Pluspunten

Snelle levering. Nooit een probleem gehad.

Pluspunten

's Avonds besteld volgende dag thuis, duidelijk en snel

Pluspunten

Vakkundig en vriendelijk. Vaak moet je een keuze maken voor óf een scherpe prijs óf goede service. Bij Cameranu.nl krijg je beide.

Pluspunten

Vlotte bestelling en levering.

Pluspunten

Top geleverd

Pluspunten

Hele fijne ontvangst door een vriendelijke dame. Ruime winkel met veel producten. Goede uitleg over producten en zelfs de mogelijkheid om het product voor aankoop te proberen. Alleraardigst geholpen door een medewerker die ook meedacht met mijn wensen en verwachtingen.

Graag zou ik meer vestigingen vestigingen. Of eventueel nog iets ruimere openingstijden.

Pluspunten

Cameranu.nl levert heel snel en heeft een enorm aanbod. De website is ook goed gestroomlijnd en mooi vormgegeven.

Het enorme aanbod maakt de drop-down menus (onder de tabs foto, video etc.) erg vol

Pluspunten

Snel, professioneel, betrouwbaar, flexibel en een zeer uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Netjes en volgens afspraak bezorgd! Ook als je belt over de bestelling wordt je netjes te woord gestaan. Bestelling om 22:00 uur s'avonds gedaan volgende dag om 13:00 uur in huis! Top!

Pluspunten

Eenvoudige bestelprocedure en snelle bezorging

Geen, meerdere keren iets besteld en altijd goed en op tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle en nette verzorgde levering

Pluspunten

Snel, goed en prijstechnisch oke

Pluspunten

Altijd fijne service

geen

Pluspunten

Uit voorraad leverbaar, s avonds om half 12 besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke communicatie, top geregeld

Geen...

Pluspunten

alles is positief. Snel/accuraat, prima.

Pluspunten

Bij CameraNU.nl werkt alles zoals het hoort. Bestelling en betaling is makkelijk, producten vinden op de website werkt goed en email / documentatie is informatief genoeg.

De website zou iets moderner kunnen zijn qua design... het is geen design van deze tijd meer...

Pluspunten

Mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht. Toen ik hulp nodig had bij mijn keuze heeft de klantenservice heeft mij goed geadviseerd . Ontzettend blij met mijn aankoop. Levering was snel geleverd. Goed advies gekregen over lenzen die bij mijn nieuwe camera passen.

Pluspunten

Vandaag besteld morgen geleverd heerlijk

Pluspunten

duidelijke uitleg en vlotte service

nog niets ontdekt

Pluspunten

snelle levering & erg duidelijke website. Genoeg suggesties voor alternatieven!

Pluspunten

Ik heb het online gekocht. Met reden, ik had hem ook hier "om de hoek" kunnen halen. Maar bewust bij CameraNU aangeschaft. No nonsense bedrijf, snel en deskundig.

(Nog) geen

Pluspunten

Goede en snelle service, volgende dag mooi optijd in huis erg blij met het achtergronddoek

Ik heb een wit achtergronddoek besteld waar groene pluisjes op zaten, niet heel handig maar heb het erg met een kledingroller eraf gekregen.

Pluspunten

Je gaat als tevreden klant de deur uit. En je word correct geholpen. Alle vragen worden beantwoord, en als iets niet goed is word het keurig opgelost. Een zeer tevreden klant.

Ga zo door !!!! Top.

Pluspunten

- Snelle levering - Uitstekende prijs - Betrouwbaar bedrijf - Fijne ligging om in het echt langs te kunnen komen (Urk) - Goed advies - Fijne website

Pluspunten

snel en netjes af gehandeld.

geen

8 De Spijk