijk advies, vriendelijk, rustig, niet-opdringerig,

geen

Pluspunten

Op donderdagavond laat een bestelling gedaan. De bestelling kwam op vrijdagmiddag al binnen. Top geregeld en goed verpakt met allerlei extra's.

Pluspunten

CameraNU levert tijdig, heeft een mooie website met nuttige informatie en levert bovendien alle benodigde accessoires. Ook kun je gemakkelijk zien welke producten bruikbaar zijn in combinatie met de camera die je koopt. De bezorging was tijdig en het was goed en netjes verpakt.

Pluspunten

Selle levering, juiste produkt, concurrerende prijzen

Zou niet weten

Pluspunten

Mooie prijs; nette service; snelle bezorging én goed verpakt

b

Pluspunten

Website is duidelijk, goed aanbod en fijne communicatie. Product was er binnen de aangegeven periode.

Ik had een statief besteld en de verpakking zag er al geopend uit. Het product zag er nog wel goed en nieuw uit, toch zou ik aanbevelen om hier op te letten.

Pluspunten

Fantastische service! Voor de aankoop met de chatservice contact gehad of ik het juiste product had en dat ging helemaal perfect!

Veel producten waren uitverkocht, dat is het enige.

Pluspunten

Laats een bestelling gedaan en binnen 3 minuten werd ik al gebeld door CameraNu over de status van de bestelling... 1 item was er niet en of ze dan de rest van de bestelling even konden vasthouden...uiteraard geen probleem. 2 dagen later had ik netjes alles keurig verpakt in huis. En webshop die ook nog met je meedenkt...mij hebben ze! Grt Peter

Pluspunten

CamaraNU is accuraat, duidelijkheid in de website en product geleverd zoals de website aangaf. Waren duidelijk in de levering van de geheugenkaart ondanks de afwijkende beschrijvingen 8GB of 16GB. CameraNU heeft keurig de 16 GB geheugenkaart geleverd.

Beschrijvingen van producten eerst controleren voordat het op de website gezet wordt.

Pluspunten

Zondag besteld, maandag thuis!! Kan niet beter.

Top service!!!

Pluspunten

Goede prijzen. Snelle levering. Duidelijke website.

Komt niet altijd boven bij Google zoek opdrachten. Terwijl krijgen echt scherp zijn.

Pluspunten

Goed geleverd, snelle klantenservice en pakketjes goed verpakt

Pluspunten

Heldere uitleg gekregen bij de aanschaf van onze producten . Erg tevreden over de producten, grote lens is vooral heeel veeel oefenen door mij........

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, goede prijsstelling en snel geleverd. Prima dus!

8 De Spijk

Urk 8321WT