Pluspunten

Gek wordt je ervan. Steeds vaker ontvang je na een online aankoop steevast een mailtje met de vraag om een gratis beoordeling met als klap op de vuurpijl een lokkertje van een beloning voor je review. Ik snap eerlijk gezegd niet dat gerenommeerde bedrijven die allang hun sporen hebben verdiend dit nodig hebben. Neem nu CameraNu, dat is toch een bedrijf dat staat? Dit bedrijf heeft in mijn ogen bewezen dat ze goed zijn in wat ze doen. Die hebben geen veer in de reet nodig. DIe leveren service zoals je dat mag en wilt verwachten. Doen wat ze moeten doen. Niet zeuren als er vragen worden gesteld, geen gezeur over retourneren en vooral gewoon goede informatie verstrekken door vriendelijke en geduldige, zakenkundige verkopers en/of klantenservice. Dus CameraNu, geen verzoekjes meer, als het niet oké is horen jullie mij wel. Tot nu toe dik tevreden.

Open een filiaal in de bewoonde wereld, Urk is een pokkeneind ver weg en die winkel is zo mooi!

Pluspunten

Online vraag gesteld, kreeg snel, vriendelijk en duidelijk antwoord. Mijn bestelling was ook na een dag al binnen. Pluim voor Camera.nu

Pluspunten

Duidelijke site en zeer snelle levering . En een goede prijs kwaliteit en duidelijke uitleg.

Pluspunten

Enorme keuze en efficiënte webwinkel waar ja makkelijk vindt wat je zoekt. Scherpen prijzen Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle en afdoende respons op kritische review op geleverd produkt.

Pluspunten

Al vaker gekocht bij CameraNU. Goede service, snelle levering en scherpe prijs.

Pluspunten

Goede service en levering was snel. Wij bestellen vaker bij cameranu.nl en raden het al onze collega's aan. Ik blijf klant!

De manier van zoeken vind ik soms wat onhandig met het terug en verder gaan van categorieën. Daar kan eventueel nog wat aan gebeuren.

Pluspunten

Veel camera bedrijven zijn hetzelfde qua assortiment, CameraNU onderscheid zich hierin met scherp geprijsde artikelen en zeer adequate klantenservice. Ik heb geen aandelen in CameraNU, ik koop namelijk ook wel eens bij de concurrent Mister K-Express of AliBabs.. Maar mijn voorkeur gaat uit naar CameraNu!

Houden zo.

Pluspunten

Goede en snelle verzending. De prijzen zijn erg scherp, ik vind vaak niet goedkoper.

Al vele malen besteld naar volle tevredenheid (ook dure dingen). Iets meer 'persoonlijke' info zou wel mooi zijn. Dus niet enkel de beschrijving van de fabrikant maar een eigen beschrijving.

Pluspunten

Zeer goede service en klantgericht

Pluspunten

Top klanten service! Snelle levering! Groot assortiment

Pluspunten

- deskundig - groot assortiment - goed bereikbaar - snelle levering

- in de winkel veel te lange wachttijden

Pluspunten

Heldere en snelle communicatie over mijn bestelling.

Meer tutorialvideo’s inzetten.

Pluspunten

Goede service. Goede voorlichting. Snelle levering zowel in de winkel als online. Deskundig advies.

Kan niet beter.

Pluspunten

Zaterdag heb ik me getrakteerd, gevoelt echt "verwennerij" bij de lezing van Albert Dost over Landschapsfotografie, aangeboden door CameraNU. Deze bevlogen man vertelde over het maken van zijn foto's en hij vliegt er zo ongeveer de hele wereld voor over. Geweldige ideeën en tips opgedaan. Dit allemaal gratis in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Dank je wel CameraNU.

Heb ik niet.

Pluspunten

Fijn geholpen en prima product snel toegestuurd gekregen. Alle lof.

Pluspunten

UItstekende en duidelijke webwinkel Uitstekende Kwaliteitsproducten Zeer coulante prijzen Supersnelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Mensen met kennis. Goede voorlichting. Prettige zaak. Er wordt tijd genomen voor de klant. Alle vragen worden beantwoord.

Camera gekocht met inruil. Uiteindelijk een fors bedrag moeten betalen. Geen probleem, want met deze aankoop ga ik er echt op vooruit. Echter, cameraNU was zeer star en behoudend t.a.v. er iets leuks van te maken uiteindelijk. Zelfs een geadviseerd schoonmaakkwastje/grafietstift à 12 euro kon er niet gratis bij. Gemiste kans. Toch enigszins geërgerd terug maar huis. Gemiste kans!

Pluspunten

prima snelle service

er werd op zondag uitgeleverd. Dat is in Kootwijkerbroek (Veluwe) niet zo handig als buren wordt gevraagd het pakket in ontvangst te nemen. verder dus een supersnelle uitlevering.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering, Zeer betrouwbaar

Pluspunten

Mooie, duidelijke website. Snelle afhandeling van bestelling.

Bij de bestelling kon ik aangeven dat ik het pakketje bij de buren wilde afgeven indien ik niet thuis was. Dit is echter niet gebeurd. Wellicht ligt dit aan aan PostNL, maar dan nog, waarom kan ik die optie dan aanvinken op CameraNU.nl?

Pluspunten

Snelle en duidelijke verzending, product is exact als geadverteerd

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak. Na het uitpakken had ik vragen over het functioneren. Hierbij ben ik telefonisch goed geholpen.

Pluspunten

Goede service, snelle levering!

8 De Spijk

Urk 8321WT