Pluspunten

Groot assortiment, zowel In nieuw als in tweedehands fotoapparatuur. Snelle en correcte levering

Pluspunten

Wat een geweldig bedrijf. Telefonisch netjes te woord gestaan en er wordt gewoon nog tijd voor je gemaakt. Niets is te gek en alles wordt voor je uitgezocht zodat je vragen beantwoord worden. Mijn GoPro 7 om 11:00 uur besteld online en netjes dezelfde dag nog binnen rond de klop van 19:00 uur. wat een service.

Geen idee.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment

Meer personeel die gespecialiseerd is in de camera’s Ik kan ook lezen van het internet Ze hebben mij niet geadviseerd welke nachtkijker beter is en waarom,ze lazen gewoon van het internet En als een product niet op voorraad is nemen ze niet de moeite om te kijken wanneer t binnenkomt Ik had de camera nodig in mijn vakantie en nu is Mn vakantie om ik heb er dus niks aan gehad misschien een andere vakantie maar weer Dat mag er dus wel verbeterd worden

Pluspunten

zeer overzichtelijke site met goede uitleg over het product. ook de optie om bijpassende accesoires mee te bestellen vind ik zeer goed. verder alleen twee dikke duimen voor het bestellen en leveren van de spullen

kan zo niets bedenken wat er verbeterd zou moeten worden

Pluspunten

Juiste informatie en snelle service

Wachttijden verkorten

Pluspunten

uitgebreid assortiment vlotte levering scherpe prijs

Pluspunten

Ruim assortiment, goede prijzen en altijd snel in huis. Grootste pluspunt voor mij is de hulp die je (telefonisch) krijgt met vragen over het assortiment. Eén van de weinige redenen waarom ik soms een reguliere winkel boven online shop verkies. Maar dat is bij CameraNU dus niet nodig!

Pluspunten

1. Men denkt met je mee 2. Ze doen niet moeilijk over retouren wanneer achteraf blijkt dat je toch niet de voor jou juiste camera aanschafte. 3. Je krijgt de nodige tips en trucs mee 4. Tijdens het wachten kun je een kopje koffie nuttigen.

zo een, twee, drie kan ik geen directe verbeterpunten bedenken of het moet zijn dat ze met de bank een betere regeling kunnen treffen wanneer je er met een creditkaart wilt betalen. 2% kosten is niet niks.

Pluspunten

Artikel stond goed vermeld op de website en snelle bezorging

Geen alles is prima

Pluspunten

Duidelijke website, snelle en goede zoekmogelijkheden, aflevering volgens afspraak.

Ga vooral zo door.

Pluspunten

altijd prima service

Pluspunten

Friendly Immediate decision-making No bureaucracy Fair-priced Efficient

Pluspunten

Erg goede service, na een defect hebben zij juist gehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten goed en duidelijk uitgelegd op site.

Levering slecht. Pakket kwam in eerste instantie niet binnen en ging terug met als aanmerking dat we niet thuis waren. Ik was hier 4 uur voor thuis gebleven en had de deur open gelaten om de bel te horen. Ook de tweede dag bijna de bezorgen misgelopen, ben toen naar buiten gelopen omdat ik de auto zag staan. Ze reden toen al bijna weer weg!

Pluspunten

Alles prima afgehandeld, over het prijsverschil!

Pluspunten

Overzichtelijke website Snelle levering Goede klantenservice

Pluspunten

Open en eerlijke informatie die op website staat. Als je hun beld wordt je vriendelijk behandeld met open en eerlijk antwoorden.

Tip bij de verkoop van 2de hands apparatuur bij de info de aantal clicks vermelden in geval van foto apparaat.

Pluspunten

Super snelle levering Goede service Deskundig Klantvriendelijk

Pluspunten

Prachtige tas. Goed geïnformeerd over vertraging ivm niet op voorraad. Duidelijke info.

Tot nu toe geen

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling van de bestelde producten. Deze zijn altijd uiterst zorgvuldig verpakt.

Nvt

Pluspunten

Vriendelijk personeel en werd goed geholpen. Erg tevreden met mijn aan koop

Pluspunten

keurig netjes geholpen en bood voordelige alternatieven.

Pluspunten

Ik heb een papieren achtergrond rol besteld. Kleur komt goed overeen, hele snelle levering en direct een foto gemaakt van onze zoons.

X

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit Snelle levering

In het verleden problemen gehad met een retour zending. Hopelijk gaat de garantie iets vlotter, moest er ook iets aan zijn.

8 De Spijk

Urk 8321WT