Pluspunten

Het advies over een nieuwe digitale spiegelreflex waa heel erg goed. Ik had een ander model in mijn hoofd, maar door gedegen professioneel advies heb ik een andere camera gekozen. Daar ben ik ontzettend blij mee. Adviseren zonder de klant tegen de haren in te strijken is echt vakmanschap. Chapeau!

De bereikbaarheid van de service afdeling na sluitingstijd kan veel beter. Nu sta ik een uur in de wacht, zonder dat de 1e klant in de wachtrij geholpen wordt. Dat is jammer!

Pluspunten

Efficiënt als een multinational. Kennis van zaken als mijn nerd zoon. Snel als Irma en Toegankelijk als mijn buurvrouw

Pluspunten

Snelle goede levering, perfect ingepakt. Fijne service

Pluspunten

Panasonic GX8 besteld , werd de volgende dag keurig en heel veilig verpakt , aan huis bezorgd . Had deze GX8 al eerder besteld bij een ander bedrijf , maar bij het bezorgen , viel de camera uit de verpakking , en werd daarom door mij terug gestuurd !

Pluspunten

prima service, snell levering, keurig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Top!

Pluspunten

Sommige bedrijven verlies je nooit meer uit het oog. Sommige bedrijven blijf je – al is het met de regelmaat van de onregelmaat – trouw. De ene keer is het een DSLR camera, de andere keer is het weer een DSLR camera en in de regel met bijbehorende objectief. Als pro kan ik bij deze club ook altijd goed terecht met technische vragen. Altijd een goede uitleg, zonder de klok in de gaten te houden. En wanneer je een keer langs komt – dan wel op de juiste dag – wordt er ook alle tijd voor je genomen wanneer je weer ‘spulletjes’ nodig hebt. Dit keer ging het slechts om een relatief goedkope Epson printer. Tja, wat kan ik nog meer zeggen…

Pluspunten

Professioneel en snelle hulp. Als ik iets wil weten kan ik altijd komen met mijn regen aan vragen, zodat ik de juiste camera koop. Bedankt voor de leuke ervaring in de winkel.

Nou... ik kan geen tegenvallers bedenken.

Pluspunten

Tijdens het gesprek tips gekregen over mijn camera die ik niet eens bij deze zaak gekocht heb. Bedankt hier voor. Mensen die een fotocamera willen kopen doe dit niet bij zaken zoals de Mediamarkt. Ronduit slecht als je wat te vragen hebt. Bij CameraNu een scanner gekocht en ik ben fantastisch geholpen.

Pluspunten

Goede uitleg.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website en een zeer snelle correcte levering ... Plus een groot aanbod.. ideaal

Misschien is het handig om, indien mensen erom vragen een neutrale verpakking te gebruiken.. ik bestelde een camera als verjaardagscadeau.. als mijn man thuis was geweest had hij geweten wat hij had gekregen

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, Snelle antwoord op je vraag en heel klantvriendelijk. Prijzen zijn ook heel goed

Geen verbeter punten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je las goede goede berichten op de computer met duidelijk uitleg erbij. Een hele snelle service

Momenteel heb ik geen verbeterpunten alles is goed verlopen.

Pluspunten

Veel tijd gegund voor de uitleg van apparatuur. Veel vakkennis

Niets gevonden

Pluspunten

Duidelijk overzicht en goede informatie. Top kwaliteit en het product snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt.

Pluspunten

snelle service, doen wat ze beloven

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Bestelling, betaling en levering eenvoudig en probleemloos. Levering volgende dag zoals beloofd.

Pluspunten

Ou onda ks dat er het produkt aangegeven werd dat het niet erg stabiel is ben ik er ontzettend blij mee omdat het mij helpt minder wiebelige fotos te maken.

Niet

Pluspunten

bestelde werd zeer snel geleverd. extra voordeel om voor CameraNU te kiezen, was mogelijkheid om via afterpay te betalen. zo betaal je alleen wanneer iets wordt ontvangen.

Pluspunten

Duidelijke omschrijving artikel, snelle levering

Er wordt gezegd bij uitverkochte pottenbakken dat die de week erna weer zou zijn, dit werden meerdere weken

Pluspunten

Alleen maar lof!!! Bestellen en voor je t weet is product afgeleverd!!! Camera.nu is top!!!

8 De Spijk

Urk 8321WT