Pluspunten

Ontzettend goede klant contacten. Had een camera welke defect was en binnen de garantie termijn viel in overleg opgestuurd. Camera was door gestuurd naar reparateur ( nikon ) en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Perfect

Pluspunten

Ik zou hier zeker nog een keer iets bestellen. De geplaatste bestelling werd keurig op de aangegeven datum bezorgd, met een factuur met track and trace code via de mail zodra de verzending in gang was gezet. Prima service, niks op aan te merken!

Pluspunten

Had bij cameranu een reservering geboekt voor een lezing. Had daar nog een vraag over, even gebeld met cameranu en binnen twee minuten antwoord op mijn vraag. Top service! Goede service Overzichtelijke website Ruim aanbod

geen

Pluspunten

Zeer goede service !!! Tot 22:00 uur bereikbaar. Vragen worden niet door zomaar iemand beantwoord, maar door een specialist. Ik bestelde een Scoop die niet in hun assortiment zat en gaf aan wat deze elders koste; Cameranu.nl belde me op en ging ZELFS NOG ONDER DE PRIJS DOOR !!! Regelmatig dingen besteld; zeer tevreden. Een betrouwbaar adres !!! Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.

???

Pluspunten

Zeer netjes ingepakt en geen kans op beschadigingen. En volgens afspraak geleverd met duidelijke info vooraf over de levering. Bedankt!

Goed bezig.

Pluspunten

goede kwaliteit produkt, snelle en correcte levering!

Pluspunten

Mijn eerste bestelling bij camera.nu. Goede prijs en geen verzendkosten. Ik heb een lowepro slingshot 202 gekocht, zeer gunstig geprijsd omdat er al een opvolger is. Volgende dag in huis. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

Duidelijke website - interessante prijzen - gratis verzendkosten en ongelooflijk snelle levering (vrijdagavond besteld en zaterdagochtend geleverd) Toppie!

Pluspunten

Klant riendelijk en extreem service gericht Alles volgens afspraak gelopen Prettige behulpzame medewerkers aan de telefoon Je voelt je echt n klant Top bedrijf geweldige ervaring ik koop al bij ze sinds men begon aan de haven in Urk Al mijn professionel camera systemen

Pluspunten

Zeer goede service en correcte levering. De leveringstermijn- en voorwaarden werden volledig nageleefd. Ben zeer tevreden met mijn aankoop en nog meer tevreden over deze webshop, een aanrader !!!

Pluspunten

Super rap geleverd. Zeer goede prijs _kwaliteit .

Pluspunten

Super snelle verwerking en fijne klantenservice! Goede aftercare indien nodig

Pluspunten

geweldige klantensurves, helpen je graag als iets niet duidelijk is of niet lukt. alles snel in huis.

Pluspunten

Zeer snel en accuraat

Pluspunten

Mooi aanbod en snelle service. Per ongeluk 2x zelfde besteld waar zij achter kwamen en ook annuleerde dus ze nemen niet alles zo over wat heel fijn is

Tot nu toe geen

Pluspunten

Goede service, telefonisch goed geholpen en ook een foutje van mijn kant werd super snel en behulpzaam opgelost! Zeer tevreden met mijn producten en zal hier zeker vaker bestellen.

Niets, ga zo door!

Pluspunten

Eerst een lens besteld en later ook een lensdop besteld. Beide goed verpakt en snel geleverd.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

perfekte aankoop volgens afspraak

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment, goede prijs.

Nog niet gevonden.

Pluspunten

De service is too en het klant contact ook, vriendelijke en vakkundige mensen. Weten ze even niet hoe ze je moeten helpen dan gaan ze het uitzoeken en binnen afzienbare tijd belen ze terug. Een bedrijf waar ik vaak spullen koop

Pluspunten

goede, duidelijke informatie en advies snelle afhandeling bestelling vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering, alles compleet en het werkt. geen klachten

meer Hasselblad aanbieden

Pluspunten

Supersnelle levering en een vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Wat zijn we blij met ons Sinterklaas kado! Een blaasbalg voor het reinigen van een lens. Een welkome aanvulling op de gewonnen Canon Camera na gekozen te zijn door National Geopgrahic Junior Fotografie wedstrijd. De fotografie carrière kan van start.... nu nog meer accessoires aanschaffen via CameraNu

8 De Spijk

Urk 8321WT