Pluspunten

Prettige website, duidelijk over de bestelling en snel geleverd.

geen

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving, makkelijk bestelproces (online) en snelle (en goed/veilig verpakte) levering. En je kunt de datum en tijd van bezorging zelf kiezen erg handig!

Geen.

Pluspunten

This company goods and products and very good and its quality and the services are reliable, i called for advise and on a product and the attendant was very friendly and gave a good advise which made me order the products and also delivery was fast and accurate. in conlcusion this company is a great company. Angela

Pluspunten

Vriendelijk. Verstand van zaken.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Na een telefoontje dat de bestelling niet was meegenomen door de besteller werd alsnog gezorgd dat de bestelling dezelfde avond alsnog bezorgd werd. Een prima service en ook een goede prijs maakte van mij een tevreden mens

Pluspunten

Goede voorraad en snelle bezorging.

None!

Pluspunten

Ze nemen CameraNU erg letterlijk haha Super snelle service en geen mankementen aan het product zelf! Ik ga moeite krijgen met het invullen van het "verbeterpuntvakje" want ik heb niks negatiefs te zeggen over de service en producten van Camera nu.nl

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak

Pluspunten

Snelle levering uit voorraad, goeie prijs, kortom aanrader.

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

Ik zocht een tekentablet en had op internet verschillende sites vergeleken. Uiteindelijk was cameraNU.nl de goedkoopste. Ik had nog nooit bij hun besteld, maar dit is perfect verlopen. Na bestelling, kreeg ik via mail de nodige "duidelijke" documenten en kon ik het pakket perfect opvolgen. Het pakket was netjes verpakt bij levering.

Pluspunten

Het personeel is zeer vakkundig en weten waar ze advies over geven. Ze nemen alle tijd voor de klant, zodat de klant een wel overwogen beslissing kan nemen. Het aanbod is zeer uitgebreid en zeer scherp geprijsd. Mooie winkel waar je zeker weten vindt wat je nodig hebt. Uitstraling van de winkel is perfect waardoor je rustig op je gemak kan rond kijken.

Misschien voor de mensen die een compact camera willen kopen, wat meer modellen presenteren in de winkel. Verder is het top.

Pluspunten

Goede en snelle levering van de bestelling en gunstig geprijsd

Pluspunten

Het is fijn dat de verzending gratis was en er een snelle levering is. De site is duidelijk en goed.

Pluspunten

Deskundigheid, accuraat, meedenken

Pluspunten

Dit bedrijf heeft de zaakjes goed voor elkaar, hier kun je met een gerust hart iets bestellen

Pluspunten

Altijd meedenkend.

Pluspunten

snelle en goede levering. goede duidelijke site

ik zou het niet weten was heel tevreden

Pluspunten

Verstand van zaken en goed advies. Bovendien een ruim assortiment en scherpe prijzen.

Probeer klanten niet af te schrikken met technisch jargon, maar inventariseer hoe 'gevorderd' de klant is en pas uitleg en advies daarop aan.

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering!

Niet dat ik zo jan zeggen.

Pluspunten

Super fijne service, scherpe prijzen en snelle leveringen.

Pluspunten

Snelle levering Standaard 3 jaar garantie Service 100% perfect Gewoon een top bedrijf !!!!!

Ik ben een vaste klant bij cameraNu.nl omdat alles naar wensen gaat. ga zo door!!

Pluspunten

In één woord : geweldig ! Twee bestellingen in één week gedaan. Zowel verpakking als snelheid van levering en het op de hoogte houden dmv e-mails is ongekend. Levering super. Ook de prijzen en aanbod geweldig. Een aanrader !

Niets aan veranderen.

8 De Spijk