Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en open ontvangst. De winkel is verder erg netjes en overzichtelijk.

Pluspunten

Onlangs bij CameraNU.nl een 50mm Objectief gekocht. Eerst had ik nog wat vragen, die op een vriendelijke manier beantwoord werden. levering was correct en buitengewoon snel. Daarbij nog eens een service, van extra garantie............ Ik ben dus zeer tevreden, echt een aanrader CameraNU.nl !!!!

Pluspunten

Nette snelle levering fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden.

Pluspunten

Mijn nieuwe camera in de ochtend besteld en in de middag keurig thuis geleverd! Geweldig! Alles is netjes verpakt en prijs /kwaliteit verhouding is prima. Zeer tevreden!

Pluspunten

Mooie winkel en prima website, vriendelijk, goed en vakkundig personeel.

Urk is wel erg ver weg, iets meer richting centrum van het land zou prettiger zijn. Misschien is Almere een optie?

Pluspunten

Snelle levering Goede prijzen Groot aanbod

Niet

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Nadat de levering niet de volgende dag geleverd kon worden door een fout van de kant van CameraNu hebben ze een goede oplossing geboden door de bestelling nogmaals te doen zodat die zondag geleverd kon worden. De extra kosten voor de zondaglevering kreeg ik netjes terug gestort.

Voor 00.00 uur bestellen is volgende dag bezorgen is iets waar je van op aan moet kunnen als ze dit zeggen.

Pluspunten

Erg professioneel en behulpzaam. Duidelijk en goed advies. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen en zorgen dat je met de juiste producten het pand verlaat.

Pluspunten

Men neemt echt alle tijd. Niets moet en je wort niet in een vervelende richting gestuurd dan wel geduwd. Ook het vertrouwen wat men in je heeft. Neem het toestel D800 maar mee naar buiten en probeer maar even hoor. Super!

Echt geen verbeterpunten. Koffie smaakte ook nog eens prima.

Pluspunten

Duidelijke website Uitstekende levering (zaterdag besteld zaterdag in huis) Leuke acties

Pluspunten

De service in de winkel was super goed. Naast het feit dat ik goed werd geinformeerd en geholpen met al mijn vragen hielp men ook met veel plezier om de camera gebruiksklaar te maken. Toen ik aangaf dat ik wat problemen had met een Tamron lens werdt ik meteen naar de klantenservice verwezen waar men me erg goed hielp en de lens gingen opsturen voor reparatie. Mijn ervaring was echt super goed.

Misschien een koekje bij de koffie...;-)

Pluspunten

Snelheid! ‘S avonds om half 12 besteld, nog geen 12 uur later thuisbezorgd. Chapeau!

Pluspunten

CameraNU is een plezierig bedrijf. Op de website vind je alle producten keurig omschreven. In de winkel kun je de producten zien, voelen, aanraken en proberen. In een woord: perfect! Het personeel in de winkel is professioneel, denkt mee en weet je beleving compleet te maken.

Geen!

Pluspunten

Kreeg netjes een bericht over een prijswijziging. Had een extra accu nodig voor mijn camera en bij CameraNU.nl was hij 30% goedkoper dan elders. Even bestellen en de volgende dag in huis zonder verzendkosten.

Pluspunten

Snelle levering! Super kwaliteit! Mooie producten!

Nederlandse gebruiksaanwijzing. Dat vond ik wel jammer. Mijn Engels is niet zo goed.

Pluspunten

ik vind cameranu een goed bedrijf omdat je altijd goed geholpen wordt en ze hebben gewoon de tijd voor je geen gevoel dat je even snel geholpen moet worden zodat ze naar de volgende klant kunnen. Je krijgt gewoon goed advies en prijs technisch zijn ze goed

Pluspunten

Alles volgens de beschrijving en de snelste levering die ik ooit had - om 11:30 besteld en 18:00 uur thuisbezorgd! Ik ben superblij met alles.

Pluspunten

Vlotte levering. Duidelijke beschrijving op de website.

Pluspunten

Goede communicatie en een goede prijs. Snelle levering ook. Goed zaken doen zo.

Eigenlijk niets.

Pluspunten

Al diverse keren hier iets gesteld en altijd perfect verlopen. Mijn laatste aankoop was een Metz M400 flitser. Per ongeluk de uitvoering voor Sony gekozen. Dit zag ik omstreeks 22.00 uur. Gebeld en meteen werd dit omgezet in de juiste versie voor Olympus. Dus ook nu weer perfect gegaan.

Ik wil meestal laten bezorgen bij een PostNL-locatie. Ik vind het altijd wat moeilijk om op de juiste plek op de website, waar ik dat kan aangeven te komen

Pluspunten

Betrokken medewerkers, met kennis van zaken!

Pluspunten

Super goede service en goed kwaliteit materialen

Pluspunten

Ruim aanbod, prima prijs/kwaliteit verhouding., regelmatig mooie acties en altijd supersnelle levering in prima verpakking.

In geval een artikel tijdelijk niet in voorraad is kan er misschien een vrijblijvende indicatie worden gegeven. Dan weet je beter te kiezen of je alles in 1 keer wilt ontvangen of toch al een deel per direct en de rest later. Als je die termijn niet weet kies je waarschijnlijk makkelijker voor het laatste, is toch minder duurzaam.

8 De Spijk

Urk 8321WT