Pluspunten

Snelle Levering, goede kwaliteit.

Niet iets specifieks

Pluspunten

Super fijne webshop! Erg snel in huis

Pluspunten

Snelle levering echt top

Pluspunten

Ik heb een onderdeel van mijn telescoop draagtas aangevraagd. De leverancier kon dat niet leveren. Er waren alleen maar volledige draagtassen beschikbaar en geen losse afdekklep die met drukknopen op de draag- en beschermtas kon worden bevestigd. De medewerkers van CameraNU hebben er bij de leverancier meerdere malen op aangedrongen dat voor het aanvragen van een klein onderdeel je het niet kunt maken een volledig nieuw exemplaar te adviseren. Na 4 weken kreeg ik het gewenste onderdeel alsnog gratis toegestuurd. Hulde aan CameraNU

Pluspunten

al 21 jaar werkzaam als onbetaald natuurfotograaf op noord- en zuidpool voor de Int. WNF-Beeldbank, ben je voor een stevig deel afhankelijk van betrouwbare, snelle en betaalbare leverancier van topkwaliteit camera-apparatuur. Die leverancier heb ik jaren terug al gevonden in CameraNu en haar immer vriendelijke ne behulpzame medewerkers. Oprechte, welgemeende dank daarvoor !

Verbeterpunten ? Zou ik niet weten ! Wel weet ik na 39 pool-expedities perfectie niet bestaat, alhoewel CameraNu daar behoorlijk dicht bij in de buurt komt. Gewoon doorgaan zo dus !

Pluspunten

geweldige service, een product gekocht dat naar mijn mening niet goed functioneerde. 1 mailtje gestuurd, snel een effectief antwoord dat mij verder hielp. Zonder enkel probleem kon het omgeruild worden voor een naar mijn mening beter product. Ondanks dat ik niet meer in bezit was van originele verpakking werd ik op mijn woord geloofd, en kon ik ander produkt aanschaffen. Vind het ook de enige Nederlandse zaak met een zeer breed assortiment, You tube filmpjes zeer onderhoudend. Kortom voor mij op fotogebied nummer 1 in NL.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar. Ik bestel al jaren mijn fotoapparatuur bij Cameranu.nl. Ik kan niet anders zeggen dat ik elke keer zeer tevreden ben over de service. Bestellingen worden snel geleverd. Ook de klantenservice is gewoon prima. Ik zal niet snel overstappen naar een andere webwinkel.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke, overzichtelijke website. Zeer tevreden.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging na bestellen. Keurig verpakt, prima heldere updates over de voortgang van de bestelling.

Géén

Pluspunten

een mooie gadget voor de IPhone ,ligt goed in de hand om foto en filmjes te maken,en vele instelmogelijkheden super.

Een minpuntje kan de Pictar niet uitzetten het blauwe lampje bovenaan blijft pinken jammer.

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt.

Pluspunten

Hele snelle levering, overzichtelijke website en een ruim assortiment.

Nee

Pluspunten

Onlangs de Caruba 90m flashkit besteld. Het fijne van dit bedrijf is vooral dat ze elke stap communiceren. Op die manier weet je altijd weer waar je aan toe bent! Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering.

De bestelling ging zoals gebruikelijk probleemloos. Alleen met het afleveren ging het mis bij de vervoerder. Het pakje werd gewoon aan de deur van mijn huis neergezet. Had iemand gewoon mee kunnen nemen. CameraNU blijft hiervoor echter verantwoordelijk ook al wordt dit uitbesteed.

Pluspunten

Snelle levering. Goed contact via chat als je een vraag hebt over het product. Ik bestel hier vaker en heb nog geen klacht gehad.

Nog niet mee gemaakt.

Pluspunten

Product was niet op voorraad, dit zou 2 weken duren. Uiteindelijk werd binnen 1 week mijn product al geleverd!

Pluspunten

Heel fijn contact gehad met Cameranu. Reageren snel, vriendelijk en persoonlijk. Zijn zeer goed geprijsd en leveren snel. Ook retouren worden keurig afgehandeld! Ik ben fan!

Ik ontving niet altijd mails over de aflevering van mijn producten.

Pluspunten

Uitstekend geholpen door een kundig medewerker. Nemen alle tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. En dan hebben ze ook nog de scherpste prijs.

Pluspunten

Geweldige hulp bij al mijn vragen en advies over producten. Heel klantvriendelijk. Goede service zoals 5 jaar garantie en niet goed, binnen 30 dagen ruilen of geld terug. Geven ook foto cursussen om je camera beter te leren kennen. Personeel heeft verstand van de producten die ze aanbieden en kunnen je helpen de beste beslissing te maken. *** GEWOON EEN TOP BEDRIJF ***

Pluspunten

De voorraad van de Polaroid Originals films, de supersnelle en gratis verzending en de uiterst klantvriendelijke klantenservice!

Pluspunten

Snelle levering. Je krijgt wat je verwacht.

Pluspunten

Helaas kreeg ik een harde schijf binnen die ik niet goed geformatteerd kreeg. Binnen 2 telefoontjes heen en weer met juiste uitleg is besloten het product retour te sturen. Cameranu heeft hier aandacht naar gekeken en mij heel fijn op de hoogte gehouden van de lopende status. Binnen 2 werkdagen had ik mijn product weer werkend retour. Echt een super service!

Niet van toepassing

Pluspunten

Snelle levering. Prima product

Pluspunten

Bij zonder vriendelijk personeel, er worst de tijd genomes om je goed te helpen. Komen hun afspraken na. Goede inruilprijzen.

8 De Spijk

Urk 8321WT