Pluspunten

zeer tevreden over CAMERA NU.NL tot in de puntjes geregeld van bestelling tot aan verzending aan huis om aan te bevelen ik geef 10 sterren

een perfect bedrijf eerlijk en komt alles na wat ze beloven

Pluspunten

overzichtelijke website, zeer prompte levering tegen een scherpe prijs. Ik zal zeker terugkomen.

Pluspunten

Erg tevreden over de service!! Ik heb 2 weken geleden een Sigma 2.8 lens gekocht. Aangezien ik niet tevreden was over de kwaliteit, was ruilen geen enkel probleem. Er werd goed meegedacht over een goede oplossing die werkt! . Inmiddels, door de jaren heen een Nikon camera + verschillende lenzen gekocht. Dik tevreden!!!

Pluspunten

De bestelling is heel vlot en op 2 dagen tijd was die bij mij thuis in Belgie. Een plezier om zaken te doen met deze firma. Doe zo verder.

Tot nu toe alles in orde.

Pluspunten

Perfect bereikbaar, zeer goedkoop, geen verzendkosten en uiterst snel in bezorgen. Een dikke 10..!!!

Pluspunten

Goede proactieve communicatie en erg snelle klachtafhandeling, ik krijg de indruk dat de interne processen erg goed op.orde zijn!

Geen, top bedrijf!

Pluspunten

Zeer snelle levering, prima prijs. Geen aanmerkingen

Pluspunten

Levering zoals altijd stipt en goed uitgevoerd. Ondanks een klein bedrag toch zonder verzendkosten. Daarmee maak je net het verschil.

Pluspunten

Niet alleen vriendelijk maar ook behulpzaam voor het vinden van een oplossing. Snelle bezorging.

Pluspunten

Over bijna alle producten 5 jaar garantie. Ze zijn super goed in communiceren naar de klant. Snelle verzending.

Geen!

Pluspunten

Goede service.Medewerkers nemen de tijd om uitgebreid advies te geven en hebben veel kennis!

Nvt

Pluspunten

CameraNU is een top bedrijf . Ken ze al toen ze nog op de locatie zaten midden op urk. Kan ze iedereen aanbevelen .

Moeilijk . Vaak lange wachttijden als je er bent . Aan de andere kant wil je ook de aandacht . En die krijg je als je aan de beurt bent .

Pluspunten

Snelle correctie service

Gewoon door blijven gaan

Pluspunten

Super snelle levering, goede service door snelle reactie op mail.

Pluspunten

Goede service, in de winkel vriendelijk personeel die echt de tijd nemen om samen met jou een goed overwogen keus te maken. Geven goed advies en kijken echt naar wat bij je past kwa eisen. Ook online word je goed geholpen, snelle levering.

Tot nu toe geen

Pluspunten

Een prachtig bedrijf dat niet alleen alles op het gebied van licht, beeld, camera's en objectieven kent en op voorraad heeft. Ze denken, als je daar behoefte aan hebt, met je mee en geven desgewenst vakkundig advies. De prijzen zijn de laagste van Nederland en de levering is razendsnel...

Pluspunten

Leuke aanbieding! Super snelle levering. S'avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Alles was netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Wederom bestelling geplaatst. Volgende dag alles keurig verpakt in huis. Top service keep it up!

Pluspunten

Enorm snelle en duidelijke service! Een niet te missen garantie en vriendelijk kontakt (telefonisch kontakt gehad) ook goedkoop.

Meer adverteren! Meer mensen moeten genieten van hun goede aanbiedingen

Pluspunten

Ben zeer goed geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe camera. Medewerker had veel kennis en gaf me goed advies, om een goede afweging te maken, welke camera ik moest nemen. Er waren ook voldoende camera's aanwezig om even te voelen en te bekijken.

Pluspunten

Had Last minute Gopro nodig! Zelfs Coole Bol kon het niet meer leveren op tijd. Alleen CameraNu en super scherp!

Pluspunten

Altijd super goed!!!

Pluspunten

Een bezoek aan de winkel om de door mij gewenste EIZO monitor te bekijken viel door een algehele stroomstoring op Urk in het water. Maar van de nood werd een deugd gemaakt en ik kreeg een voortreffelijke uitleg over de verschillende monitoren. De dag erop om 12:30 uur gebeld en om even voor 17:00 uur stond de monitor in Waddinxveen. Wat een absolute top service. Na mijn Sigma 150-600 objectief en de EIZO monitor weet ik één ding heel zeker: mijn nog nieuw aan te schaffen A3+ printer en een nieuwe Canon camera worden ook op Urk aangeschaft.

Never change a winning team!! Dus vooral doorgaan met de kwaliteit die jullie nu leveren.

Pluspunten

Geen verbeterpunten, is prima zo, duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

Stipte/snelle levering.

Geen!!!

8 De Spijk