Pluspunten

Snel antwoord op vragen Goed advies Snelle levering

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Snelle en verzorgde service.

Niets gevonden

Pluspunten

Zeer snel bezorgd Site werkt goed

Vooral zo doorgaan met de goede service

Pluspunten

De collectie is erg uitgebreid. Een goede service en uitstekende kennis van zaken. Een snelle afhandeling en bezorging. Geven goed advies en denken mee over de prijs/kwaliteit verhouding en waarvoor de aankoop het beste gebruikt kan worden.

Pluspunten

goede inleving in de vraag/ het probleem. Ik wilde een 2e kamera-unit op mijn reprozuil. Een ongebruikelijke vraag, maar ze hebben het voor elkaar gekregen tegen een schappelijke prijs.

Pluspunten

Perfecte service. Hier heeft men echt tijd en persoonlijk advies voor je. Kortom een hele fijne plek om iets te kopen.

Pluspunten

Goede uitleg op de site. Ik heb als leek zijnde de juiste camera en bijbehorende objectieven kunnen kopen! Zeer snelle en duidelijke levering/levertijd.

Wat mij betreft geen!

Pluspunten

Ze staan altijd voor je klaar en nemen alle tijd. Ze hebben regelmatig mooie en leerzame lezingen. Kort geleden meegdaan aan de cameranu huisfotgraaf experience. Dit was echt geweldig.

Pluspunten

Super geholpen bij de aanschaf van een tweedehands toestel, geen drammerige verkoop van accessoires, goed ingeschat door de verkoper.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden! Een mooi overzicht op de website! En met vragen kan je er terecht! De producten die ik gekocht heb ! Zijn super mooi van kwaliteit. En de levering was snel je kreeg mailtjes als her verzonden was, En je kon zo ook zien wat de status was van lever data. Producten snel in huis! Ik ben zeer tevreden! Bedankt!

Pluspunten

Mijn screenprotector voor mijn Sony A7s was snel geleverd! Ik heb hem onmiddelijk bij ontvangst op mijn camera geplakt en het werkt prima. CameraNU.nl is een leuke website met een uitgebreid aanbod aan camera accessoires voor mijn camera. Hier ga ik zeker nog op bestellen!

Pluspunten

Snelle service bij omruilen.

Nog beter controleren of de aanbiedingen op elkaar af gestemd zijn. (camera en bijpassende tas)

Pluspunten

Zoals steeds, vlotte levering van een topproduct (Hahnemühle fotopapier) door mijn favoriete webshop.

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam de medewerker neemt de tijd om de vragen van de klant te beantwoorden. Dit is mij al vele malen overkomen bij aanschaf van foto apparatuur.

Pluspunten

Goede service. Zoals het gewoonmoet zijn.

Pluspunten

Vandaag een Godox softbox 120cm ontvangen. Helaas was er een defect aan. Dankzij de super service van CameraNU.nl, werd dezelfde dag nog een nieuw exemplaar verstuurd.

Pluspunten

Klantcontact is uitmuntend

Pluspunten

*Zeer snelle levering *Handig verpakt *Duidelijke website

Niks op aan te merken

Pluspunten

Snelle levering ,alles duidelijk op de site

Pluspunten

Goede snelle service!

Pluspunten

Snelle goede service

geen, ga zo door!

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Uiterst nette reactie vanuit de helpdesk. Er was een klein probleempje voorgevallen met mijn bestellen. Ik belde die avond direct de help desk en werd erg netjes te woord gestaan. Het probleem werd binnen enkele minuten opgelost en kreeg de volgende dag keurig mijn bestelde artikel binnen! Ik heb al vaker artikelen besteld bij CameraNU.nl en ik ben een erg tevreden klant. Ik raad deze website iedereen aan.

Geen verbeter punten, erg goede service en duidelijke website!

Pluspunten

Klantvriendelijk Deskundig

8 De Spijk

Urk 8321WT