Pluspunten

Perongeluk had ik mijn verkeerde huisnummer in gevuld, gelijk emaild dat dit niet goed was, de volgende dag gewoon op mijn goede adres mijn pakketje mogen ontvangen en een mail ontvangen dat het geregeld zou worden.

Geen, super goed.

Pluspunten

Zeer acuraat en deskundig. Ruim assortiment en voor elke video en fotograaf wat wils en passends. Makkelijk te bereiken en snelle verzendingen.

Pluspunten

Overzichtelijke website Ruim assortiment Snelle levering Nette prijzen Tussendoor even een andere webshop geprobeerd, maar heel snel weer terug bij Cameranu.nl

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke specificatie, makkelijke site.

Pluspunten

Handige website, eenvoudig in gebruik

Geen verbeterpunten momenteel

Pluspunten

Ik kan aanbevelen.

Zo blijven werken.

Pluspunten

Precies geleverd volgens verwachting

Dure verzendmethode voor heel klein onderdeel. Kosten daarvan niet in verhouding tot risico.

Pluspunten

Snelle bezorging en producten goed verpakt

Pluspunten

Wij hebben een tripod selfiestick met afstandbediening gekocht. Echter deze afstandbedieding ging al heel snel stuk. Kan gebeuren, fabrieksfoutje. Gratis hebben we een nieuwe thuisgestuurd gekregen. Super service!!

Pluspunten

Meerdere malen goed geholpen via de online chat toen ik vragen had over producten. Snelle levertijd.

geen

Pluspunten

Camera besteld die nog mee op vakantie moest. Camera was de volgende dag al geleverd. Veel plezier gehad met deze camera op vakantie. Goede keuze!

Pluspunten

- informatie op de website is altijd up to date. - snelle levering - produkten zijn goed verpakt

Komt zo niet in mij op.

Pluspunten

Ontzettend veel keus, goede productomschrijvingen, snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Voor de eerste keer gekomen en ook vrienden meegenomen Een mooie zaak en het was meteen raak Geen wachttijden wat ons kon verblijden Verkopers met veel verstand van zaken, het voelde goed en zijn blij met de panasonic waar we mooie foto's mee kunnen maken.Een 10+ en we bevelen jullie aan en zijn tevreden naar huis gegaan.

meer reklame maken, wij doen het ook voor jullie.

Pluspunten

Goede service, en uitleg. Prima koeriersdienst die heel goed omgaat met je pakket, en zeer vriendelijk. Alles goed verpakt. snelle levering.

Pluspunten

Prima service. Scherpste prijs. Duidelijke info. Aanrader.

Pluspunten

Compleet op gebied fotografie. Goede service en geen gezeur etc. Je wordt snel te woord gestaan, zowel per telefoon als per email. Bedrijf heeft kwaliteit en klantgerichtheid waar vele andere bedrijven een puntje aan kunnen zuigen. Goede en uitgebreide sor******. Tevens werken er mensen die ook ECHT verstand van hebben !

Ik schrijf al aardig wat reviews, want koop echt veel bij dit bedrijf. Ze schermen met elke maand een verloting als je een review schrijft, maar dat kunnen ze beter weghalen, want na 7 jaar dat ik al artikelen koop bij CameraNU.nl nog nooit een waardebon gezien :) Dat is de enige kritiek die ik kan hebben :)

Pluspunten

Altijd goed advies en vriendelijke mensen

Geen vind het altijd top

Pluspunten

Super goed geholpen door de verkoper en met een gedegen uitleg van het gekochte artikel

Pluspunten

vlotte en correcte levering

Pluspunten

Kennis van het verkopend team

Wacht tijd

Pluspunten

Uiterst vriendelijk en deskundig geholpen Altijd alle tijd voor de klant Zeer goede no nonsens service Zeer aanbevelenswaardig

Pluspunten

Zeer ter zake kundig. Professionele bejegening

?

Pluspunten

Heel groot assortiment en fijne beschrijvingen. Snelle levering.

8 De Spijk

Urk 8321WT