Pluspunten

supersnelle levering en goede service!

geen

Pluspunten

Op voorraad Ruime keuze snelle service

In deze branche is weinig concurrentie. prijzen bij andere zijn identiek. j

Pluspunten

Fijne service, snelle bezorging

Pluspunten

Prima artikelen, redelijke prijs en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goede service, prima helpdesk

Pluspunten

Zeer snelle, correcte levering

Pluspunten

Kennis, fijn team en snelle levering

Pluspunten

Uitstekende klantenservice, snelle levering en snelle reactie op email. Eerlijk advies. Prima prijs voor product.

Pluspunten

snelle levering, en uitgebreid aanbod aan cameraspullen

geen, in de toekomst meer filialen??

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

Super geregeld en goede afhandeling.

Niet van toepassing

Pluspunten

snelle en vakkundige afhandeling en levering

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering goed en de prijs is ook netjes.

Pluspunten

De medewerkers hebben veel productkennis en weten die goed over te brengen, waardoor je de juiste keuzes kunt maken.

Pluspunten

Deskundigheid, meedenken met de klant, goede koffie. Internet; snelle levering

Na aanschaf (in mijn geval een Canon Ef 70-200 L 2.8 IS) via internet, informatie geven over de cashback-actie.

Pluspunten

CameraNu.nl heeft een goede service en kwaliteit staat hier hoog in het vaandel! aardige servicedesk medewerkers die je verder helpen op specifieke vragen.

Artikelnummer van producten zijn op de website moeilijk te vinden. verder prima site.

Pluspunten

Groot aanbod, scherpe prijzen en een hele snelle levering. Top bedrijf waar ik graag online mijn aankopen doe.

Pluspunten

Veel op voorraad en snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering van het juiste product

Pluspunten

Snelle vlotte levering.

Pluspunten

geweldig goede site, mooie prijzen, snelle correcte levering en bij vragen/problemen hele goede en vakkundige hulp

Pluspunten

Goed website en een mooie winkel in Urk. Mensen nemen de tijd en geef deskundige advies. Als het druk is in de winkel is er genoeg om te bekijken met een kop koffie daarbij. Kopen via de webwinkel is simpel een goederen wordt vlot geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen

Klantenservice. Mewerkers komen afspraken niet na. Ik had een Fuji flitser besteld met zender. Deze had nog 1 dag 30 euro korting. Geleverd werd een Olympus flitser met een Fuji zender als een bundel verpakt in plastic en met tie-wrap. Kan gebeuren. Email contact gehad met de klantenservice. Reactie: "Hahaha dat is de verkeerde". Ik moest alles terugsturen en heb dit direct gedaan. De juiste kit zou toegestuurd worden. Vervolgens kreeg ik een email met het bericht dat de Olympus flitser niet meer op vooraad was. Ik weer bellen: het gaat om Fuji. De losse flitser is op voorraad en de zender ligt bij de afdeling retouren. Na het weekend zou het toegestuurd worden. Dinsdag kreeg ik een email: "we hebben nog even naar dit alternatief gekeken maar dat is geen optie. We kunnen volgende maand leveren." Ik weer bellen. Ze hadden nog niet gekeken bij de afdeling retouren. Ging de medewerker gelijk doen en ik zou teruggebeld worden. Dit is niet gebeurd. Ik voelde me echt alsof ik in een aflevering van "Ook Dat Nog" beland was. Een combinatie van onwil en onkunde maar vooral dat eerste. Heel bijzonder dat het oplossend vermogen van de klant moet komen. Daarna kreeg ik geen reactie meer. Ik heb toen een email gestuurd of ik aub m'n geld terug mocht. De kit 's avonds laat bij de concurrent besteld en deze had ik de volgende dag in huis. Update enkele dagen later: Bianca van de klantenservice heeft contact met me opgenomen en excuses aangeboden voor het verloop. Deze heb ik geaccepteerd

Pluspunten

Goed advies, snelle levering, ruime keus

8 De Spijk

Urk 8321WT