Pluspunten

extra betalen voor gebruik credit card

Pluspunten

Goede en betrouwbare informatie op de website. Snelle levering. Prima dus!

Pluspunten

De bestelde spullen werden netjes op tijd en volgens afspraak geleverd. Ook de kwaliteit van deze producten valt me zeer goed mee.

Zoeken via de website is niet altijd makkelijk. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een opvouwbaar greenscreen, moet je zoeken bij "achtergrond doeken", maar specifieker kun je via het menu niet komen. Misschien een paar extra categorieën toevoegen?

Pluspunten

Duidelijke produktinformatie en same day delivery dankzij Red je Pakketje.

Misschien zou er wat duidelijker vermeld kunnen worden dat je betaling voor een bepaalde tijd binnen moet zijn ivm levering dezelfde dag.

Pluspunten

Super snelle levering. Goede updates met nuttige informatie. Het product maakt ook de verwachtingen helemaal waar. De tips en reviews op de site waren nuttig.

Niet van toepassing!

Pluspunten

Snelle levering, vandaag besteld morgen leveren! Supersnel! Een mooie prijs/kwaliteitverhouding van 1e klas producten!

Geen!

Pluspunten

Uitgebreid aanbod en snelle service. Ik was op zoek naar een specifiek onderdeel van mijn statief. Alleen hier gevonden! Daarnaast ruime keuze in wanneer de bestelling geleverd wordt, oftewel zeer klantgericht! Ik hou deze site zeker in gedachten voor de volgende aanschaf van cameraspullen.

Pluspunten

Alles naar wens en op de afgesproken tijd, klasse

geen

Pluspunten

Vlotte en nette levering, fijne website, veel informatie tijdens de levering.

Pluspunten

zeer goede bezorging

Pluspunten

Prima duidelijke site, duidelijke en snelle terugkoppeling van het bestelproces per mail. Besteld op vrijdagavond. Bezorging zou binnen 24 uur hebben plaatsgevonden, als Post.nl daar niet een vertraging in veroorzaakte door op zaterdag niet te bezorgen in het gebied waar geleverd moest worden. Maar maandagochtend voor 11 uur werd het pakketje (een objectief) keurig afgeleverd

Pluspunten

Kundig en vriendelijk personeel

Pluspunten

Snelle en nette bezorging

Pluspunten

Niet alleen is de levertijd erg snel (voor 23:59 besteld, morgen in huis). Ze leveren ook nog eens op zondag! Daarnaast ben ik erg tevreden over hoe de producten gelevert worden. Vaak wordt hardware slecht verpakt waardoor er schade kan ontstaan, maar bij cameranu.nl was het pakketje goed ingepakt, omringt door beschermend plastic. Oh ja en ook nog eens gratis verzending.

Pluspunten

Snel, veel keuze, keurige prijzen, perfecte service

Geen enkel

Pluspunten

Levering optijd, netjes verpakt en alles compleet.

Misschien een tijd selectie voor de levering :).

Pluspunten

Ik heb een video camera gekocht ik vond de opnames niet goed na telefonisch overleg een andere camera gekocht en het geld is verrekend met de vorige camera. Van de week een printer gekocht en de volgende dag al binnen. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf al diverse keren contact gehad via de telefoon en ze zijn altijd vriendelijk en ze helpen je ook nog geweldig goed ze weten op de meeste vragen het juiste antwoord ga zo door en ik zal nog meer gebruik maken van jullie diensten. Groeten Jan van Helvert Waalwijk.

Pluspunten

Snelle levering en prima communicatie

Pluspunten

Ongelofelijk dat ik onderweg in België via internet mijn bestelling geplaatst heb, en een paar uur later de koerier van Amsterdam naar Urk mijn pakketje is gaan ophalen en het dezelfde dag nog in Goes (Zeeland) tot op de minuut nauwkeurig heeft bezorgd! Het bestellen ging soepel,duidelijk en snel. De zending voldoet aan de verwachting en is prima verpakt. Werkelijk alles is TOP geregeld, dus ook de mogelijkheid van betalen via Afterpay. Super service en voor mij dus geen 10 maar een 11 punten score!

Misschien minder hard werken en ook genieten van dit prachtige bedrijf en denken aan de vrije tijd? ;-) Serieus, ik zou niet weten wat er beter zou kunnen, mijn ervaring was 100% positief! Gefeliciteerd en een dikke pluim voor iedereen!

Pluspunten

Supersnelle levering, duidelijke communicatie en informatie bij de productie, fijne prijzen. Ik ben zeer tevreden met de camera die ik heb gekocht!

Pluspunten

Erg tevreden over de levering van het product. De specificaties over het product zijn ook makkelijk te bekijken. Zeker een winkel waar ik weer eens terug kom.

De foto van het product was iets aan de onduidelijke kant. Iets meer foto's als ''review'' zo fijn zijn.

Pluspunten

zeer snelle service duidelijke en uitgebreide website

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

gratis verzenden ook is het onder de 20,- verpakking van spullen is top

omschrijving en afbeelding van producten. en online contact met klanten. meer uitleg over product review op video (wil wel bij mee helpen)

8 De Spijk

Urk 8321WT