3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bezorging is erg snel en alles wordt in goede staat gelevert

Pluspunten

Super snelle en goede service ! Ook bij adviesvragen een snel en passend antwoord !

Pluspunten

Product voldoet aan de omschrijving op de site. Scherpe prijs. Vlotte en accurate levering.

Pluspunten

Zeer behulpzaam en nemen de tijd voor een goede uitleg. Ze zijn op zoek naar wat goed is voor mij en denken niet alleen aan het verkopen van hun producten. Zo had ik de keuze tussen een fullframe DSLR of een DX camera. Omdat ik al een hele mooie lens heb voor de DX werd duidelijk dat dit voor mij de beste was. Dat scheelde bovendien een nieuwe lens kopen. Ik ben zeer blij met mijn Nikon D-500

Het enige wat er beter kon is dat ik - onbedoeld - twee dezelfde geheugenkaarten heb meegekregen ipv twee verschillende voor de twee slots.

Pluspunten

Zeer snelle levering, in de ochtend besteld en diezelde avond nog afgeleverd. Alles zat netjes ingepakt en is in goede staat aangekomen. Geweldig.

Geen op dit moment.

Pluspunten

Tja, waar moet ik beginnen na jaren fan te zijn van dit bedrijf. Betrouwbaar, doet wat het belooft, goed geprijsd en een geweldige service.

Geen flauw idee... "never change a winning team" misschien?

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle, nettte levering. Goed product. Ze doen wat ze zeggen. TOP.

Ga zo door!!!!!

Pluspunten

Snelle levering Heldere site met uitgebreide omschrijving Groot assortiment Veel reviews

Pluspunten

Nadat ik telefonisch contact had opgenomen om te vragen naar de daadwerkelijke levertijd, heb ik de bestelling geplaatst. En inderdaad; de bestelling kwam ook echt de volgende dag aan keurig verpakt! Dat maak ik ook echt wel eens anders mee!

Pluspunten

Pluspunten

Na 8 maanden met een camera die ik mocht lenen van een fotograaf was natuurlijk de volgende stap heel duidelijk voor mij. Mijn eigen camera en lenzen kopen. Bij het bezoek van Camera.NU ben ik ontzettend goed geholpen met het maken van mijn keuze in de camera en de lenzen. Ook heb ik nog een super leuke tas gescoord ;) Wat ging ik met een happy gevoel weg. Ik ben sinds een jaar klant bij Camera.NU en ben ook niet van plan om naar een ander te gaan omdat ik weet wat de medewerkers voor mij kunnen betekenen dus Win Win situatie toch? Happy klant met kwaliteit producten is super resultaat leveren aan mijn klanten. Camera.NU you are the best!

Pluspunten

snelle levering en een keuze uit levertijden. dank je wel.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Producten waren goed verpakt en werden snel door Tante Pos bezorgd.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Snelle levering en een vriendelijke klantenservice die ook telefonisch bereikbaar is! Helemaal Top!

Pluspunten

Duidelijk in aankoop en de aankoop is goed te volgen.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Ga zo door

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Snelle en nauwkeurige levering tegen zeer acceptabele prijzen.

Pluspunten

Prima prijzen (voor mijn pola) en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en grote hoeveelheid verschillende producten.

Pluspunten

nette en snelle levering en netjes te woord gestaan

ga zo door helemaal top

Pluspunten

Snelle goede levering. Goede verpakking. Zeer goede prijs.

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Gratis nalevering van een batterij was een goede zet.

8 De Spijk

Urk 8321WT