Pluspunten

Ik kreeg mijn pakketje dezelfde dag binnen, top

Pluspunten

Al jarenlang mijn vertrouwde adres voor cameraspullen. Vriendelijke verkopers, goede service.

Op emails reageren. Contact via chat gaat wel helemaal goed en vlot.

Pluspunten

Bestelling (en) die ik tot nog toe hebt gedaan zijn prima in behandeling genomen en ook daarna keurig mij toegezonden. Dus voor mij is CameraNU.nl de winkel waar ik graag de dingen die ik nodig hebt bestel. Met vriendelijke groet, Kees van Duijn.

Zelf ben ik volledig tevreden dus verbeterpunten of tips heb ik zelf op dit moment niet.

Pluspunten

Online besteld en kreeg al snel een bevestiging in mijn mail. Door de drukte kon het later verzonden worden maar toch was het de volgende dag al in huis. Super snel!

Pluspunten

Mooie prijs voor een goed product hele goede en snelle levering als ik ooit weer wat ga bestellen in hun categorie kom ik zeker terug bij ze

Ik heb geen verbe****** of aandachtspunten ... ga zo door

Pluspunten

Prompt service. Confidence that what I receive will be in a new and unopened condition.

Pluspunten

Pluspunten

Heel geduldige medewerkers die geen verkoopdrang op je uit oefenen.

Ga zo door !

Pluspunten

Snelle levering met een zeer concurrerende prijs.

Pluspunten

Very fast delivery. Products as expected.

Pluspunten

snelle leverinh ruimt assortiment goede service

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice

Er zat geen uitleg bij voor de constructie van de octabox. Wellicht een idee om dit toe te voegen bij verzenden van een dergelijk produkt.

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijzen Heldere communicatie Duidelijke website

Voorraad op website klopte niet. Product was i.t.t. website niet op voorraad. Zou een nalevering worden dat 4-6 weken zou duren. Product was echter toch binnen 2 dagen binnen. Denk dat indicatie voor levering een heel belangrijk punt is voor een online consument dus die informatie moet accuraat zijn.

Pluspunten

Top service.

Pluspunten

Gewoon top ! Bestellen vanuit Belgie,en na twee dagen al in huis. Verder is de klantenservice behulpzaam en correct. CameraNu, heeft alles in huis aan scherpe prijzen. Daarom is CameraNu ook bij iedereen aan te raden vanwege zijn klantvriendelijkheid ,service en het aanbod . Aan alle medewerkers van CameraNU .NICE WORK!CONGRATS! Mvg : Steven

Pluspunten

Duidelijke website met eerlijke prijzen. Bestelproces was heel gemakkelijk. Aangezien het bij de post druk was met Black Friday kwam mijn pakket drie dagen later, daar kan Cameranu.nl uiteraard niets aan doen. Product was uitstekend verpakt waardoor er geen schade aan de camera kon komen onderweg. Mooie actie met de cadeaubon en de draagriem!

De draagriem is alleen heel erg lastig om die aan de camera vast te maken. Dit is me nog niet gelukt. Verder geen tips en alleen maar tops!

Pluspunten

Behulpzaam. Duidelijke website breed assortiment.

Mijn producten bevatte op de site niet alle benodigde specificaties. Het was gokken wat allemaal compatibel was. De chat functie bood geen uitkomst. Ik zou terug gebekt worden door een expert maar dit is niet gebeurd. Er is wel later een beknopte mail verzonden met wat aanverwante accessoires maar niet al mijn vragen werden beantwoord. De levering was vertraagd volgens de mail. Besteld op vrijdag voor 1200. Gaf eerst aan levering op zaterdag. Dit werd vervolgens maandag. Bij afhalen op maandag bleek het pakket echter al wel sinds maandag aanwezig. Jammer van de tegenstrijdige mails.

Pluspunten

Super goed als ik wat bestel volgende dag in huis snelle verzendingen en goede prijs kwaliteit ik heb het aan al mijn fotograaf vrienden verteld ga cameranu goedkoop goeie spullen

Ga zo door goed bezig tip met op ga snel weer wat bestellen

Pluspunten

Snelle levering en statusuodate werd regelmatig bijgewerkt.

Pluspunten

Top, snelle levering en eerlijke prijs

Pluspunten

Groot assortiment Scherpe prijzen Snelle levering Goede website Zelfs aangetekend verzenden geeft een goed gevoel

N.v.t.

Pluspunten

Goede vakkundige service

Pluspunten

Super service. Zeer snelle levering. Degelijk verpakt(breekbare delen).

Voor mij geen min punten.

Pluspunten

Goede service, men neemt alle tijd voor je als je advies wilt, grote sor******, snelle verzending bij online bestellen. Ik ben hier al jaren klant en dat in volle tevredenheid! Ik kom er graag maar bestel ook regelmatig online.

8 De Spijk

Urk 8321WT