Pluspunten

Omdat ik mijn man voor zijn verjaardag een camera wilde geven (niet al te moeilijk en voor een schappelijke prijs) heb ik informatie ingewonnen bij een vriend, die er meer verstand van heeft dan ikzelf. Op zijn advies heb ik gekozen voor deze camera én om deze bij CameraNU.nl te bestellen, omdat dit, volgens hem, een heel betrouwbaar bedrijf is! De camera is netjes, geheel volgens de berichtgeving van CameraNU.nl op tijd geleverd en nu gaan we (mijn man) er mee aan de slag!!

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering van negatiefrolletjes die voordeliger waren dan bij fabrikantmerk, kostenloze verzending.

Pluspunten

Snelle levering en een uitstekende service!! Had een camera besteld maar in de verzending ging het fout met het adres. Contact met CameraNU.nl opgenomen. Zij begrepen dat er ingegrepen moest worden. Ze hebben het pakket teruggeroepen en vervolgens keurig opnieuw verstuurd naar het juiste adres. Snelle afhandeling van een (voor mij een heel groot) probleem.

Bedrijf is op zondag niet te bereiken en starten op maandag pas om 11 uur. Dat is niet zo handig als er zaterdag dus een calamiteit ontstaat bij een klant.

Pluspunten

Goede service Behulpzaam

Pluspunten

Snelle levering en effectieve klantenservice. Producten vind je negen van de tien keer nergens anders voordeliger.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Betrouwbaar in het leveren van producten en in de informatie over producten

Er net als bol.com een serieuze 2de handswinkel bij bouwen zodat je ook een keuze kunt maken voor dr aanschaf van een 2de hands en hiermee een serieuze bijdrage leveren aan duurzaamheid en de circulaire economie. Daarnaast kun je mogelijk dan betrouwbaarder inkopen dan op marktplaats

Pluspunten

Erg blij met deze winkel. Ik denk dat wel zo'n 80% van mijn apparatuur van CameraNu komt. Duidelijke en volledige beschrijvingen, goede prijzen en snelle levering (als postnl meewerkt). En het komt zelden voor dat ze iets niet hebben!

Meer alternatieven voor verzending. PostNL brengt vaak problemen met zich mee.

Pluspunten

CameraNU heeft een: uitstekende sor****** producten, goede site, orderverwerking en verzending perfect via PostNL, zeer klantvriendelijke service

Het zou mooi zijn wanneer CameraNU nog meer in analoog gaat doen.

Pluspunten

Duidelijk website, goede track and trace, snelle levering, goed verpakt!

Pluspunten

Sterke prijzen, aangename communicatie, snelle levering. Een van de beste.

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede service en deskundig, zowel in de winkel als via internet/ telefoon. Uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Ik werd goed en duidelijk geholpen. Ik kreeg heel snel een antwoord op mijn mail. Dag erna waren de producten geleverd.

Pluspunten

- Kundig personeel - Er wordt rustig de tijd genomen bij het geven van advies - goede artikelen (incl ruime keuze) en vaak op voorraad - Geven eerlijk advies zodat ze niet zomaar het duurste artikel proberen te verkopen maar hetgeen wat het beste bij de klant past - vriendelijk personeel

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering en zeer klantvriendelijk

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering van bestelde producten. Overzichtelijke website

Pluspunten

Snel, kwaliteit, goede prijs, aan te bevelen!

Ik weet er geen...

Pluspunten

Snelle en nette levering, Duidelijke informatie

Pluspunten

Onlangs een Lexar sd card van 32GB en een schrijfsnelheid van 633x gekocht op vrijdagavond. Volgende de dag om 10:00 uur al in huis. Snellere bezorging dan bol.com

Spullen nog goedkoper aanbieden

Pluspunten

Ik was op zoek naar een goed statief die aan mijn wenzen voldeed. De winkel van Cameranu in Urk met een groot assortiment aan stavieven heeft geholpen. Na een deskundig advies voor mijn Camera en lenzen zijn wij uitgekomen op een Sirui Aluminium KTV 204 statief met balhoofd. Na de koop direct aan de slag gegaan. Het statief is zeer solide. Het heeft alle functies die een fotograaf zichzelf wenst en verrassend is ook de totale hoogte van het statief. Gewoon rechtop kunnen blijven staan. Ook de verschillende wijzen van het uitzetten van de poten is enorm praktisch. Statief is ook geleverd met een korte zuil voor macro-opnamen laag bij de grond. Een draagriem en een opberghoes maken transport en bewaren tot een plezier. Uitstekende degelijke kwaliteit Vele instelmogelijkheden (verrassend) Totale hoogte ideaal waardoor onderwerpen staande goed te volgen zijn Door bijgeleverde korte zuil ook uitstekend geschikt voor macro opnamen laag bij de grond

geen

Pluspunten

Super snelle levering, goede klanten service TOP!!

Pluspunten

Goede website. Groot assortiment. Voordelige shop met mensen die verstand hebben van wat ze verkopen. Het artikel werd direct verstuurd en de volgende dag ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, goed product!

Pluspunten

Snelle levering, goede service, doen wat er beloofd wordt dus fijn dat mijn bestelde product nog even besteldkon worden tussen de drukke feestdagen door!! Helemaal top.

Nog geen negatieve ervaring, dus wat mij betreft nog niets veranderen (verbeteren). Ga zo door!!

8 De Spijk

Urk 8321WT