Pluspunten
De periode voorafgaand aan de Photokina is altijd spannend. Lang uitgekeken naar de aankondiging van de Fujifilm XT3. De site van CameraNU in de gaten gehouden en tot mijn verbazing was de camera al tijdens de Photokina in voorraad! Ik wilde mijn XT1 inruilen, dus snel naar Urk gereden, want dat is voor mij altijd feest. Een volgnummertje gepakt en natuurlijk een kop koffie. Even op je beurt wachten is daar geen enkel bezwaar; je kunt alle ruim uitgestalde producten op je gemak bekijken. Mijn keuze lag al vast, dus met de koffie naar de leestafel die veel informatie biedt voor wie deze winkel niet voor niets bezoekt. Koffie nog niet op wanneer je aan de beurt bent? Gewoon mee nemen naar de balie, er is plaats genoeg.
De inruil was snel geregeld en naar tevredenheid. En wanneer je aan de beurt bent, ben je dat ook echt. Er is alle tijd om de aankoop op je gemak te bekijken en geadviseerd te worden mocht je er nog niet uit zijn. Of gewoon eens te praten over alle ontwikkelingen die de fotografie momenteel door maakt. De doorbraak van spiegelloze full frame camera's bij de grote merken bij voorbeeld. Knap dat de medewerkers alles weten van zo'n breed scala aan producten. Super tevreden dus! Bij de uitgang nog een gratis fotoblad mee genomen en toen terug naar huis, maar niet zonder eerst op het industrie terrein, vlakbij CameraNU een echt Urker visje gegeten te hebben. Wat wil je nog meer? Nou, zo snel mogelijk de XT3 uitproberen natuurlijk.
CameraNU, het was weer feest!