Pluspunten

Keurig geholpen bij CameraNu in Urk. Eerst bij de klantenservice, toen in de winkel zelf bij het kopen van de nieuwe camera. Beide medewerkers waren uiterst vriendelijk en namen alle tijd voor je! Inmiddels meerdere camera's bij CameraNu gekocht en een volgende camera (gerelateerde) aankoop zal zeker bij CameraNu gehaald worden.

Pluspunten

Groot aanbod. Zeer scherpe prijzen. Snelle levering. Goede productinformatie en -begeleiding middels e-mail.

Als je vanaf de produktinformatie-pagina terug gaat naar het overzicht van de gekozen categorie, dan moet je weer van boven af aan beginnen. Waarom niet doorgaan daar waar je gebleven was?

Pluspunten

Geleverd volgens levertijd.

Het was lastig te onderscheiden of de bestelde oog cup de lange of de korte was. Beide foto's lijken veel op elkaar en ook de beschrijving maakte dit niet volledig duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen en thuis bezorgen was snel en netjes.En tijdens het retournering proces netjes geholpen. Achteraf het product door mij toch gehouden omdat ik het nogmaals heb uit geprobeerd en dat was positief.

Niet wat te boven komt.

Pluspunten

Heldere en overzichtelijke website waar de juiste informatie is te vinden. Besteller wordt goed geïnformeerd over de status en verzending van de bestelling. Tijdstip van het bezorgen wordt correct aangegeven.

Dezelfde mevrouw doet de demonstratie filmpjes. Afwisseling in personen zou leuk zijn.

Pluspunten

Heel erg klantvriendelijk, wanneer er zich een probleem voordoet word je meteen geholpen. En niet te vergeten hebben ze erg goede prijzen vergeleken sommige andere websites!

Pluspunten

Snelle levering, prima assortiment en prijsstelling, top communicatie.

Geen.

Pluspunten

Camera Nu, en daar is het.

Ga zo door.

Pluspunten

1. snel geholpen 2. goed advies over keuze camera 3. prijs goed! 4. overzichtelijke site en bestelmogelijkheid kortom: Echte een aanrader om je equipement aan te schaffen bij Camera Nu

site oogt op het eerste gezicht wel wat druk.

Pluspunten

Rich assortment of photographic equipment. Timely response with the orders. Can not recommend enough.

Pluspunten

handige overzichtelijke site met goede zoekmachine. Makkelijk bestellen en meteen geleverd. Keurig ingepakt en afgeleverd.

Pluspunten

Goede prijzen; snelle levering en prima klantenservice

Pluspunten

Betaling met iDeal ging niet helemaal goed, maar kon gemakkelijk het bedrag overmaken via internetbankieren. Goed contact en snelle levering.

Pluspunten

Goede snelle levering. Veel bezorgmomenten mogelijk. Geen verzendkosten.

Pluspunten

groot assortiment, ook offline vriendelijke bediening en mooie locatie. Zijn klant vanaf ca. 2000 met alleen goede ervaringen.

Pluspunten

Supersnel een goed product geleverd.

Pluspunten

Snelle levering duisdelijke site

Pluspunten

service gaat altijd goed, telefonisch altijd bereikbaar

Pluspunten

Goed ik raad van dit bedrijf

Ik raad het kopen van deze winkel

Pluspunten

Overzichtelijke website waar je het bestelproces snel kan doorlopen. Supersnelle levering; ik had het de volgende ochtend al in huis. Het was mijn eerste bestelling omdat ik het product dat ik zocht bij CameraNU.nl het goedkoopst kon krijgen. Ik zou zeker weer bij hen bestellen :).

Pluspunten

Betaalbaar, levert goed en snel, communiceert duidelijk. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Zeer attent via de mail voor het exact bijhouden van hoe het staat met de bestelling en de levering. Dezelfde dag nog bezorgd, hoe goed is dit ! Het product bevalt uitstekend !

Pluspunten

- duidelijke en volledige communicatie - snelle levering - zorgvuldige service

- Een tip: bij de productpagina' staat nu heel handig een overzicht van bij te bestellen accessoires. Wellicht aanvullend een functie toevoegen "andere klanten kochten dit erbij" + de reviews.

Pluspunten

heldere en duidelijke communicatie, snelle reactie, bij het mij niet telefonisch kunnen bereiken direct een mail.

opgegeven tel.nr. klopt wél.

Pluspunten

Betrouwbaar, goede adviezen, probeert bij te blijven in het vakgebied. Groot assortiment. Levering op tijd als beloofd.

Keuze voor aflever punt van bezorging is erg beperkt dit is wel voor verbe****** vatbaar.

8 De Spijk

Urk 8321WT