Pluspunten

veel

geen

Pluspunten

snelle levering, goede service, betrokken en vriendelijk personeel.

Het item wat ik ontvangen heb was niet compleet. Maar de klantenservice heeft dit perfect voor me opgelost. Het is een prima bedrijf waar de klant tevredenheid een prominente plek heeft.

Pluspunten

Ze leveren prima produkten. Snel, betrouwbaar. Doen wat ze zeggen. Prijsstelling goed. Overzichtelijke website.

Pluspunten

Op de site is goede informatie te vinden over de verschillend producten. Het aanbod van producten is groot en betaalbaar. Producten worden goed verpakt voor verzending zijn snel in huis. Prima service!!

Pluspunten

Een super fijne rijstzak die stevig en goed draagbaar is. Mooie kleur en ook zeker goed afgewerkt.

Nog niet ondervonden.

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk en denken goed met je mee!

Snellere afhandeling, als klant moet je redelijk lang wachten voor je geholpen wordt.

Pluspunten

Groot aanbod tegen aantrekkelijke prijzen. Snelle gratis levering. Goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending-Veel keus

Retourkosten vergoeden i.p.v. klanten hiervoor laten betalen

Pluspunten

Snelle reactie op mail en geen aanmerkingen op de levering. Goede ervaring met mijn bestelling.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij de aankoop van mijn camera en lens. !!!

Open nog een winkel in het midden van het land.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, enthousiast over de mooie kleur stof en het materiaal.

De kwaliteit van de stof valt me tegen; het handvat heeft al losse steekjes (scheuren), slechts na 1x gebruiken, dat vind ik echt zonde. Ik ga hierover nog contact met ze opnemen.

Pluspunten

Prima kwaliteit aan aanvaardbare prijs

Levering iets later dan verwacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen, goede en vrfiendelijke klantenservice.

De volgende dag bezorgen is onzin!!! Heb camera Vrijdags op tijd besteld en deze zou dus Zaterdag geleverd moeten worden. Kreeg camera pas DInsdag.

Pluspunten

Snelle leveringen. Proffesioneel advies. Uitgebreid assortiment. Goede service.

Pluspunten

zeeer positief. ze staan mij altijd tewoord als ik iets wil vragen over mij produckt. ook via de telefoon. echt een aanraden cameranu .nl de winkel die echtalles heeft op camera en op video gebied plus nog veel meer. tevreden klant :)

Pluspunten

Buitengewoon snel geleverd. Het lag de volgende morgen al in de bus. Daarnaast werkt het SD kaartje perfect.

ik kreeg een SD kaart die door een andere cliënt al een keer opengemaakt was. Dat staat niet heel netjes. Misschien is een kleine korting bij dit soort artikelen een idee?

Pluspunten

Afgelopen week heb ik voor de eerste keer kennis gemaakt met de CameraNU. Ik ben een nieuwe hobby gestart, namelijk fotograveren! Ik moet dus veel spullen aanschaffen en dat heb ik ook bij CameraNU gedaan. Ik heb mijn bestelling, een tweedehands lens en nieuwe cameratas, laat in de avond doorgegeven. De gehele bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag netjes binnen. -heel snelle verzending (volgende dag binnen) -goede communicatie (kreeg de zelfde avond nog een melding dat post.nl de aanmelding had ontvangen) -kwaliteit (niets aan te merken op de spullen. Ook de tweedehands lens voldoet exact aan de beschrijving; geen gebruikerssporen) -prijs (kon de aangeschafte producten nergens goedkoper vinden) Ik zou deze firma van harte aanbevelen. Omdat ik nog veel spullen wil aanschaffen zal ik in de toekomst zeker weer bij hen bestellen.

Pluspunten

Vlotte levering van een grote bestelling. Er werd ook nog telefonisch kortgesloten of de bestelling per koerier of PostNL moest worden bezorgd. Erg prettig.

Geen, ik was tevreden.

Pluspunten

Externe HDD besteld. Goed verpakt en snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Fijn bedrijf! Snelle meedenkers! We hadden met spoed een nieuwe audiozender nodig, achteraf bleek hier een onderdeeltje van te missen. Gebeld, gelijk geholpen en de volgende dag lag het missende onderdeeltje al keurig verpakt in de bus.

Ga vooral zo door, jullie klantenservice is top!

Pluspunten

Snel, accuraat en netjes!!

Nee, super netjes!

Pluspunten

deskundig personeel, klantvriendelijk, goede klachtafhandeling, goede bereikbaarheid zowel fysiek als digitaal, zeer ruim aanbod, altijd gratis verzenden, betrouwbaar

kan niks bedenken

Pluspunten

Goede service. In de winkel nemen ze de tijd voor je Op de website is het duidelijk zichtbaar n een lang omruil termijn wat mijn persoonlijk goed uitkwam

Blijf zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel contact via mail betreft bestelling, factuur en verzending

8 De Spijk

Urk 8321WT