Pluspunten

Bedankt CameraNu, ondanks alle drukte was mijn kerstcadeau helemaal op tijd binnen. Rond een uur of tien s'avonds besteld volgende dag in huis, Blij met mijn nieuwe Nikon flits!

Pluspunten

CameraNU.nl maakt waar, wat zij beloven

Zo doorgaan

Pluspunten

Super efficiënt enklantvriendelijk! Alles staat duidelijk uitgelegd en je bestelling is snel gemaakt. De kans op misverstanden is is heel klein als ik zie hoe professioneel ze te werk gaan. Ik ben ook tevreden met mijn bestelling!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vakkundig te woord gestaan aan de telefoon Zeer goede aftersale na de negatieve opmerkingen te v de verzending

Lens was niet goed verpakt, rolde door de doos.

Pluspunten

Snel netjes en altijd aardig

Pluspunten

Perfecte (telefonische) service. Snelle levering. Leuke acties!

Soms is het niet helemaal duidelijk wat voor kwaliteit een product heeft. Misschien een idee om jullie producten zelf ook te beoordelen.

Pluspunten

Mooie winkel en goede service. Snel nakomen van bestelde producten dat tijdelijk niet voorradig was.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Prima kwaliteit-prijs verhouding, efficiënte communicatie en levering conform belofte op site

geen

Pluspunten

Voor aanschaf van het product chat contact gehad met medewerker. Gevraagd om advies en uitleg. Deze was snel, duidelijk en kundig. aan de hand hiervan producten besteld. Snelle levering en goed verpakt. Top!

Pluspunten

Heel positief. Laatst een camera gekocht. Achteraf toch niet geschikt voor mij. Kon de camera zonder problemen inruilen voor een andere. Nu super blij met m’n nieuwe camera

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede aftersales; naar bevindingen aankoop informeren en met handige tips komen. Concurrerende prijzen Snelle reactie op feedback met een duidelijk en helder antwoord. Ik kan CameraNu.nl zeer zeker aanbevelen, gaat in de aftersales door, daar waar concurrenten het af laten weten. Chapeau!

-Prijsgarantie binnen de 30dagen bedenktijd. in mijn geval is prijs met 10euro gedaald. - Client meedelen in aftersales (mail) dat er tussentijds een cashback is toegevoegd waarop client ook recht heeft daar aankoppdatum binnen cashback periode valt

Pluspunten

Veelzijdig assortiment, goede communicatie en snelle levering.

N.v.t.

Pluspunten

Ik ben al langer klant bij Cameranu.nl en wat ze aanbieden op hun website is echt goed en ook in de winkel is alles echt goed geregeld en supergoed geholpen met eerlijke antwoorden. kan zeggen een super aanrader

nvt

Pluspunten

Levertijd zoals beloofd, zelfs in deze drukke tijd.

Pluspunten

Ondanks drukte order toch netjes op tijd geleverd !

Pluspunten

Snelle zending. Goede service.

Pluspunten

Goede website, interessante producten, snelle levering.

Pluspunten

duidelijk website

ik weet het niet

Pluspunten

Ik heb contact gehad met de klantenservice om een product ok te ruilen. Een vriendelijke dame stond me te woord. Dmv CTI techniek herkende ze me aan het telefoonnummer, wist direct waar het om ging. Ik was erg verbaast dat het probleem snel en correct werd afgehandeld. Ze heeft me geholpen met de keuze voor een alternatief. Daags daarna werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status(sen). Dit is klantvriendelijkheid in het kwadraat! Han Boin

Pluspunten

I have never been so happy to except exactly what I wait for. Easy and helpful - CameraNU.nl Buy what you want - get what you want!

Grow!

Pluspunten

Super snelle levering en top produkt

Nailstyling Twente

Pluspunten

Alles perfect in orde!

Pluspunten

Top bestelling, snel en makkelijk overzicht op de website. Bestelling was snel in huis en goed verpakt! Zeker vaker bestellen!!

Geen verbe******, ga zo door!

Pluspunten

Correcte dienstverlening, uitgebreid assortiment

8 De Spijk

Urk 8321WT