Pluspunten

Veel keus, supersnel geleverd en je kan zelf kiezen wanneer het bezorgd wordt; ook in het weekend of 's avonds :)

Als beginnend fotograaf zou ik graag op de website wat meer begeleiding krijgen bij het kiezen van de juiste producten

Pluspunten

mooie duidelijke en betrouwbare website makkelijk om bestellingen te plaatsen snelle levering van bestelde artikelen Facebookpagina ook prima

Ik zou het niet weten. Ben voor de volle 100 procent tevreden.

Pluspunten

Had een artikel besteld wat achteraf niet aan mijn verwachting voldeed. Geen punt bij CameraNu. Gewoon teruggestuurd en binnen 3 dagen het geld terug ontvangen. Netjes

Pluspunten

Compact neutraal uitziend tasje, waar mijn Canon 1000D precies in past! Omdat hij geen loze ruimte heeft, kon ik tijdens vliegreis de tas gemakkelijk in mijn rugzak stoppen (handiger dan veel lossen tassen). Extra vakjes zijn handig voor accu etc. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Grote klantvriendelijkheid. Medewerkers denken mee om oplossingen te zoeken en daarbij ook de prijs in de gaten houden, de laagst mogelijke... ;)) Dringen niet aan om nadat ze info gegeven hebben, dan ook de bestelling te plaatsen. Laten je echt vrij. Het wordt saai, maar snelle levering is een féit! En goede beschermende verpakking. Gewoon een GOED bedrijf met kwaliteit spullen!

geen

Pluspunten

Goed snelle service!

Pluspunten

Snel en goed

Misschien wat meer huismerken?

Pluspunten

Snelle en probleemloze levering tegen zeer concurrerende prijzen

Pluspunten

Doet wat het beloofd, goede service en indien nodig duidelijke uitleg.

Meer vestigingen, ik zie nog graag een product voor ik het koop en Urk is best ver weg.

Pluspunten

Vriendelijk en goed geschoold personeel.Snelle verzending.

nee

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Duidelijke website. CameraNU.nl maakt waar wat anderen vaak beloven!

geen

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke prijzen. Geen gezeur. Kennis van zaken.

Pluspunten

Ben sinds 2017 overgestapt van de concurrent naar CameraNU.nl. Waarom? CameraNU.nl levert naar afspraak, dus op tijd en zonder smoesjes. Retouren? Geen gedoe, mag gewoon terug worden gestuurd, geld is snel terug op rekening. Daarnaast zeer compleet aanbod, geen raar hip informeel taalgebruik, geen dagelijkse spam in de mail en een snelle site. Hoort wat mij betreft bij de grote, stabiele webshops van Nederland.

Spaarpunten systeem o.i.d.

Pluspunten

Top anders niks, ja misschien Super maar alles is goed geregeld. tot de volgende keer maar weer.

Pluspunten

Ik heb een week geleden een Nikon D3400 gekocht bij Cameranu.nl en ik ben ontzettend tevreden. Ik had hem gelijk de volgende dag in huis in een mooie stevige doos. Hierin zaten luchtkussens die de camera goed beschermde. Ook houden ze een hele goede communicatie met de klant. Ik heb bij elke stap een mail gehad, zodat ik precies kon zien waar ik was in de bestslling en wanneer de betaling was ontvangen. Ik raad deze site zeker aan!

Helemaal niks, topsite!

Pluspunten

bestelling snel en goed verpakt geleverd.

Pluspunten

Garantie geval zeer goed opgelost. Gelukkig bestaan dit soort bedrijven nog waar service hoog in het vaandel staan

Pluspunten

Snelle levering. Goed ingepakt.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf. Fijne website, duidelijke uitleg over producten, Diverse prijscategorieën en snelle afhandeling en levering Bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd en uiteindelijk goed geholpen naar aanleiding van een vergissing in de bestelling. Er is een passende oplossing aangeboden.

Zorg voor een goede service aan de voordeur, i.p.v. achteraf.

Pluspunten

Goed geholpen bij het maken van mijn keuze,voldoende en goede informatie van verkoper!

Blijf vooral zo doorgaan!!

Pluspunten

het bestelde produkt is in goede staat ontvangen; de communicatie hierover was duidelijk

Pluspunten

Snelle levering, laagste prijs!!

Pluspunten

Er is een grote voorraad van zo ongeveer alles van wat met fotografie te maken heeft. De levering is zeer snel en accuraat.

Pluspunten

Goede en eerlijke hulp en informatie.

8 De Spijk

Urk 8321WT