Pluspunten

levering volgens verwachting, snel en compleet

geen

Pluspunten

Camernu.nl is een top bedrijf en de service is super. Ik als jong filmmaker kan hier mijn spullen simpel en snel vandaag halen en ben daarom een vaste klant. De eerlijkheid van de medewerkers over nieuwe aankopen is super. Ze smeren me geen onnodige spullen aan!

Af en toe kom ik producten tegen die niet goed of duidelijk vermeld staan. Dit zijn vooral dingen die film gericht zijn. Er staat niet vaak heel duidelijk wat voor diameters er dienen of waar dat product voor gericht is.

Pluspunten

Goeie service Snelle bezorging Duidelijke site

Pluspunten

Uistekende prijs en snelle levering!

Geen.

Pluspunten

Rugtas gekocht voor mijn camera en drie objectieven. In veel winkels uitverkocht maar CameraNU had deze gelukkig nog op voorraad. Zaterdagavond besteld, maandag al in huis. Top service! Netjes op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling zodat ik precies wist waar het pakketje zich bevond.

Ga zo door! Topservice!

Pluspunten

Perfecte service en gratis levering dezelfde dag.

De chat functie op de website op de website was niemand online toen ik een vraag probeerde te stellen. Als dat nog wordt verbeterd, dan is het nagenoeg een bedrijf dat perfect in de dienst van de klant staat!

Pluspunten

Snelle en goeie prijs verhouding, bij een hoogwaardig product.

Pluspunten

Prima advies en service bij dit bedrijf. De prijzen zijn goed en hier kun je een camera nog vasthouden en proberen. Een uitgebreid assortiment en goed advies maken het af.

Pluspunten

Duidelijke website met snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, en ook goede telefonische ondersteuning. Goed assortiment. Het Mantona statief dat ik bestelde was snel binnen, en voldeed aan de verwachting. Uitgebreide info en ondersteuning op de website zelf, zeer goed gedaan

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle levering, goede beschrijving op de site.

Pluspunten

+ Duidelijke website + Snelle levering + Goede en duidelijke garantievoorwaarden + Levering goed verpakt

Ik heb geen verbeterpunten kunnen vinden voor dit bedrijf.

Pluspunten

Goede afwikkeling van de bestelde aankoop. Dik te vreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze leveren uiteindelijk wel.

Op de webshop tijdens het bestellen wordt er de indruk gewekt dat je een strip met 6 baterijen besteld en niet maar 1 losse batterij zonder verpakking in een plastic zakje. Ook wordt er beloofd dat als je voor een bepaalde tijd besteld je ze de volgende werkdag in huis hebt en niet pas een halve week later. Reden genoeg voor mij om nooit meer bij jullie een bestelling te plaatsen.

Pluspunten

Echt super,ik had s'morgens vroeg besteld.En had het nog dezelfde avond in huis.Onder tussen de DJI Goggles al een week in gebruik,en ik moet zeggen een must have voor elke drone piloot.

Pluspunten

Ik heb een paar keer online besteld bij CameraNu.nl. De eerste keer, toen ik mijn Pentax K30 kocht, heb ik eerst gebeld of deze voorradig was, en zo nee, wat er met de prijs gebeurt wanneer deze later, wanneer hij weer aanwezig is, duurder blijkt te zijn (antwoord: dan betaal je de prijs waarvoor je hem besteld hebt). Ik werd telefonisch goed geholpen. Verder, de website is goed te doorzoeken en de spullen die je er bestelt, zijn er de volgende dag al (mits voorradig natuurlijk). Ik ben er ook 1x zelf langsgeweest, toen ik een statief moest hebben en toen ik - het aanbod aan statieven op de site is gigantisch - door de bomen het bos niet meer zag. Ik ben toen prettig geholpen en met een naar mijn idee goed statief teruggereden. De winkel is trouwens vanaf de A6 zo makkelijk te vinden dat een TomTom er niet eens voor nodig is.

Pluspunten

Snel en effectief geholpen. Deskundig en informatiefperssoneel. Goede atmosfeer.

Pluspunten

Bestelde producten makkelijk te bestellen en volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Prima webshop, goede prijzen en snelle levering. Aftersales is ook goed.

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering.

te weinig ervaring om daarover te ordelen.

Pluspunten

Snelle service en duidelijke communicatie en bovenal een juiste prijs.

Pluspunten

Supersnelle levering voor de goedkoopste prijs

Niet van toepassing

Pluspunten

Vandaag besteld, de volgende dag had ik het product nog in huis. Heb er meerdere malen dingen besteld voor mijn camera en nooit problemen mee gehad, altijd netjes een mail wanneer het product bezorgd wordt. Ik ben positief!

8 De Spijk

Urk 8321WT