Pluspunten

Vorige week mijn canon 1300D camera opgehaald in de winkel. Daarvoor contact via de telefoon gehad en dit heb ik als prettig ervaren. Ik werd erg fijn en klantvriendelijk geholpen, er werden vragen gestelt, oprechte interesse getoont, en ik werd door al het personeel gedag gezegt. Er liep best veel personeel rond voor dat ik de enige in de winkel was, dit kan natuurlijk komen doordat ik er gelijk om 10.00 uur was. Het leek namelijk niet dat ze allemaal ‘niks’ stonden te doen, dat vond ik zelf wel prettig, soms kan het me ook storen omdat je dan het idee hebt dat iedereen zit te wachten tot je iets vraagt. Dit was hier zeker niet het geval!

Pluspunten

- (de)skundige medewerkers - winkel en telefonisch:medewerkers nemen de tijd, luisteren goed en komen meestal met een oplossing of gesdhikt aanbod - 5 jaar garantie - uitstekende, attente service - goed aanbod - leuke winkel - wel ver weg, maar uitje naar Urk is altijd leuk ;-) - ondanks drukte word je meestal toch relatief snel geholpen

- soms is het erg druk en wachten, maar dat wordt verzacht met koffie en rondneuzen

Pluspunten

goede prijzen, snel, grote voorraad, goede website, vriendelijk personeel, kortom: een aanrader

Pluspunten

Vriendelijke verkopers met veel kennis van zaken! Groot assortiment/voorraad Snelle levering van online orders Snelle reacties bij vragen/problemen van het aangeschafte artikel en behulpzaam bij het oplossen daarvan! Veel interessante lezingen/workshops.

Geen, kom al jarenlang met veel plezier naar Urk!!

Pluspunten

Duidelijke productomschrijvingen, makkelijk vindbaar, duidelijk in betaling en verzending

Pluspunten

uitgebreid assortiment snelle afwerking bestelling goede begeleiding en advies

geen

Pluspunten

Ze geven goed advies, denken met je mee. Mooie website met leuke tips, adviezen en acties. Goede service en snelle levering. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

Niks op aan te merken, vlotte service en gedegen info. In een mum van tijd geholpen.

Pluspunten

Goede overzichtelijke website en ruim assortiment. Levering altijd op tijd en netjes verzorgd. Zeker aan te raden!

Kan zo geen verbeterpunten bedenken!

Pluspunten

Correct, snel en professioneel. Duidelijke site. Echt Top.

Pluspunten

zeer deskundig, voor zowel professionele- als amateur fotograven

geen

Pluspunten

Je blijft altijd op de hoogte

Als je iets besteld, krijg je erg veel mails, probeer dat in 1 mail te sturen.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit, betaling via afterpay keuze mogelijk ideaal! Alles gewoon top! Zeker aan te raden bij vrienden en familie. Ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb voor mij camera

Pluspunten

snel, correct, goede prijs

6 mails over de levering is een beetje overdreven

Pluspunten

's avonds laat besteld en de volgende dag in huis. Het korte tijdsblok van aflevering is ook erg fijn. 5 jaar garantie. Ook 's avonds nog telefonisch bereikbaar.

Pluspunten

Bedrijf belde mij gelijk op toen het product niet meer leverbaar bleek, goeie service! Hierdoor alsnog de volgende dag het pakket in huis!

Goede service, ik zie geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik had al veel positieve reakties gelezen over CameraNU en de speciale filterkortingsaktie in de winkel haalde mij over de streep om zelf eens naar Urk te gaan om te zien hoe de service is. En ik werd niet teleurgesteld. Een ruime parkeergelegenheid en een vriendelijke begroeting bij de ingang maakt dat je je persoonlijk behandeld voelt. De gratis koffie en ruim opgezette winkel met groot aanbod doen de rest. Ik was dan ook zeer tevreden en heb een Canon 80D + 24-70F4 gekocht. En enkele filters met de winkelkorting. Voor mij is CameraNU een aanrader

ik heb tijdens mijn bezoek geen specifieke verbeterpunten gezien.

Pluspunten

Winkel bezocht. Vriendelijke verkopers. Men neemt ruim de tijd voor het geven van voorlichting omtrent het gewenste product.

Pluspunten

De medewerkers van CameraNU.nl zijn erg behulpzaam. Ik had meerdere vragen voor en na de aankoop van mijn camera en objectief. Deze zijn elke keer snel en naar volledigheid beantwoord.

Ik heb een objectief gekocht waar ik naderhand niet tevreden mee ben. Helaas kan ik hem niet meer retourneren, want dit kan maar tot twee weken nadat het artikel geleverd is. Ik heb hem drie weken geleden aangeschaft, maar baal nu dat ik hem niet terug kan sturen.

Pluspunten

Goede service! levering volgens afspraak!

Pluspunten

Eindelijk eens een bestelling die correct en netjes werd geleverd.Duidelijke beschrijving en produktomschrijving op de website en de vooraf vermelde leveringstijd en aflevertijd werden volledig nageleefd. Chapeau Camera.nl

Pluspunten

Een dag voor M’n vakantie een nieuwe behuizing besteld voor Mn GoPro. Zeer Snelle levering incl. specifieke tijdsverwachting. Helemaal top!

Nop

Pluspunten

prima voorlichting accuraat geholpen veel kennis bij verkoper e we zijn thuis gekomen met een geweldige camera waar we veel mee kunnen kortom wij rijden vanuit friesland graag naar urk voor dit bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kunt online jouw artikel reserveren en ophalen. goede expertise en hulp.

8 De Spijk

Urk 8321WT