Pluspunten

Prima prijs-kwaliteitverhouding. Razendsnelle levering. Goede service.

n.v.t.

Pluspunten

Ze helpen je overal mee zowel in de winkel als online ! De prijzen zijn ook goed te doen bij Camera Nu

Tips: geen tips alles is top top voor elkaar !

Pluspunten

Alles perfect geregeld en afgehandeld.

Pluspunten

Zeer positieve ervaring met CameraNU.nl, bestellen gaat makkelijk en snel. Duidelijke omschrijving van de producten en levering werd duidelijk gecommuniceerd. Binnen één dag de bestelling van mijn camera in huis!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, kennis van zaken. Goede en gerichte adviezen.

op sommige momenten te lange wachttijden aan de balie.

Pluspunten

Goed support op vragen

Zoekfunctie meer adequaat.

Pluspunten

Goede service, goed bezorgd en hoef er niet over te klagen! top gedaan CameraNu Team!

Pluspunten

Klant vriendelijk en leuk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding. Super service in alle opzichten

Pluspunten

Duidelijk/ snelle levering.

Alles kan natuurlijk goedkoper Hè

Pluspunten

Snelle levering Zit netjes verpakt Product word goed beschermt Als extratje, in deze sintperiode, pepernoten mee gestuurd, een leuke actie!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Cameranu.nl prima bedrijf, betrouwbaar en goede communicatie! Geen punten op aan te merken. Alleen dramatisch slechte bezorgdienst. Voor mij reden om niet weer bij cameranu.nl te bestellen.

De eendagslevering van 'Red je pakketje' is echt dramatisch slecht. Begrijp niet waarom een betrouwbaar bedrijf met zo'n amateuristische bezorger werkt. De naam Red je pakketje kan beter gewijzigd worden in 'En weg is je pakketje'. Ik heb mijn bestelling na 3 dagen nog niet!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel binnen en makkelijke website

Stuurt mij mail met spam zoals die 100€ winnen. Maar wil wel graag winnen!

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website. Goed op de hoogte gehouden tijden leverinf

Geen verbeterpunten te bedenken

Pluspunten

prijs kwaliteit is helemaal goed. en bezorging snel en adequaat

Pluspunten

Snelle levering Goede prijzen Veel keus

Nvt

Pluspunten

Camera en accessoires snel en correct ontvangen. Twee keer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan voor vragen, helpdesk met ruime openingstijden! Bovendien laagste prijs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette levering en goed op de hoogte gehouden via email.

Het product was een paar dagen later ineens €10 goedkoper maar waarschijnlijk was dat omdat ik hem 2 dagen voor " black" Friday had gekocht. Die woensdag besteld en zaterdag was hij ineens goedkoper.

Pluspunten

Super bedrijf. Altijd vriendelijke en uitstekende klantenservice. Zeer betrouwbaar.

Pluspunten

Snelle levering, ook nalevering als er iets ontbreekt in de zending (in mijn geval ontbrak een onderdeel). De volgende dag al een nieuw pakketje ontvangen en het incomplete pakketje hoefde niet terug (was maar een tientje, maar toch)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kocht een balhoofd, goedkoop en degelijk, snel bezorgd, zakje pepernoten erbij, erg geinig.

Pluspunten

ruime keus, goede prijs, deskundig personeel

Pluspunten

Prima geholpen, met geduld en inzicht, bij de aanschaf van een fototas.

Wellicht niet haalbaar, maar allen producten van de webshop in de winkel / showroom zou geweldig zijn. Ik heb mij de winkel groter voorgesteld . Enige voorbereiding bij bezoek aan de winkel is nu noodzakelijk; dat is jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het apparaat de reflecta voor het scannn van films werkt goed, daar is nik mis mee. Maar waarom geen 5 sterren. Ik denk dat het geen nieuwe is dat hij door iemand al gebruikt is, wie weet van het bedrijf zelf. De teller stond op 89. Je zou denken dat een teller bij een nieuw product op 0 hooguit op 2 begint en niet op 89. Bovendien was aan de linkerkant een slijtage, als of er al eens een spoel tegen het huis geschuurd heeft. Het valt me tegen, ben ik niet gewend van camera nu

De klant niet voor gek verslijten.

Pluspunten

Superbedrijf! Enthousiaste medewerkers, geweldig assortiment en hele fijne prijzen. En wat is er nu fijner dan 's avonds op de bank een beetje shoppen en de volgende ochtend al in handen hebben?! Al jaren koop ik mijn spullen bij CameraNU.nl, nog nooit (!) een negatieve ervaring gehad.

Pluspunten

Great experience in the store. Would always come back

8 De Spijk

Urk 8321WT