Pluspunten

Snelle levering, keurig afgehandeld. Ook goede chatroom-functie waar de juiste kennis aanwezig is

Zou het niet kunnen bedenken momenteel

Pluspunten

Prima service! Altijd telefonisch bereikbaar en betrouwbare en snelle levering! Kortom ik ben blij met CameraNu.nl

Pluspunten

Ook telefonisch contact gehad met Camera.nu en goed geholpen.

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Heel af en toe mis ik een item in het assortiment.

Pluspunten

Mooie producten en zeer snelle levering.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakt en voor de beste prijs.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs.

Pluspunten

Ik doe ontzettend graag aankopen bij cameraNU.nl. Ze hebben een fijne website, goede prijzen en een geweldige service! Een paar uur nadat ik mijn lens besteld had, kreeg ik hem al thuis geleverd!

Pluspunten

Product was niet op voorraad en na telefonisch overleg toch besteld. Kreeg na telefoontje te horen dat product verwacht werd op datum X. Echter levering was al voor die datum. Was ook nejes middels mail vooraf aangegeven.

Website is niet direct duidelijk waar nu precies 5jr. garantie voor geldt. Blijkt dat 5jr garantie op alle pagina's staat als koptext. Beter is die alleen te tonen op die pagina's waar het op van toepassing is.

Pluspunten

Tip top geregeld, en niet te geloven: op zaterdag besteld , op zondag bezorgd !! Bovendien goede betalingsmogelijkheden. Zeer betrouwbare online winkel . Kom hier zeker nog eens online neuzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie winkel! Ruim assortiment!

Ik heb de neerbuigende toon in het verkoopgesprek als onnodig en onprettig ervaren!

Pluspunten

Snelle levering, goed verzorgd. Altijd weer!

Pluspunten

Snelle levering, na vergelijking op internet, toch steeds weer! De goedkoopste! Netjes hoor.

Geen en houden zo.

Pluspunten

Zeer snel geleverd en keurig verpakt, perfect.

Pluspunten

Goede service. Snelle afhandeling. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

Duidelijke website , snelle nette levering . Ik zal volgende keer graag weer iets bestellen .

Pluspunten

- uitstekende levering: werd van elke stap in de verzending op de hoogte gehouden - mooie prijs - is op te halen in Apeldoorn: "zit je niet hele middag op pakketdienst te wachten: je gaat als het je zelf uitkomt"

- geen verbeterpunten aan te geven

Pluspunten

Bij het oriënteren op een nieuwe camera zijn al mijn productvragen helder en compleet beantwoord, waardoor ik al snel een keuze kon maken. De klantenservice heeft duidelijk verstand van zaken. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met de Panasonic Lumix DMC-FZ300. De levering was zeer snel. Alle accessoires waren direct mee te bestellen, waardoor ik de camera gelijk kon gebruiken. De aftersales heeft een probleem met één van de accessoires zeer netjes en kosteloos opgelost. Absoluut een aanrader!

Korting aanbieden op alle accessoires bij het bestellen van een camera. Nu zijn de voordeelsets te beperkend als je net een andere accu of geheugenkaart wilt hebben. Daarnaast is het onhandig dat een klein en goedkoop product aangetekend wordt verstuurd, terwijl dit gewoon door de brievenbus past. Nu moet je hier speciaal thuis voor blijven.

Pluspunten

Ik werd heel goed geholpen, en de levering was op tijd. Had ik speciaal voor gebeld, en dat bleek allemaal nog te kunnen. Super

Pluspunten

Ik heb al meerdere keren besteld bij cameranu en elke keer is het een goede service en snelle levering. Ook zijn ze erg klantvriendelijk en helpen je graag. Ik raad cameranu.nl zeker aan!

Pluspunten

supersnelle levering, prima afhandeling van de order

Pluspunten

Geweldig snelle service, vriendelijk personeel, goed geholpen.

Geen.

Pluspunten

Mijn lievelings fotografie winkel. Onderscheid zich met de allerbeste service.

Blijf vooral zoals jullie zijn.

8 De Spijk

Urk 8321WT